Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 13

Elektroniniai laiškai patvirtina, kodėl CDC pakeitė vakcinos, skiepijamo asmens apibrėžimus

Autorius: Zachary Stieber per "The Epoch Times" (paryškinta mūsų),

Naujai gauti elektroniniai laiškai patvirtina, kad Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) pakeitė "vakcinos" ir "paskiepyto" apibrėžtis, nes žmonės atkreipė dėmesį, kad apibrėžtys neatrodo taikytinos COVID-19 vakcinoms.

"Mūsų paskelbtas vakcinos apibrėžimas yra problemiškas, ir žmonės juo naudojasi teigdami, kad vakcina COVID-19 nėra vakcina, remiantis mūsų pačių apibrėžimu", - 2021 m. rugpjūčio 25 d. elektroniniame laiške kolegai rašė CDC pareigūnė Alycia Downs.

Apibrėžimas pateiktas puslapyje, pavadintame "Imunizacijos pagrindai".

"Vakcina" CDC bent nuo 2011 m. buvo apibrėžiama kaip produktas, sukeliantis imunitetą, o "skiepas" - kaip injekcija, apsauganti nuo ligos, rodo archyvinės puslapio versijos. Tačiau užklausų dėl apibrėžčių antplūdį sukėlė tai, kad COVID-19 vakcinos buvo vis mažiau veiksmingos nuo užsikrėtimo COVID-19 sukeliančiu virusu, rodo elektroniniai laiškai.

"Mūsų klausimas - kaip CDC ir likusiam pasauliui leidžiama skiepą vadinti vakcina, kai jis net neatitinka jūsų pačių apibrėžimo", - rašė vienas asmuo CDC.

"Dešinieji covid-19 pandemijos neigėjai naudojasi jūsų "vakcinos" apibrėžimu, kad įrodytų, jog mRNA vakcinos nėra vakcinos", - teigė kitas.

Tiek "Pfizer", tiek "Moderna" COVID-19 vakcinos yra sukurtos naudojant pasiuntinių RNR technologiją. Tai dvi iš trijų Jungtinėse Valstijose esančių COVID-19 vakcinų.

Daunsas ir jo kolegos Allison Michelle Fisher, Cynthia Jorgensen, Valerie Morelli ir Andrew (pavardė nenurodyta) dirbo siekdami pakeisti "vakcinos" ir "skiepo" apibrėžtis, teigiama elektroniniuose laiškuose.

Pakeitimai buvo prastumti atitinkamai 2021 m. rugpjūčio 31 d. ir 2021 m. rugsėjo 1 d.

Apibrėžčių keitimas

"Vakcina" dabar apibrėžiama kaip "preparatas, kuris naudojamas organizmo imuniniam atsakui į ligas stimuliuoti". Vakcinos paprastai suleidžiamos adatinėmis injekcijomis, tačiau kai kurios gali būti suleidžiamos per burną arba purškiamos į nosį".

Ankstesnė apibrėžtis buvo tokia: "preparatas, kuris stimuliuoja žmogaus imuninę sistemą, kad ji sukurtų imunitetą konkrečiai ligai ir apsaugotų žmogų nuo tos ligos. Vakcinos paprastai suleidžiamos adatinėmis injekcijomis, tačiau kai kurios gali būti suleidžiamos per burną arba purškiamos į nosį."

Daugiau skaitykite čia...

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau