Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

"BlackRock" ir "Vanguard" perima centralizuotas maisto gamybos technologijas ir beveik visiškai kontroliuos būsimą maisto tiekimą Amerikoje

Daugelis žmonių vis dar palaimingai nesuvokia, kas įvyko, tačiau pasaulinį maisto tiekimą iš esmės perėmė oligarchai, įskaitant finansų milžinus BlackRock ir Vanguard.

Pasirodo, "BlackRock" ir "Vanguard" palaipsniui užgrobė gamybos priemonių nuosavybę ir dabar ketina viešpatauti masėms, centralizuodami visas maisto gamybos technologijas Jungtinėse Valstijose ir pavergdami visus savo kontroliuojamus žmones.

Tarp trijų didžiausių pasaulyje trąšų bendrovės "CD Industries Holdings" akcininkų yra ir "BlackRock", ir "Vanguard". BlackRock" ir "Vanguard" taip pat yra didžiausi "Union Pacific" - geležinkelio milžinės, kuri visoje šalyje gabena trąšas ir kitas žemės ūkiui reikalingas medžiagas - akcininkai.

Dešimties didžiausių pasaulyje maisto pramonės įmonių didžioji dalis akcijų taip pat priklauso "BlackRock" ir "Vanguard". Tai Nestlé, PepsiCo, General Mills, Kellogg's, Associated British Foods, Mondel?z, Mars, Danone, Unilever ir Coca-Cola.

"Kas bus, kai jie kontroliuos ir visas sėklas, produktus bei mėsą?" - klausia "Corey's Digs".

"Kas atsitiks, kai visi produktai ir mėsa bus auginami saugomose patalpose po genų sujungimo arba Petri lėkštelėje, o žemės ūkio naudmenos dėl pernelyg griežtų taisyklių, tiekimo trūkumo ir gaminamos infliacijos ims merdėti?"

Bendrovės "BlackRock" vadovas Larry Fink sako, kad "atėjo laikas priversti žmones keisti savo elgesį".

"BlackRock" ir "Vanguard" įtaka bendrovėms "CF Industries Holdings" ir "T. Rowe Price Associates" daro didelį ir tiesioginį poveikį ūkininkavimui Vidurio Vakaruose. Taip pat svarbu pažymėti, kad "Union Pacific" neseniai pradėjo įpareigoti 20 proc. sumažinti geležinkelių vežimus, o tai dar labiau paveiks Amerikos žemės ūkį.

"Tai tiesiogiai paveiks pagrindines žemės ūkio sritis, tokias kaip Ajova, Ilinojus, Kanzasas, Nebraska, Teksasas ir Kalifornija", - priduria Corey's Digs. "Galiausiai tai turės įtakos maisto produktų tiekimui ir kainoms. "CF Industries" yra tik viena iš 30 įmonių, kurioms taikomi šie apribojimai."

Pranešama, kad kitas stambus žemės ūkio prekių vežėjas - Kanados nacionalinis geležinkelis (CN) - stengiasi padėti augti trąšų rinkai. Tačiau didžiausias jos savininkas yra ne kas kitas, o milijardierius eugenikas Bilas Geitsas (Bill Gates), apie kurį pranešėme, kad jis supirkinėja tiek Amerikos žemės ūkio paskirties žemės, kiek tik gali pasiekti jo gležnos demoniškos rankos.

Grįžtant prie "BlackRock" ir "Vanguard", šie finansų milžinai taip pat yra pagrindiniai Kentukyje įsikūrusios žemės ūkio bendrovės "AppHarvest", kuri gali pasigirti vienu didžiausių pasaulyje šiltnamių - 2,76 mln. kvadratinių pėdų 60 akrų ploto. Įmonėje auginami tik pomidorai, kurie parduodami "Kroger", "Meijer" ir "Walmart" parduotuvėse.

Dar yra Pensilvanijoje įsikūrusi "Hydrofarm Holdings". Ši bendrovė taip pat augina augalus kontroliuojamoje aplinkoje, naudodama vertikalaus ūkininkavimo technologiją. BlackRock ir Vanguard taip pat yra pagrindiniai šios bendrovės akcininkai.

Šiuo metu "BlackRock" gali pasigirti daugiau kaip 20 trilijonų JAV dolerių investicijomis, kurios visos atitinka ESG ir "socialiai atsakingas" gaires, kurių reikalauja jos generalinis direktorius Larry Fink. L. Finkas liūdnai pareiškė, kad "atėjo laikas priversti žmones keisti savo elgesį", ir jis, matyt, tai daro perimdamas Amerikos žemės ūkio kontrolę.

"Nepaisant LED apšvietimo, robotų, kompiuterinės duomenų analizės ir vėdinimo sistemų, reikalingų tokio dydžio vertikalioms auginimo patalpoms maitinti, kadangi taupomas vanduo ir naudojama mažiau Billo Gateso žemės ploto, investicijos plaukia į šias tariamai tvarias ir ekologiškas patalpas, taip pat didžiulius šiltnamius", - toliau aiškina "Corey's Digs".

Tuo tarpu Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) užvaldo mediciną ir sveikatos priežiūrą, sparčiai siekdama priimti naują "pandeminę sutartį", kuri suteiks Jungtinėms Tautoms visišką visuomenės sveikatos kontrolę. Šis dvigubas smūgis, kai užgrobiamas ir maistas, ir medicina, reiškia niūrią totalitarinio fašizmo ateitį visame pasaulyje.

Daugiau susijusių naujienų apie suplanuotą pasaulinio maisto tiekimo sprogimą galite rasti Collapse.news.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau