Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2020 » Gruodžio » 9

Lenkų aiškiaregis: 2021 metus pasaulis gali neišgyventi

2021-ųjų išvakarėse, kai politologai ir net valstybių vadovai nežino, kas bus rytoj, ar kitais metais, o žmonės, nori žino keliais žodžiais bent perspektyvą ir mistikai išeina į priekį. Tiesą sakant, taip buvo visada - permainų epochoje žmonės klausėsi, ką sako šamanai ir išmintingi žmonės.

Šiandien, remiantis prognozėmis, mylimasis lenkų aiškiaregis ponas Krzysztofas Jackowskis yra priešakyje, kurį jau aptarinėja net japonai. Ir tai mums visiems padeda p. GbkEmilgbk, kuris greitai pateikia santraukas / titrus mainais į kuklų prašymą nueiti ir pažiūrėti jo filmą porą minučių. Tikimės, kad mūsų skaitytojai taip pat spustelės nuorodą, na o mes pereiname prie pagrindinio dalyko, ką vėl išpranašavo lenkas.

RINKIMAI JAV

Remiantis p. Jackowskio jausmais, ponas Bidenas prezidentas bus neilgai. Gali būti, kad tai ir paaiškins greitą JAV kurso pasikeitimą, kurį matė parapsichologas - D.Trumpas paaiškins savo sąjungininkams, ką reikėjo pasveikinti:

35:40 Bidenas turės trumpą kadenciją. 

29:15 Lenkija padarys kažkokią klaidą, o Bidenas vykdys griežtą ir šaltą politiką Lenkijos ir Europos Sąjungos atžvilgiu. Galų gale nuo to nukentės ir Europa, ir JAV.

KARAS VIDURIO RYTUOSE

Ponas Jackowskis tvirtina, kad bus karas - jis ten praktiškai prasidėjo. Prasidės karas jūroje:

20:50 Tai, kas dabar vyksta pasaulyje, yra tarsi laukimo laikas ir nėra labai aišku, kas bus JAV prezidentas. Todėl kai kurie svarbūs sprendimai dėl Artimųjų Rytų buvo įšaldyti arba atšaukti.

30:40 Jei apibūdinate 2021 metus vienu sakiniu, tai man labai primena karo metus. Neabejoju, kad mes jau esame rimto konflikto pasaulyje etape, kuris neišvengiamai kils ir prasidės.

14:10 Konfliktas prasidės kažkur jūroje. Tiksliau - ant vandens aš visada taip sakiau. Bus kai kurių jūros sąsiaurių blokada. Tai bus neteisėta ir trukdys daugelio regiono šalių judėjimui.

22:45 Matau konflikto pradžią: jūros dalies blokada, laivų blokavimas - tam tikras kanalas, kuris iškart tampa tarptautine problema kelioms šalims. Tada prasidės oro smūgis šiais laivais - ir viskas prasidės nuo to.

KORONA IR VAKCINACIJOS

15:15 Nesitikėkime, kad dabartinė recesija sugniuždys šio maro galią. Pandemijos nuosmukis bus dar stipresnis ir netrukus apie tai išgirsime, mums pasakys, kad „viskas gerai!“. Ir tada staiga pabus maras, nors man susidaro įspūdis, kad tai bus daugiau psichologinis poveikis.

17:45 Vakcinomis nutiks daug keistų dalykų. Iš pradžių jų nereikės. Nuo balandžio mes turėsime 2 stiprius pandemijos šuolius. Ir nors skiepijimas nebus priverstinis ir privalomas - neskiepytiems bus taikomos tarptautinės ar ES taisyklės. Jie nebus labai aiškūs, kils painiava, ir galiausiai daugelis žmonių neturės pasirinkimo ir turės pasiskiepyti.

21:55 Labiausiai tikėtina, kad 2021 m. praeis su apribojimais, kaip ir dabar, teks prie daug ko priprasti. Be to, uždarymus ištemps į labai ilgą laikotarpį, galbūt visus metus.

NERAMUMAI EUROPOJE, EUROPOS SĄJUNGOS GRIŪTIS

24:25 Dar prieš prasidedant pavasariui Varšuvoje vyks galingos demonstracijos, už kurių, vienu metu veiks kelios organizacijos. Vyriausybė turės problemų. Visoje Europoje vyks panašios demonstracijos, o protestai bus labai žiaurūs. Viskas bus susiję su vienu dalyku: karantinai kažkaip labai apribos asmens laisvę, kai kurie apribojimai paprastai taps įstatymu ir žmonės išeis protestuoti. Tai, kas buvo abstrakcija 2020 m. Kovo mėn., Taps teisiniu įpareigojimu 2021 m., Ir mes VISIEMS LAIKAMS prarasime kai kurias laisves.

26:50 Ir kas dar įdomiau. Kai paaiškės, kad jų maro vakcina visiškai neveiksminga, o apribojimai bus taikomi daugiau žmonėms, kurie negavo vakcinos. Ir tai labai apsunkins situaciją.

33:30 Apribojimai bus tai panaikinti, grąžinti, todėl žmonės, kuriems taikomi apribojimai, visur siautės. Žmonės netgi pasieks savotišką pergalę ir psichologiškai jausis gerai, bet iš tikrųjų visa tai bus tik pradžia.

28:15 Manau, kad kitais metais Lenkijos narystės bus atsisakyta Europos Sąjungoje. Tai bus arba diplomatinių santykių sustabdymas, arba visiškas išsiuntimas.

36:45 Ir tada Italijos valstybė pradės bankrotą. Italai grįš į senąją valiutą, kai Europos Sąjunga taps neveiksminga. Tuo gali vadovautis ir kitos šalys. Apskritai 2021 m. bus pastebimas labai keistas dalykas: šalys, kurios visiems atrodo turtingos, vis atviriau kalbės apie galimybę paskelbti įsipareigojimų neįvykdymą „defolta“. Ir kils kažkokia beprotiška ekonominė krizė, kurios fone turtingos šalys pasakys, kad negalime palaikyti visų ir argi ne laikas būtų grįžti į tuos laikus, kai Europą sudarė nepriklausomos šalys? Ir šalys viena po kitos pradės ruoštis pasitraukimui iš ES, bus sąmoningai išardyta sąjunga. Tuo pat metu pasitraukimą iš ES lydės demokratijos žlugimas.

41:45 Lenkijos vyriausybė neišgyvens 2021 m. - pavasarį turėsime tikrą sukilimą. Koalicija Parlamente žlugs ir valdžia surengs naujus rinkimus, kurie žmonėms atrodys keistai ir kurie tik sustiprins protestus.

KATAKLIZMAI

32:15 Taip pat noriu pasakyti, kad 2021 metai taip pat bus kataklizmų metai. Aš nematau - tai bus natūrali stichija, arba kataklizmai prasidės dėl didžiulio karinio konflikto.

Pažadėjęs tokius baisius dalykus, ponas Jackowskis vaizdo įrašo pabaigoje pabrėžė, kad visa tai yra jo asmeninė vizija / jausmai, o ne tai, kad turėtų viskas išsipildys išsamiai. Tačiau taisyklė yra žinoma: kas perspėja, tas yra ginkluotas, todėl mes ir toliau stebime įvykių eigą ir ruoškimės kitiems metams. O ruoštis manau yra dėl ko, jei stebėsime, kad dedasi pasaulyje. Žinoma, tai yra tik žmogaus nuomonė, vizijos ir prielaidos... bet, kaip minėjome ankščiau, kas žino, tas turi ginklą pasiruošimui. O, jei tokios problemos bus, belieka slėptis tėvų, močiučių sodybose, turėti žemės lopinėlį ir dalinai turėti, kuo tą derlių užauginti... Kaip senais laikais, kai prekybos centrų, maisto grandinė galimai nutruks iš kur gausime maisto... Kaimo žmogus išgyvens, o kas bus miesto žmogui? Manau, toks blogas scenarijus daugiau gali paliesti užsienį, miesto žmonės, kur senai bėra matę gyvą karvę ir t.t. paleisk miesto išlikimui... vargu ar jis išgyventu be interneto ir Wi-Fi. Tad, kas turite sodybas, geriausias patarimas, bent pusę metų susilaikyti jį parduodant... iš vadovėlių žinome, kai vyksta tokie neramumai pinigai nebeturi jokios prasmės...nors žinoma, galima ir žemės netekti.... 

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau