Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 19

Amerika kare: Po COVID-19 vakcinos platinimo ir įpareigojimų padaugėjo mirčių

(Trumpai medicinoje) Amerikoje vyksta karas, prilygstantis Antrajam pasauliniam karui ir Vietnamo karui kartu sudėjus, o išpuolis yra tūkstančius kartų pražūtingesnis už Pasaulio prekybos centro tragediją. Visa tai užfiksuota neseniai paskelbtuose Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) duomenyse.

"CDC duomenys rodo, kad tūkstantmečio karta 2021 m. antrąjį pusmetį patyrė Vietnamo karo įvykį - šioje amžiaus grupėje mirė daugiau nei 61 000 žmonių per daug. Tai rodo buvusio Volstrito vadovo, garsėjančio savo gebėjimais skaičiuoti skaičius, atlikta analizė", - kovo 16 d. laidoje "World View Report" per Brighteon.TV pranešė Brannonas Howse'as (Brannon Howse).

"Tegul tai įsisąmonina žmonės, "Vietnamo karo įvykis" 2021 m. antrojoje pusėje, kai tūkstantmečio amžiaus grupėje bus daugiau nei 61 000 perteklinių mirčių."

Edwardas Dowdas (Edward Dowd), buvęs tarptautinės investicinės bendrovės "BlackRock" portfelio valdytojas, socialinės žiniasklaidos platformoje GETTR paskelbė analizės, kurią atliko kartu su draudimo pramonės ekspertu, rezultatus.

Cituodamas daugiau skaičių, E. Dowdas teigė, kad vyresnių nei 65 metų amžiaus žmonių grupėje per antrąjį praėjusių metų pusmetį iki vasario mėn. buvo 306 000 perteklinių mirčių. "Tai Antrojo pasaulinio karo įvykis", - sakė Dowdas, pažymėdamas, kad kare žuvo daugiau kaip 291 000 amerikiečių.

Dowdas taip pat pažymėjo, kad nuo pandemijos pradžios JAV mirė kiek daugiau nei 1,1 mln. žmonių, o tai "prilygsta 4 000 įvykių Pasaulio prekybos centre".

Mirties atvejų perteklius paprastai apibrėžiamas kaip skirtumas tarp pastebėto mirčių skaičiaus tam tikrais laikotarpiais ir tikėtino mirčių skaičiaus tais pačiais laikotarpiais.

"Mes, tauta" prieš demokratinius tironus....

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... faktai, nuorodos)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 10:57 Receptai – Patiekalai Geltonžiedis barkūnas nuo širdies - kraujagyslių ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Stenokardija, Koronarinių kraujagyslių trombozė. Ingredientai: vaistinis geltonžiedžis barkūnas.

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau