Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 26

Nereikia panikuoti dėl beždžionių raupų

Žinomas epidemiologas ir kardiologas daktaras Peteris McCulloughas (Peter McCullough) sakė visuomenei išlikti ramiai pasirodžius pranešimams apie dar vieną virusų protrūkį, šį kartą dėl beždžionių raupų viruso.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

"Turiu jums pasakyti, kad mes turime tokį laiko tarpą, per kurį ši liga gali užklupti", - sakė P. McCulloughas neseniai vykusiame laidos "The Alex Jones Show" epizode.

"Nereikėtų kelti jokios panikos. Tai beveik analogiška vėjaraupiams, ir žmogus, turintis daug pūlingų vezikulinių pažeidimų, yra lengvai identifikuojamas. Mes galime tai suvaldyti. Gydymas iš tikrųjų labai gerai toleruojamas. TPOXX vaistas, vartojamas du kartus per dieną, yra visiškai tinkamas".

Dalase dirbantis internistas pridūrė, kad Amerikos žmonėms nereikia 13 mln. vakcinos nuo beždžionių raupų dozių, turėdamas omenyje, kiek vakcinų nuo šios ligos užsakė federalinė vyriausybė po to, kai JAV teritorijoje buvo patvirtintas tik vienas ligos atvejis.

McCullough teigė, kad žmonės dar niekada nesulaukė tiek daug naujienų apie mikrobų keliamas grėsmes žmonių populiacijai ir žmogus gali tik numanyti, kad tiek daug jų yra išgalvota. Su tuo sutiko ir laidos vedėjas Aleksas Džounsas (Alex Jones), prie kurio epizode prisijungė ir rašytojas Džonas Likas (John Leake). Jis sakė, kad dėl beždžionių raupų protrūkio yra daug triukšmo ir PR pardavimo kampanijos.

J. Leake'as tai pavadino operacija, kuria siekiama sukelti pinigų antplūdį, neva skirtą ekstremaliai situacijai likviduoti.

Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemija, matyt, suteikė valdžios pareigūnams puikų planą, kaip uždirbti pinigų iš sveikatos krizių. "Infowars" įkūrėjas Jonesas pažymėjo, kad COVID-19 pandemijai visame pasaulyje įvairios vyriausybės išleido trilijonus dolerių.

Leake'as, kartu su McCullough knygos "Drąsa susidurti su COVID-19" bendraautorius, sakė, kad 2020 m. kovo mėn. priimtas CARES aktas per naktį sukūrė 10 proc. bendrojo JAV vidaus produkto pandemiją rengusiems ir planavusiems žmonėms. Jis pridūrė, kad įprastiniai įtariamieji ir vėl prisidėjo prie beždžionių raupų protrūkio.

Todėl McCullough mano, kad visuomenei būtina žinoti, jog nereikia panikuoti dėl beždžionių raupų.

Jis paaiškino, kad beždžionių raupai priklauso tai pačiai šeimai, kaip ir raupai, ir sukelia pūlingo tipo ligą arba odos ligą. Ji turi labai mažai kvėpavimo komponentų ir ją gyvūnai perduoda žmonėms.

Kardiologas pridūrė, kad per pastarąjį pusšimtį metų užregistruota tik 700 beždžionių raupų atvejų ir kad beveik visi atvejai buvo užregistruoti Kongo regione Afrikoje. McCullough priminė, kad 2003 m. JAV buvo užregistruotas 70 atvejų protrūkis. Jis sakė, kad tą kartą beždžionių raupų virusą žmonėms perdavė grupė gyvūnų iš Afrikos.

Milijonų vakcinos dozių pirkimas yra hiperbolizuotas atsakas

M. McCulloughas milijonų vakcinos nuo beždžionių raupų dozių pirkimą pavadino "hiperbolizuotu atsaku". Jis pridūrė, kad negali įsivaizduoti, jog bendrovė, kuri nepardavė savo vakcinos nuo beždžionių raupų, gautų milijonų dolerių grynųjų pinigų injekciją.

Be to, McCullough teigė, kad yra sukauptos dviejų milijonų dozių geriamųjų vaistų atsargos, todėl milijonų vakcinų pirkimas dar labiau glumina.

McCullough pridūrė, kad beždžionių raupai lengvai gydomi turimais vaistais ir kad tai daugiausia odos pažeidimas. Jis taip pat sakė, kad vienintelis mirtingumas, kuris pasitaiko, yra tuose regionuose, kur nėra bendrosios medicininės pagalbos pacientams, kurie, be kita ko, suserga, dehidratuoja.

Gydytojas ir knygos autorius, vadovavęs medicininei reakcijai į COVID-19 katastrofą, pažymėjo, kad jau dabar yra įkrauta baimė, jog raupų virusai bus specialiai panaudoti bioterorizmui.

Po to Džounsas paleido vaizdo įrašą, kuriame Bilas Geitsas (Bill Gates) kalba apie kitą būsimą pandemiją.

Klipe B. Gatesas paminėjo, kad Pasaulio sveikatos organizacijos lygmens Pasaulinė pandemijos darbo grupė vykdo stebėjimą ir "mikrobų žaidimus", kad pasiruoštų galimam bioteroristiniam išpuoliui.

Džounsas atkreipė dėmesį, kad vienas iš "Microsoft" įkūrėjų ir filantropas jau praėjusių metų lapkričio mėn. pasakojo žmonėms apie kitą didelį dalyką.

Leikis sakė, kad žmonės tikrai turėtų labai atidžiai išnagrinėti šį protrūkį, kai Gatesas staiga prabilo apie beždžionių raupus. Jis taip pat paminėjo, kad per 2003 m. beždžionių raupų protrūkį kartu su jūrų kiaulytėmis buvo laikomos Ganos maišelių žiurkės, kurios buvo atvežtos iš Afrikos ir galiausiai užkrėtė 70 žmonių Amerikoje.

Autorius sakė, kad tuo metu nebuvo jokios isterijos ir kalbų apie tai, kad reikia pirkti milijonus vakcinų dozių.

Daugiau naujienų apie dabartinį beždžionių raupų protrūkį sekite Outbreak.news.

Norėdami sužinoti daugiau apie beždžionių raupų protrūkį, žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau