Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 27

Atstovų Rūmų Žvalgybos komitetas ragina suimti ir patraukti baudžiamojon atsakomybėn daktarą Anthony Fauci

(Paranormal) Atstovų rūmų Žvalgybos komiteto vyriausiasis narys, JAV atstovas Devinas Nunesas (Devin Nunes) (R-CA), ragina patraukti baudžiamojon atsakomybėn daktarą Anthony Fauci. Devinas Nunesas prisijungia prie vis gausėjančio kongresmenų, raginančių suimti Tonį Faučį, sąrašo. Nacionalinis sveikatos institutas (NIH) pagaliau prisipažino finansavęs prieštaringai vertinamus viruso padidėjimo tyrimus Vuchane (Kinija). Šie tyrimai anksčiau buvo uždrausti Jungtinėse Valstijose, tačiau vėliau juos per daktarą Peterį Daszaką (Peter Daszak) iš organizacijos "EcoHealth Alliance" perdavė daktaras Fauci, o daktaras Ralphas Baricas (Ralph Baric) juos išpletojo.

Artėja Fauci areštas ir baudžiamasis persekiojimas

D. Fauci ne kartą neigė savo dalyvavimą virusologiniuose tyrimuose, daug kartų melavo Kongresui duodamas prisiekusiuosius parodymus. Kai Faučis stojo prieš JAV Senatą, senatorius Rendas Polas (Rand Paul) pateikė išsamius įrodymus apie pavojingą Faučio vykdomų virusologinių tyrimų, kurių metu buvo įgyjama funkcija, spektrą. Dr. Paulas klausinėjo daktaro Fauci apie prieštaringai vertinamus tyrimus, reikalaudamas iš jo atsakomybės. D. Faučis ne kartą neigė kaltinimus, nes bandė nuslėpti savo pagrindinį vaidmenį atliekant biologinio ginklo tyrimus. Fauci davė melagingus parodymus, neigdamas pačią tyrimų, kurių autorius buvo jis pats, esmę.

Dėl šios priežasties "jis turėtų būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn čia [Senate]", - "Fox News" sakė respublikonas Devinas Nunesas (Devin Nunes). "Jei jam buvo pranešta, mūsų komitetas atliko metus trukusį tyrimą. Apie tai kalbėjome jūsų laidoje gegužės mėnesį, paskelbėme oficialią ataskaitą. Taigi jis tada aiškiai buvo informuotas". Respublikonas Nunesas sakė, kad Fauci du kartus apklausė senatorius Randas Paulas. "Jis [Fauci] sakė, kad to [funkcijų padidėjimo tyrimų] nebuvo, o tai paprasčiausiai netiesa", - teigė Nunesas.

"Ir nemanau, kad jo elektroniniai laiškai, kai grįžtate atgal ir pažvelgiate į tą laiką, rodo, kad jis taip pat nebūtų ko nors apie tai žinojęs. Taigi jis jau seniai buvo įspėtas, jis tai žino, ir dabar klausimas, ar Teisingumo departamentas ką nors dėl to darys", - sakė jis.

"Žiūrėkite, mes girdėjome, kaip daktaras Fauci paprasčiausiai pasakė: "Nežinau, kiek kartų galiu tai pakartoti", - sakė nacionalinės žvalgybos direktoriaus pareigas einantis Ričardas Grenelis (Richard Grenell). "Manau, kad turėtume jo imtis ir suskaičiuoti, kiek kartų jis tai pasakė, nes tai nėra tik vienas, du ar trys kartai. Jis nedviprasmiškai tai neigė. Tai yra tikra problema. Jis ne tik padvigubino, patrigubino, bet ir nedviprasmiškai pažadėjo, kad tai nebuvo net artima, tai nebuvo spjūvis."

"Ir aš manau, kad jo visiška apgaulė yra tai, kas vyksta Vašingtone, - sakė Grenelis (Grenell). "Žiūrėkite, tie iš mūsų, kurie esame už Vašingtono ribų, žiūrime į šią klounadą ir sakome, kaip tai įmanoma? Kaip JAV teisingumo departamentas iš karto nesiima jų persekioti?" Grenelis tęsė: "Jungtinėms Valstijoms tai tikrai baisu, kad nėra JAV teisingumo departamento ir generalinio prokuroro, kurie nedelsdami imtųsi šio reikalo ir patrauktų šį vyruką baudžiamojon atsakomybėn."

Fauci nusikaltimai žmoniškumui akivaizdžiai matomi

Senatorius Randas Paulas (Rand Paul) jau kelis mėnesius ragina Faučį atsistatydinti. Dabar prie jo prisijungė Tenesio senatorius Billas Hagerty (Bill Hagerty) ir Kalifornijos respublikonas Dougas LaMalfa (Doug LaMalfa), kurie dabar ragina atkreipti dėmesį į neteisėtus Fauci veiksmus. LaMalfa sakė: "Turime neginčijamų įrodymų, kad jis [Fauci] sąmoningai melavo Kongresui". "Daktaras Faučis turi atsistatydinti ir būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už melagingų parodymų davimą", - sakė jis.

Būdamas ilgametis NIH direktorius, Faučis prižiūrėjo daugybę funkcijų padidėjimo tyrimų ir netgi patvirtino tyrimus, kurių metu graužikams buvo tvirtinamos kūdikių galvos, siekiant ištirti imunines reakcijas. Faučis yra kaltas dėl nežmoniškų eksperimentų su žmonėmis ir yra atsakingas už biologinių ginklų ir chimerinių virusų, sukurtų žmogaus imuninei sistemai išnaudoti, kūrimą. Stebint Kinijos komunistų partijai, šie moksliniai tyrimai gali būti naudojami dar niekingesniems tikslams.

Vienas iš deklaruojamų šių tyrimų tikslų - sukurti naują vakcinų technologiją, kuri perrašytų biologinio ginklo savybes žmogaus ląstelėms, sutrikdydama tai, kaip ląstelės skaito savo pačių genetines instrukcijas. Šiuo metu šie prievartiniai genetiniai eksperimentai atliekami su gyventojais, kurie buvo užrakinti ir suvaržyti, kurių pilietinėms laisvėms iškilo grėsmė, o laisvė - pavogta. Fauci buvo šio pasaulinio teroro eksperimento priešakyje, išleisdamas medicininės tironijos dekretus, kuriuos deleguoja vyriausybės, siekdamos visiškai pajungti žmonių protus ir kūnus.

Prenumeruokite paranormal.lt naujienas, kad gautumėte pirmi naujienas prisijunkite prie Telegram.

Šaltiniai:

ConservativeBrief.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Afinalwarning.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau