Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 23

Eksperimentų su žiurkėnais metu nustatyta, kad "Merck" naujasis "stebuklingas" kovidų vaistas sukelia vėžines mutacijas

(Paranormal) Nauji Šiaurės Karolinos universiteto (UNC) tyrimai parodė, kad naujasis Merck vaistas nuo kovidų molnupiraviras sukelia vėžį.

Vadinamasis "stebuklingas" vaistas, kuris, kaip pranešėme, iš tikrųjų yra tik ivermektino klastotė, 32 dienas buvo taikomas žiurkėnų ląstelėms. Per tą laiką buvo nustatyta, kad vaistas sukelia DNR mutacijas.

Tyrimo autoriai rašė, kad pastebėtos mutacijos gali "prisidėti prie vėžio išsivystymo arba sukelti apsigimimus besivystančiam vaisiui arba patekusios į spermos pirmtakų ląsteles".

Teigiama, kad molnupiraviras veikia tik besidalijančias ląsteles, kurios suaugusiems žmonėms pasitaiko palyginti retai. Vis dėlto vaistas sukelia mutacijas ir DNR pažeidimus, o tai leidžia manyti, kad jis gali sukelti auglius ir vėžį.

Molnupiraviras susijęs su vyrų nevaisingumu, pripažįsta FDA

JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) taip pat paskelbė, kad molnupiraviras neigiamai veikia vyrų vaisingumą.

Laikraštis "The New York Times" pranešė, kad FDA patarėjai įspėjo, jog "vyrai, norintys tapti tėvais", gali nenorėti vartoti molnupiravirą, nes visa jo keliama rizika "vis dar menkai žinoma".

Žinoma, "Merck" vidaus tyrimais nenustatyta jokios rizikos. Bendrovė tvirtina, kad molnupiraviras yra visiškai saugus ir veiksmingas, taip pat ir nuo kinų gripo "Omicron" (Moronic) varianto.

Laikraštis "The Times" pakartojo "Merck" teiginius apie molnupiravirą, nurodydamas, kad jis "turėtų veikti prieš "Omicron", kad ir ką tai reikštų.

Tačiau Europos mokslininkai ir reguliavimo institucijos nėra tokie įsitikinę. Jie teigia, kad molnupiraviras yra daug mažiau veiksmingas nei kiti jau esami gydymo būdai.

"Nemanau, kad kas nors žino, ką ši dozė reiškia žmonių rezultatams", - sakė daktaras Ronaldas Swanstromas (Ronald Swanstrom), UNC ŽIV tyrėjas, padėjęs atlikti tyrimą su žiurkėnų ląstelėmis. "Tikiuosi, kad tai nereikšminga, bet nemanau, kad kas nors žino."

Dr. R. Swanstromo nuomone, suaugusiųjų kauluose ir žarnyno gleivinėje yra pakankamai besidalijančių ląstelių, kurios "kelia susirūpinimą" dėl molnupiraviro vartojimo. Vyrai taip pat nuolat gamina besidalijančias spermos ląsteles, kuriose dėl vaisto vartojimo gali atsirasti potencialių mutacijų.

Nėščios ir krūtimi maitinančios moterys tikrai neturėtų vartoti molnupiraviro, nes rizika joms yra bene didžiausia. Būtent todėl "Merck" jų neįtraukė į klinikinį tyrimą.

"Žmogaus vystymasis gimdoje yra absoliučiai stulbinanti įvykių seka, - sako Pitsburgo universiteto Medicinos centro infekcinių ligų specialistas daktaras Johnas Mellorsas (John Mellors). "Jei pradėsite bet kokiu būdu tai daryti, gali įvykti katastrofa".

Paties "Merck" atlikti tyrimai su nėščiomis žiurkėmis parodė, kad molnupiraviras sukelia vystymosi sutrikimus ir net vaisiaus mirtį. Dėl šios priežasties Didžiosios Britanijos sveikatos priežiūros institucijos nurodė, kad šio vaisto negalima duoti nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims.

"Jei būčiau nėščia, jo nevartočiau", - pokalbį papildė Rokfelerio universiteto struktūrinės biologijos ekspertė Elizabetė Kempbel (Elizabeth Campbell), tyrinėjanti koronavirusinius antivirusinius vaistus."

"Molnupiraviras užmaskuoja save, - pridūrė ji. "Jis gali platinti klaidas, kurios bus išbarstytos po visą genomą... Jei ląstelės replikuojasi, vadinasi, jos perima vieną iš DNR statybinių blokų, gautų iš molnupiraviro, versiją ir ją įtraukia."

Kadangi "niekas nežino", ką šis vaistas iš tikrųjų veikia ištisai, Kempbelas ir kiti iš esmės siūlo žmonėms jo vengti - bent jau į tai, atrodo, nukreipia jų pareiškimai.

Tuo tarpu "Merck" agresyviai bando užkirsti kelią tiesos apie visa tai atskleidimui. Vaistų milžinė imasi įvairiausių pasiteisinimų ir nukreipimo taktikos, kad molnupiraviras atrodytų saugus ir veiksmingas, nors jis akivaizdžiai toks nėra.

Daugiau susijusių naujienų apie Fauci virusą ir "Big Pharma covid cash cow" karvę galite rasti tinklalapyje Fascism.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Twitter.com

Planet-Today.com

NYTimes.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.06.2019 laikas 15:05 Receptai – Patiekalai Skanūs žuvies kotletai

Batono riekeles užpilame pienu ir paliekame pamirkti. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale kartu su svogūnu, bei nuspaustu batonu. Paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvolio...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 18:08 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai Įdaryti Ledais

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau