Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 15

PSO, prisidėjusi prie COVID plitimo Kinijoje, liepia Ukrainai sunaikinti laboratorijose "didelės grėsmės sukėlėjus", kad būtų išvengta ligos

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Akyliems JAV politikos stebėtojams puikiai žinoma, kad kai gilioji valstybė neigia kokį nors kaltinimą, tas kaltinimas beveik visada būna 100 proc. teisingas, ir panašu, kad taip yra ir su JAV vyriausybės finansuojamomis biologinio ginklo laboratorijomis labai korumpuotoje Ukrainoje.

Nors Amerikos pareigūnai griežtai neigė jų egzistavimą, aptikti dokumentai - dabar jau ištrinti, bet prieš tai buvę archyvuoti - įrodo, kad laboratorijos egzistuoja ir kad Amerikos mokesčių mokėtojai jas finansavo.

Kad ir kaip būtų blogai, padėtis dabar tapo daug blogesnė ir potencialiai mirtina, nes praėjusio mėnesio pabaigoje Rusijos pajėgos įsiveržė į Ukrainą ir dabar artėja prie kelių iš tų laboratorijų, apie kurias mums sakoma, kad jos neegzistuoja.

Tiesą sakant, taip smarkiai, kad Pasaulio sveikatos organizacija, kuri prisidėjo padedant Kinijai nuslėpti COVID-19 išleidimą ir plitimą 2020 m. pradžioje, kai pandemija išplito visame pasaulyje, nurodo Ukrainos mokslininkams tose laboratorijose naikinti "didelės grėsmės sukėlėjus", kad jie "netyčia" nebūtų išleisti į laisvę ir nesukeltų masinės mirties visoje planetoje.

Apie šią galimą katastrofą pranešė "Reuters":

Pasaulio sveikatos organizacija patarė Ukrainai sunaikinti šalies visuomenės sveikatos laboratorijose esančius didelės grėsmės sukėlėjus, kad būtų išvengta "bet kokio galimo išsiliejimo", kuris galėtų išplisti tarp gyventojų, pranešė agentūra "Reuters".

Ukrainoje, kaip ir daugelyje kitų šalių, veikia visuomenės sveikatos laboratorijos, kuriose tiriama, kaip sumažinti pavojingų ligų, kuriomis serga ir gyvūnai, ir žmonės, įskaitant, visai neseniai aptiktą, COVID-19, grėsmę. Jos laboratorijoms paramą yra skyrusios Jungtinės Valstijos, Europos Sąjunga ir PSO.

Biologinio saugumo ekspertai teigia, kad Rusijos kariuomenės perkėlimas į Ukrainą ir jos miestų bombardavimas padidino ligų sukėlėjų išplitimo riziką, jei kuris nors iš šių objektų būtų pažeistas.

Praėjusią savaitę naujienų portalui atsiųstame elektroniniame laiške PSO pareigūnai teigė, kad agentūra jau kelerius metus bendradarbiauja su Ukrainos visuomenės sveikatos laboratorijomis, siekdama skatinti geresnę saugumo praktiką, padedančią apsisaugoti nuo "atsitiktinio ar tyčinio ligų sukėlėjų išmetimo", t. y. tyliai pripažino, kad: a) laboratorijos egzistuoja; b) jose saugomos iš prigimties pavojingos medžiagos.

"Vykdydama šį darbą, PSO primygtinai rekomendavo Ukrainos sveikatos apsaugos ministerijai ir kitoms atsakingoms institucijoms sunaikinti didelės grėsmės sukėlėjus, kad būtų išvengta bet kokio galimo išsiliejimo", - pažymėjo PSO.

Sekmadienį "Natural News" pranešė, kad Rusijos kaltinimai, nukreipti Jungtinėms Valstijoms dėl biologinių laboratorijų egzistavimo ir finansavimo, atrodo pagrįsti.

Praėjusios savaitės pradžioje "Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova (Maria Zakharova) teigė, kad Maskva aptiko įrodymų apie JAV remiamą biologinio ginklo programą Ukrainoje, apimančią maro ir juodligės kūrimą", pridūrė "The Western Journal".

"Neseniai rasti dokumentai rodo, kad biologinių ginklų komponentai buvo gaminami Ukrainos laboratorijose, finansuojant [JAV gynybos departamentui], esančiose visai šalia Rusijos", - toliau pažymima Rusijos ambasados Didžiojoje Britanijoje tviteryje.

JAV ir Ukrainos pareigūnai viešai griežtai neigė laboratorijų egzistavimą, tačiau praėjusią savaitę duodama parodymus JAV Senatui Valstybės departamento pareigūnė Viktorija Nuland (Victoria Nuland) prisiekusi pripažino, kad laboratorijos ne tik egzistuoja, bet ir kad JAV vyriausybė vis labiau nerimauja, jog jos gali patekti į Rusijos rankas.

Tenesio žvaigždė atskleidžia:

Atsakydama į senatoriaus Marco Rubio (R-Fla.) klausimą, V. Nuland sakė, kad dėl bet kokio cheminio ar biologinio ginklo išleidimo Ukrainoje būtų kalti Rusijos okupantai.

V. Nuland, kuri 2014 m., kai dirbo valstybės sekretoriaus padėjėja Europos reikalams Barako Obamos ( Barack Obama) laikais, padėjo rengti Ukrainos "režimo pakeitimo" perversmą, sakė, kad Jungtinės Valstijos stengiasi neleisti Rusijai užgrobti šių objektų.

"Ar Ukraina turi cheminių ar biologinių ginklų?" Rubio paklausė.

"Ukraina turi biologinių tyrimų objektų, kuriuos, tiesą sakant, dabar esame gana susirūpinę, kad Rusijos kariuomenė, Rusijos pajėgos gali siekti perimti jų kontrolę, todėl dirbame su ukrainiečiais, kaip galėtume užkirsti kelią, kad bet kokios šių tyrimų medžiagos nepatektų į Rusijos pajėgų rankas, jei jos priartėtų", - atsakė V. Nuland.

Praėjus dviem dienoms po Rusijos invazijos, JAV ambasada Ukrainoje ištrynė dokumentus, susijusius su JAV finansavimu kelioms biologijos laboratorijoms Ukrainoje, o to nebūtų buvę, jei JAV vyriausybė nebūtų bandžiusi kažką nuslėpti.

Mūsų gilioji valstybė bus mūsų šalies pabaiga, jei jos neatsikratysime.

(straipsnio autorius JD Heyes)

Šaltiniai:

TennesseeStar.com

Planet-Today.com

Reuters.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau