Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 11

Elonui Muskui atsisakius perėmimo plano, "Twitter" akcijos atpigo

"Twitter" akcijos pirmadienį krito po to, kai "Tesla" vadovas Elonas Muskas (Elon Musk) atsisakė 44 mlrd. dolerių vertės sandorio dėl šios socialinės žiniasklaidos milžinės įsigijimo.

Platformos akcijos Volstrito gatvėje atpigo 5,46 proc. ir apie 7.05 val. ryto (11.05 val. Grinvičo laiku) siekė 34,80 JAV dolerio. Prieš savaitgalį ji buvo praradusi 5,10 proc.

Penktadienį E. Muskas nutraukė sandorį, apkaltinęs bendrovę "klaidinančiais" pareiškimais apie netikrų paskyrų skaičių, teigiama jo advokatų laiške, kurio kopija buvo pateikta Vertybinių popierių ir biržos komisijai.

E. Musko pastangos nutraukti balandžio mėn. sudarytą sandorį sudaro prielaidas epiniam teisminiam mūšiui dėl milijardo dolerių skyrybų mokesčio.

Socialinis tinklas teigia, kad suklastotų paskyrų skaičius nesiekia penkių procentų, o šį skaičių ginčija multimilijardierius, kuris mano, kad šis skaičius yra daug didesnis.

Kelių JAV žiniasklaidos priemonių duomenimis, "Twitter" pasamdė garsią Niujorko advokatų kontorą "Wachtell, Lipton, Rosen & Katz". Twitter" atsisakė pateikti komentarus AFP.

Paskelbus šią naujieną, Muskas parašė tviteryje: "Jie sakė, kad negaliu nusipirkti "Twitter". Tada jie neatskleidė informacijos apie botus. Dabar jie nori priversti mane pirkti "Twitter" teisme. Dabar jie turi atskleisti botų informaciją teisme", kartu su nuotraukomis, kuriose jis juokiasi.

"Wedbush Securities" analitiko Dano Iveso (Dan Ives) nuomone, "Twitter" ir jos valdybai tai yra "raudonas kodas", nes dabar bendrovė stos į kovą su E. Musku "Sostų žaidimų" teisme.

"Kol teismuose vyksta teisminiai procesai, šiuo metu nematome kitų dalyvių."

AFP

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Neįprasti varškėčiai. Minkšti, purūs ir labai skanūs
Tai ne varškėčiai, tai kažkas stebuklingo! Minkšti, purūs ir labai skanūs! Patiekite su grietinės padažu (sumaišykite grietinę ir cukraus pudrą) arba su mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau