Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 22

SGT ataskaita: 5G bokštai, išmanieji telefonai ir mRNA injekcijos yra neatskiriamai susiję

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

5G bokštai, išmanieji telefonai ir Vuchano koronaviruso (COVID-19) mRNA vakcinos yra neatsiejamai susiję, teigia laidos "SGT Report" vedėjas Šonas Turnbulas (Sean Turnbull). Virtualioje diskusijoje jis teigė, kad visi jie yra susiję, nes yra susiję su eugenikų žudymo tinklu.

"Manau, kad įrodymai ir informacija, kuria čia dalijamasi, yra labai svarbūs. Ir mes ir toliau apie tai kalbėsime, nes manau, kad mRNA injekcijos, 5G bokštai ir išmanieji telefonai yra neatsiejamai susiję. Manau, kad būtent tai čia ir atradome. Ir todėl turime toliau tirti šį klausimą, perspėti žmones ir bandyti rasti priemonę šiam neįtikėtinai klastingam antihumaniškam sąmokslui", - sakė Turnbullas, kuris pridūrė, kad 5G tikrai yra susijęs su pandemija ir kad 5G tinklas yra daug didesnė problema, nei žmonės iš pradžių manė.

Turnbullas pasidalijo vaizdo įrašu iš "La Quinta Columna", kuriame parodyta, kad žiūrint mobiliajame telefone turinį, keliantį grėsmę valdžiai, radiacijos lygis pakyla iki neregėto lygio.

Tuomet teisininkas Toddas Callenderis (Todd Callender) pristatė daktaro Pito Chamberso (Pete Chambers), Jungtinių Valstijų kariuomenės pulkininko leitenanto, patyrusio traumą, kuri, atrodo, yra susijusi su 5G, o gal net ir su ankstesnėmis kartomis, atvejį. Callenderis sakė, kad 5G yra tik su elektroniniu karu susijusių kartų pavadinimas.

P. Chambersas, kuris taip pat dalyvavo panelinėje diskusijoje, pasidalijo, kad neseniai liudydamas COVID vakcinos bylose federaliniame apygardos teisme Floridoje patyrė smegenų miglą. Jis sakė nesąs tikras, ar jie buvo nukreipti prieš jį, tačiau toje vietovėje tikrai buvo daug EML arba elektromagnetinių laukų.

Callenderis pridūrė, kad tai yra dalykų derinys, susijęs su COVID klaida, skiepais nuo vakcinos ir tuo, kaip tai susiję su tuo, kas vyksta 5G pasaulyje arba elektroniniame pasaulyje.

Pasak technologijų tyrėjo Nicko Winterso (Nick Winters), yra daugiau nei 100 įvairių JAV patentų, susijusių su 5G technologija, pavyzdžiui, smegenų bangas sukeliančiomis terapinėmis elgesio modifikavimo programomis ir pasąmoninių žinučių generatoriumi ir kt. Jis pridūrė, kad jie buvo daromi nuo septintojo ir aštuntojo dešimtmečių ir tiesiog šokiruoja, kad dabar tai iškyla į pirmą planą.

5G bokštų galia gali užkurti visą miestą

Kita vertus, medicinos tyrėjas ir autorius Johnas Lukachas (John Lukach) sakė, kad 5G bokštai turėtų kelti susirūpinimą, nes jų žalios galios kiekis gali išvirti arba iškepti visą miestą, nurodydamas, kad vienas iš bokštų turi ne daugiau kaip tris megavatus galios, kurie maitina magnetroną.

Lukachas pažymėjo, kad yra daug spekuliacijų dėl 5G įrangos nustatymų. Jis sakė, kad tai susiję su vakcinos turiniu, pavyzdžiui, mikroelementais ir elementais, tokiais kaip grafeno oksidas.

Jis pridūrė, kad spinduliavimas grafeno oksidu kartu su kai kuriais kitais mikroelementais, pavyzdžiui, mineralinėmis druskomis, leis jam savaime susikaupti. Medicinos tyrėjas paminėjo, kad laisvai tekantis grafeno oksidas žmogaus organizmo sistemoje yra labai problemiškas, nes nėra jokios realios apsaugos nuo jo.

Lukachas taip pat sakė, kad tam tikro dažnio nejonizuojančiosios spinduliuotės, kurią skleidžia mobiliojo ryšio bokštas, poveikis gali sukelti grafeno oksido sankaupas organizme. Jis pridūrė, kad grafeno oksidas gali padauginti ir fizinę masę net 30 kartų ir susijungti su viskuo, kas yra aplinkui.

"Taigi, jei norite paimti visą grafeno oksidą savo kūne, paversti jį grafeno hidroksidu ir užtvindyti savo kraujagysles mažais nano-razoro ašmenimis, kaip mus įspėjo Andreasas Noackas (Andreas Noack). Štai kaip tai daroma. Taigi jie naudojasi šia infrastruktūra, kad sukurtų daiktus. Kūno naudojimas kaip gamyklos yra tik substratas. Taigi niekas apie tai nekalba, nes to nėra medicininėje literatūroje", - aiškino Lukachas.

Pasak Lukacho, visi skirtingi grafeno medžiagos alotropai gali būti generuojami spontaniškai, esant tinkamam EMP dažnių ruožui, ir kad jis gali tiesiogine prasme keisti savo alotropą iš lakštų, stygų, cilindrų ir buckyballs, be kitų skirtingų dalykų.

Lukačas taip pat paminėjo daktarą Robertą Jangą (Robert Young), kuris paskelbė ilgą ataskaitą apie visus neatskleistus dalykus, esančius keturiose pagrindinėse COVID vakcinos formulėse, pavyzdžiui, grafeno oksidą, parazitus, sunkiuosius metalus, nerūdijantį plieną, titaną ir kt.

Jis taip pat kalbėjo apie mikroburbulus, kurie sprogsta ir išleidžia savo turinį, kai susiduria su tam tikro dažnio EML signalu.

Medicinos tyrėjas taip pat pabrėžė, kad 5G bokštas skirtas ne tam, kad gautume šaunų mobilųjį telefoną, bet tam, kad palaikytume technologinę ryšių infrastruktūrą, galinčią pernešti pakankamai duomenų, kad jais pirmyn ir atgal bėgtų trilijonai baitų informacijos apie žmogaus genomo seką.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite, kaip mRNA injekcijos, 5G ir išmanieji telefonai yra susiję su žudymo tinklu.

Šaltiniai:

Brighteon.com

EuropereLoaded.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 20:29 Receptai – Patiekalai Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu

Dubenyje sumaišykite avižų dribsnius, smulkintus riešutus, kokosų drožles, visas sėklas, smulkiais gabaliukais smulkintą šokoladą, razinas, cinamoną, cukrų ir žiupsnį druskos. Atskirame inde šakute sutrinkite bananą. Įmuškite k...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau