Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 12

ŠOKAS: Vokietijos gydytojai aptiko "stulbinančių" priemaišų COVID "vakcinoje"

Vokietijos gydytojų ir mokslininkų grupė COVID-19 vakcinose ir paskiepytų asmenų kraujyje rado nemažai priemaišų.

Kaip praneša RAIR fondas, rugsėjo mėnesį vykusioje šokiruojančioje, bet mažai viešai skelbtoje spaudos konferencijoje, kurios ištrauką organizacija išvertė, patologai pristatė analizę kartu su vakcinos vaizdo įrašu ir nuotraukomis.

Vaizdo įraše ir pristatyme teigiama, kad vakcinose kartu su kai kurių žmonių, kuriems buvo atliktos injekcijos, kraujyje buvo aptikta svetimkūnių.

"Kai kurie svetimkūniai buvo apibūdinti kaip "tiksliai sukonstruoti", taip pat - kas šokiruoja - kirmėlės, išsiritusios iš kiaušinėlių", - sakoma fondo pranešime.

"Stiftung Corona-Ausschuss", kurį laisvai galima apibūdinti kaip amerikietiškojo "Frontline Doctors" atitikmenį Vokietijoje, surengė tiesiogiai transliuotą spaudos konferenciją. Kaip ir buvo tikėtasi, jų nepaprastą pristatymą Vokietijos senoji žiniasklaida nušvilpė", - toliau rašoma fondo pranešime.

Pristatymą vedė daktaras Arne Burkhardtas (Arne Burkhardt), kuris "18 metų vadovavo Reutlingeno patologijos institutui, o vėliau dirbo privačios praktikos patologu", taip pat daktaras Valteris Langas (Walter Lang), kuris "1968-1985 m. dirbo patologu Hanoverio medicinos mokykloje", o paskui įkūrė privatų patologijos institutą Hanoveryje, ir daktaras Verneris Birkholcas (Werner Birkholz), kadaise dirbęs elektrotechnikos profesoriumi, daugiausia dėmesio skyrusiu rizikos valdymui ir kokybei Jacobso universitete Brėmene.

Įžanginį žodį tarė chirurgas daktaras Ute Langeris.

Pristatymo metu mokslininkai atliko "vakcinų likučių iš bendrovės "BioNTech-Pfizer" analizę", kurių dalis atskleidė tai, kas "atrodo kaip tiksliai sukonstruotas objektas".

analizė, sveikata, medicina, Big Pharma, kraujo mėginiai, covid-19

(Kreditas: RAIR fondas)

Be to, tyrėjai rado "kirminų", kurie, regis, buvo "išsiritę" vakcinos serume:

analizė, sveikata, medicina, Big Pharma, kraujo mėginiai, covid-19

(Kreditas: RAIR fondas)

Vokietijos gydytojai ir tyrėjai nėra vieninteliai, COVID-19 vakcinose aptikę svetimkūnių, teigia fondas:

  • Rugpjūčio mėnesį Japonija sustabdė vakcinos "Moderna" naudojimą, kai jos vakcinoje nuo koronaviruso buvo rasta pašalinių medžiagų. Pasak "Nikkei Asia", nustatyta, kad medžiaga reagavo į magnetus. Kaip pranešė RAIR fondas JAV, Japonija itin skaidriai elgėsi su koronavirusine vakcina, gerbdama savo piliečių autonomiją.
  • Internistė daktarė Carrie Madej, ištyrusi injekcijas, taip pat aptiko svetimkūnių, įskaitant "į grafeną panašius" objektus ir "čiuptuvuotą judantį į organizmą panašų padarą Moderna injekcijoje".

Be to, kaip rašoma spalio mėnesį paskelbtame "Twitter" tinkle, vakcinose rasta dalelių, "dalelių sankaupų" ir "į pluoštą panašių struktūrų", kai kuriose iš jų buvo "šakų" ir "į žiedą panašios struktūros".

"Išvados pagrįstos "Pfizer-BioNTech" koronaviruso vakcinos mėginio "mikroskopine analize", - pranešė RAIR fondas ir pridūrė, kad, pasak mokslininko, kalbėjusio su anonimiškumo sąlyga ir teigusio, kad daugiau nei 100 kartų publikuoto tokiuose recenzuojamuose žurnaluose kaip "New England Journal of Medicine" ir "The Lancet", analizė buvo atlikta "naudojant šviesaus lauko ir fazės kontrasto mikroskopiją", "taikant griežtus mokslinius ir higienos standartus".

(Visą konferencijos stenogramą rasite čia)

Ką šie žmonės įdėjo į šias vakcinas? Atrodo, akivaizdu, kad jos jokiu būdu nėra grynos.

Šaltiniai:

RAIRFoundation.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau