Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 16

Slapta filmuota medžiaga atskleidžia, kad Indianos laboratorijoje atliekami bandymai su gyvūnais - beždžionėmis, ereliais.

Slaptai filmuota medžiaga, kurią pateikė informatorius, atskleidė, kad Mount Vernone, Indianos valstijoje, esančioje laboratorijoje buvo atliekami bandymai su beždžionėmis ir bebrais.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Slaptas tyrėjas, dirbantis Jungtinių Amerikos Valstijų Humanitarinės draugijos (HSUS) užsakymu, įrašė filmuotą medžiagą "Inotiv Inc." Mount Vernono įmonėje. Septynis mėnesius jis buvo paskirtas dirbti su daugiau kaip 70 toksiškumo tyrimų, kuriuos užsakė daugiau kaip 12 farmacijos įmonių. Tyrimuose dalyvavo daugiau kaip 6 000 gyvūnų.

HSUS tyrėjo teigimu, laboratorijos darbuotojai pririšo beždžiones ir beždžionėles, kad joms būtų galima į gerklę įkišti vamzdelius. Beždžionės buvo laikomos už kaklo surakintose kėdėse, joms buvo apribotos rankos ir kojos. Po to į jų skrandžius buvo pumpuojamos cheminės medžiagos, pridūrė jis.

Tyrėjas teigė, kad vienu atveju beždžionei nuolat buvo leidžiami chemikalai, nors ji jau buvo patyrusi rimtą neigiamą vaisto poveikį. Laboratorijos veterinarijos gydytojas liepė technikui dozuoti beždžionei tą patį vaistą. "Labai atsiprašau, galbūt tai bus paskutinė tavo dozė. Aš šiek tiek tikiuosi, kad taip ir bus, nes šiuo metu tai kankinimas", - sakė tyrėjas.

Kitu atveju mažiausiai 80 biglių veislės šuniukų buvo priversti kelis mėnesius kasdien per skrandžio vamzdelį nuryti chemines medžiagas. Vėliau buvo nufilmuota, kaip šunys narvuose kniaukia ir klumpa iš skausmo. Pasak HSUS, vienas šuniukas net nugriuvo ant grindų.

Be beždžionių ir bebrų, "Inotiv" laboratorijoje buvo atliekami bandymai ir su kitais gyvūnais, pridūrė gyvūnų gerovės grupė. Buvo užfiksuota, kad kiaulių nugarų oda buvo kruvina, nes ant jų buvo tiesiogiai užteptos cheminės medžiagos. Žiurkės taip pat buvo įspraustos į plastikinius mėgintuvėlius, kad bandymų metu būtų imobilizuotos.

Tyrėjo teigimu, pasibaigus bandymams gyvūnai eutanazuojami. Po to, kai gyvūnai buvo paskersti, jie buvo autopsiškai ištirti, kaip cheminės medžiagos pažeidžia jų organus.

Dr. Anthony Fauci finansuoja siaubingus laboratorinius bandymus su bebrais

"Negalima ignoruoti nerimą keliančių išvadų šioje įstaigoje, - sakė HSUS prezidentė ir generalinė direktorė Kitty Block. "Raginame paleisti erelius, kurie, kaip žinome, šiandien kenčia laboratorijoje ir netrukus bus eutanazuoti, tačiau tai tik mūsų darbo pradžia."

Tuo tarpu "Inotiv" atsakė į HSUS mestus kaltinimus - argumentuodama, kad jos atliekami tyrimai "teisiškai reikalingi JAV kuriant gyvybes gelbstinčius vaistus, medicinos prietaisus ir biologinius preparatus". Vaistų įmonė savo pareiškime vis dėlto teigė, kad nagrinėja gyvūnų gerovės grupės teiginius apie gyvūnų kankinimą.

Tyrimai su gyvūnais, ypač su bebrais, buvo atskleisti po to, kai buvo pranešta apie Baltųjų rūmų vyriausiojo patarėjo medicinos klausimais daktaro Anthony Fauci dalyvavimą siaubinguose eksperimentuose su gyvūnais. Užkrečiamųjų ligų ekspertas, eidamas Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) direktoriaus pareigas, šiam tikslui finansavo kelias institucijas JAV ir už jos ribų.

Cituodama dokumentus, gautus pagal Informacijos laisvės akto prašymą, organizacija "White Coat Waste Project" (WCWP) teigė, kad Fauci patvirtino, jog vienai JAV mokslinių tyrimų įstaigai buvo skirta 424 455 JAV dolerių suma tyrimui, kuriame buvo naudojami bebrai. Sveikiems šunims buvo duodamas eksperimentinis vaistas, o po to jie buvo tyčia apkrėsti musėmis, pernešančiomis žmonėms pavojingą ligos sukėlėją. Pasak WCWP, kai kurie šunys eksperimento metu "vokalizavo iš skausmo".

Vėliau WCWP atskleidė, kad M. Fauci vėl patvirtino 375 800 JAV dolerių skyrimą kitam tyrimui, kuriame dalyvavo bebrai. Šį kartą pinigai atiteko laboratorijai Tunise, kurioje tyrėjai šunis apsvaigino narkotikais ir įkišo jų galvas į tinklinius narvus, pripildytus smėlio musių. Be to, tinkliniuose narvuose esančius erelius jie veikė intensyvi Sacharos dykumos temperatūra.

WCWP galiausiai apibūdino Fauci kaip "pasmerkiantį erelius mirčiai už mokesčių mokėtojų pinigus", nes jis finansavo tyrimus, susijusius su erelių kankinimu.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą, kuriame Faučis ir NIAID laboratorijoje kankina erelius.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 18:22 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta lašišos filė
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, dedame į pailgą indą, apibarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir užpilame su šlakeliu vandens atskiestu sojos padažu ir paliekame pastovėti 10-15 minučių.

Skaityti daugiau

15.10.2019 laikas 20:54 Receptai – Patiekalai Skanūs Pusryčiai Per Kelias Minutes
Pateikiu jums greitą ir skanų pusryčių receptą. Blynai yra labai skanūs ir tinkami ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai labai paprasti, tačiau labai sotūs.

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Žolelių nuoviro kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Ramunėlių, Liepžiedžių, Šeivamedžio uogų, Medaus, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau