Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 26

Aiškėja daugiau neigiamo Covid vakcinos poveikio ir slėpimo atvejų

Nors didžioji žiniasklaida ir Didžioji farmacija deda visas pastangas, kad medikai ir nukentėję pacientai nekalbėtų apie neigiamą "Covid" vakcinų poveikį, apie šiuos atvejus pradedame girdėti vis dažniau, nes jų skaičius tampa per didelis, kad būtų galima į jį nekreipti dėmesio.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Kaip daugelis baiminosi, kai šios vakcinos buvo skubiai pateiktos rinkai beveik neišbandytos, tik laikui bėgant kai kurie padariniai tampa akivaizdesni. Vienas iš pavyzdžių - dvylikametės mergaitės, dalyvavusios "Pfizer" saugumo tyrime prieš išleidimą, atvejis. Senatoriaus Rono Džonsono (Ron Johnson) pristatyme apie šeimas, nukentėjusias nuo "Covid" vakcinų, Maddie de Garay motina pasakojo, kad dėl šios vakcinos ji dabar yra prikaustyta prie neįgaliojo vežimėlio. Be to, kad jai visam laikui pažeistos smegenys ir ją reikia maitinti per zondą, jai nuolat kartojasi priepuoliai.

Dar labiau įžeidžia tai, kad Maddie saugumo vertinime, kuris buvo pateiktas FDA, vienintelis šalutinis poveikis, kurį "Pfizer" nurodė, buvo skrandžio skausmas. Senatoriaus pranešime dalyvavo dar keli žmonės, kurių istorijos buvo panašios.

Japonijos Informacijos laisvės akto ieškinys, kuriuo "Pfizer" buvo priversta paviešinti biologinio pasiskirstymo tyrimą, atskleidė dar vieną melą. Ataskaita, kurią "Pfizer" aiškiai norėjo nutylėti, parodė, kad bendrovės teiginiai, jog vakcinos turinys lieka injekcijos vietoje, buvo melagingi, o jos pačios atliktas tyrimas parodė, kad jis greitai išplinta po visą organizmą per kraują.

Pačių vakcinų gamintojų tyrimai rodo, kad jos kaupiasi daugelyje kūno organų

Be to, tyrimas parodė, kad potencialiai mirtinai pavojingi nanolipidų nešikliai labai didelėmis koncentracijomis kaupiasi keliuose organuose, ypač vyrų ir moterų lytiniuose organuose, taip pat širdyje, kepenyse, smegenyse, blužnyje ir kaulų čiulpuose.

Vienas iš gydytojų, išdrįsusių kalbėti apie vakcinos poveikį, yra Aidaho patologas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole), kuris pastebėjo, kad tarp žmonių, gavusių vakciną, smarkiai padaugėjo labai agresyvių vėžinių susirgimų, apie kuriuos nepranešė pagrindinė žiniasklaida. Tarp jo pastebėtų vėžio rūšių yra gimdos vėžys ir labai invazinės melanomos tarp jaunų žmonių. Be to, gauta pranešimų, kad skiepytiems pacientams vėl suaktyvėjo anksčiau kontroliuotas vėžys.

Dar vienas susirūpinimą keliantis dalykas yra didelė smailių baltymų koncentracija kiaušidėse, nustatyta biologinio pasiskirstymo tyrime. Tai reiškia, kad vakcina potencialiai gali pakeisti jaunų moterų menstruacijas, pakenkti jų vaisingumui ir net padidinti kiaušidžių vėžio riziką. Dar vieną susirūpinimą sukėlė motinos ir vaisiaus medicinos ekspertas daktaras Džeimsas Torpas (James Thorpe) - 50 kartų didesnis persileidimų dažnis, susijęs su nėštumo metu skiepijamomis Covid-19 vakcinomis, nei su visomis kitomis vakcinomis kartu sudėjus. Nepaisant to, Amerikos akušerijos ir ginekologijos koledžas, kuris taip jau sutapo, kad gauna didelį finansavimą iš "Pfizer", patvirtino skiepų saugumą moterims visais nėštumo ir žindymo etapais.

Tai, kad vakcinų medžiagos kaupiasi kaulų čiulpuose, yra dar blogesnė žinia, nes visiems gresia leukemijos ir limfomos pavojus, o tai ypač neramina dabar, kai vakcinomis skiepijami vos penkerių metų vaikai, o ateityje gali būti dar jaunesni.

Žinoma, nebuvo atlikta jokių ilgalaikių tyrimų, kuriuose būtų tiriamas šių vakcinų ir vėžio ryšys, o vėžiu sergantys pacientai vis dar raginami pasiskiepyti. Tiesą sakant, kol kas neatlikti tyrimai, susiję su vakcina ir daugeliu įprastų ir potencialiai mirtinų ligų, tokių kaip širdies ligos, diabetas, neurodegeneracinės ligos ir autoimuniniai sutrikimai.

Tačiau iš ankstesnės patirties, susijusios su gripo vakcinomis, žinome, kad su farmacijos įmonėmis susijusių gydytojų ir tyrėjų atlikti saugumo tyrimai buvo skirti neigiamam poveikiui nuslėpti ir teigiamoms išvadoms padaryti. Deja, ši sistema jau seniai yra korumpuota, o žmonės visur už tai moka savo sveikata, o vis dažniau ir gyvybe.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau