Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Spalio » 31

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis: 2021 m. dar nustebins pasaulį

Artėjant 2022 metams, planeta vis labiau dreba, laukdama naujų siaubų, kuriuos politikai žada kovai su pandemija, ar kažkuo kitu. Tačiau, kaip savo naujausiame vaizdo įraše teigia Krzysztofas Jackowskis, dėl 2022 m. nerimauti dar anksti, nes 2021 m. pasaulis bus nustebintas. Mėgstamiausio Lenkijos aiškiaregio suvestinę sudarė ponas gbkEmilgbk:

Apie ekonomikos žlugimą bus paskelbta jau šiais metais.  Nujaučiu, kad dėl to bus kaltos didelės pusgaminių, žaliavų ir energijos kainos. Tai išjudins grandinę ir ji bus trumpa.  Nors žodis "žlugimas" kol kas tikriausiai bus perdėtas, tačiau akcijų rinkai ir kai kurioms svarbioms valiutoms kažkas tikrai nutiks. 

Tai bus labai neįprastas krachas, nepaaiškinamas tam tikro kapitalo vertės sumažėjimas, tarsi kas nors slapta būtų paėmęs daug pinigų. Akcijų rinka pradės kristi, o tai visiškai sunaikins silpną ekonomiką, net stiprios ES ir JAV ekonomikos viską sugriaus. Kainos pradės kilti, visko deficitas didės, o šis deficitas taps labai paplitęs ir besiplečiantis.

Daugelyje pramonės šakų bus stabdomi darbai. Iš pradžių išsijungimai bus nereguliarūs, kol taps sistema ir pradės kitų išsijungimų grandinę. Tai sukels neįsivaizduojamą krizę, kokios dar niekada anksčiau nebuvo.

Susidursime su krize, kuri išjudins planetą kaip ritinėlis. Ne šiemet, veikiausiai kitais metais, bet iki 2021 m. pabaigos tai prasidės. Tai prives visuomenę prie labai akivaizdaus nuskurdimo - ateis momentas, kai politikai ir vietos valdžios pareigūnai nebegalės kompensuoti.

Manęs klausia: kaip atrodys situacija Jungtinėje Karalystėje? Manau, kad ten viskas bus gerai, kol bus saugu laikyti santaupas svarais. Be to, ši mūsų laukianti krizė mažiau palies Skandinaviją - Norvegiją, Švediją, Suomiją. Šios šalys pajus viską, bet ne taip smarkiai. Lenkijos padėtis, palyginti su jais, yra daug blogesnė, tačiau tai bus didelis karas, ir kažkas man sako, kad mes šiek tiek pasipelnysime.

Ankstesniuose klipuose jau papasakojau, kaip viskas prasidės: didelis miestas, didelis pastatas, didelis gaisras.  Tai bus rodoma per pasaulinę televiziją. Lenkijoje tai tikrai nebus, tačiau atsiras ir kitų startuolių. Bus daug triukšmo ir triukšminga.

Reakcija bus neatidėliotina, bet labai silpna ir simbolinė. Po to bus kelios valandos tylos, o po to prasidės atsakomieji veiksmai, kuriuos visi laikys neadekvačiais. Kai tai įvyks, pajusime ir pamatysime, kad daugelyje šalių įsivyraus tam tikra parengtis, padidinta karinė parengtis.

Viduržemio jūroje pradės kauptis didžiuliai laivų kiekiai. Iš pradžių konfliktas kils tik tarp dviejų valstybių, bet vėliau įsikiš visos ir savo laivynais apsups vieną regioną. Aš matau Viduržemio jūrą, bet tai gali būti Persijos įlanka ar net visai kitas regionas. 

Tada pasaulis susidurs su labai rimta grėsme, prasidės milžiniškas pajėgų dislokavimas. Ir visi stebės, kas ir kaip elgsis. Staiga atsiranda tarpininkas, arabų pasaulio lyderis. Visų akys bus nukreiptos į jį ir atrodys, kad konfliktas bus išspręstas. Tačiau staiga visas taikos procesas žlunga. 

Jie man užduoda klausimą, kurioje pusėje bus Rusija?  Rusija neprisijungs prie pakto ir stengsis išlikti neutrali, kad neįsiveltų į pasaulio laukiančią sumaištį. Tačiau ji išreikš savo nesutikimą taikydama tam tikras sankcijas Europai. 

Apskritai tai, kas čia vyksta dabar, greitai nesibaigs. Mūsų laukia labai problemiški 3,5 metų, iš kurių dvejus įveikėme palyginti gerai. Tačiau antroji dalis bus ne tokia lengva ir labai, labai pavojinga.

Galiausiai pasaulis tarsi suskils į tris dalis, tris jėgas. Nebus jokių protestų ar revoliucijų, mums nebus leista.  O kai alkis ir beviltiškumas tampa mūsų pagrindiniais patarėjais, mes pasitenkiname daug daugiau, nei manome. O tai, kaip gyvenome iki 2019 m., mums taps vis labiau nesuprantama, tai taps fikcija ir fantazija, apie kurią pasakosime savo vaikams.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau