Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 9

"Amazon", Billas Gatesas ir Kinija perka žemę visoje JAV, ruošdamiesi Didžiojo persitvarkymo darbotvarkei

Amazon, Billas Gatesas (Bill Gates) ir komunistinė Kinija supirkinėja nekilnojamąjį turtą visose Jungtinėse Valstijose, kad sukurtų koncentracijos stovyklas, ruošdamiesi Didžiajam persitvarkymui.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

"Ką jie planuoja? ... Na, jie planuoja statyti stovyklas. Jie planuoja statyti FEMA stovyklas", - perspėjo Džošas Sigurdsonas (Josh Sigurdson) iš "World Alternative Media". "Manau, kad šiuo metu gana aišku, jog jie ruošia stovyklas, ruošia FEMA stovyklas, ruošia nuosavybę, kad galėtų sukurti... GMO maistą būsimoms maisto normoms, kurios ateis labai greitai... nes jie kontroliuoja tiekimo grandinės žlugimą."

"Amazon" keičia verslo modelį, perimdama nekilnojamojo turto įsigijimą ir plėtrą į savo rankas

Nepaisant to, kad pastaraisiais mėnesiais dėl energijos ir darbo jėgos sąnaudų šuolio drastiškai sumažino savo sandėlių plotą, "Amazon" vis tiek toliau perka žemę ir nekilnojamąjį turtą visose Jungtinėse Valstijose.

Savo nekilnojamojo turto imperiją "Amazon" plečia nuo 2020 m., kai jau ir taip didžiulė bendrovė pradėjo ieškoti nekilnojamojo turto pagrindinėse JAV rinkose. Vienas naujausių "Amazon" pirkinių - 193 akrų žemės sklypas netoli Round Rock, Teksase. Iki šiol nuo 2020 m. "Amazon" įsigijo apie 4 000 akrų tuščios žemės.

Anksčiau "Amazon" labai pasikliaudavo plėtotojais, kurie rasdavo, įsigydavo ir statydavo naujus biurus ir sandėlius įvairiose teritorijose. Dabar, kai "Amazon" didelę dalį nekilnojamojo turto įsigijimo ir vystymo proceso perima į savo rankas, ji galės apsaugoti savo žemės valdas nuo pašalinių akių ir galės daug labiau kontroliuoti, kaip vystomos jos naujos nekilnojamojo turto valdos.

Billas Gatesas, Kinija, žemės ūkio paskirties žemės pirkimas visoje Amerikoje

Šandongo (Kinija) bendrovė "Fufeng Group", kurios specializacija - skonio stipriklių ir cukraus pakaitalų gamyba, ką tik sumokėjo 2,6 mln. dolerių už 300 akrų žemės ūkio paskirties žemės Grand Forkso mieste Šiaurės Dakotoje.

Atsitiktinai šis žemės sklypas yra netoli karinių oro pajėgų bazės, kurioje saugomos jautrios dronų technologijos.

"Kinija neabejotinai nori gauti informacijos apie JAV dronus ir džiaugiasi turėdama žemės JAV", - rašė Joe Hoftas leidinyje "Gateway Pundit".

Taip pat reikėtų pažymėti, kad Grand Forksas (Grand Forks) yra vos už 40 mylių nuo Graftono, kur Billui Geitsui priklausanti ribotos atsakomybės bendrovė neseniai sumokėjo 13 mln. dolerių už daugiau kaip 2 000 akrų geriausios bulvių auginimo žemės.

Technologijų milžinas turėjo dantis ir nagus kovoti, kad būtų patvirtintas jo LLC žemės pirkimas, įskaitant kovą su valstijos įstatymais teismuose. Visą šį incidentą Šiaurės Dakotos gyventojai įvertino labai nepalankiai.

"Dėl to sulaukiau didelių atgarsių aiškiai visoje valstijoje, tai net ne iš tos apylinkės", - sakė Šiaurės Dakotos žemės ūkio komisaras Dougas Goehringas (Doug Goehring) per interviu vietinei televizijai. "Tie žmonės yra nusiminę, bet yra ir tokių, kurie dėl to tiesiog įsiutę".

Tai tik naujausias Gateso žemės įsigijimas. Milijardierius technokratas jau laikomas didžiausiu privačios žemės ūkio paskirties žemės savininku Amerikoje. Šiuo metu jam priklauso daugiau kaip 270 000 akrų žemės ūkio paskirties nekilnojamojo turto. Dėl to visos Gateso valdomos žemės plotas yra dvigubai didesnis nei JAV teritorija Guamas Ramiojo vandenyno vakaruose.

Žiūrėkite šį laidos "World Alternative Media" epizodą, kuriame laidos vedėjas Joshas Sigurdsonas (Josh Sigurdson) pasakoja apie koncentracijos stovyklas, kurias Jungtinėse Amerikos Valstijose stato "Amazon", Bilas Gatesas ir komunistinė Kinija.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau