Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Liepos » 17

Ar ateiviai mūsų vandenynuose apsigyveno anksčiau, nei Žemėje atsirado žmonės?

Povandeninių NSO bazių tema yra labai plati ufologijos dalis, šimtus kartų buvo pastebėta, kaip po vandeniu buvo paslėpti arba iš vandens iškilo keistų skraidančių objektų. Ir jei ateiviai iš tiesų turi povandeninių bazių Žemėje, prieš kiek laiko jos buvo pastatytos?

Tikriausiai ne veltui NSO taip dažnai seka JAV karo laivus - didžiuliai lėktuvnešiai patys savaime atrodo grėsmingai ir įspūdingai, o jei jie taip pat yra netoli įtariamų NSO povandeninių bazių, tuomet ateiviai turi dėl ko nerimauti.

Atsižvelgiant į tai, kad amerikiečių jūreiviai NSO dažniausiai stebėjo tuo metu, kai lėktuvnešiai vykdė manevrus netoli JAV krantų, o daugelio pagrobtųjų teigimu, povandeninės NSO bazės, į kurias jie buvo perkelti, yra ne kur nors tolimoje vandenyno pusėje, bet ir netoli kranto, ši teorija turi teisę egzistuoti.

Žinoma, pranešimų apie tikėtinas povandenines NSO bazes yra daugelyje mūsų planetos vietų, tačiau prie JAV krantų jų kažkodėl ypač daug. Tai gali būti tiesiog statistinis požymis, nes JAV NSO tyrinėtojų yra daugiau nei ufologų iš kitų šalių, o gali būti ir kitaip.

Jei manytume, kad NSO priklauso būtybėms, kurios Žemėje gyvena jau daug tūkstančių, o gal net milijonus metų, jos čia buvo gerokai anksčiau nei žmonės ir jų protėviai, o tokiu atveju žmonijos kaip rūšies raida vyko jų akyse. Amerika yra paskutinis žemynas (žinoma, neskaitant Antarktidos), kuriame gyvena žmonės.

Taigi, laiku perkėlę savo povandenines bazes į Amerikos krantus, šie padarai ilgą laiką galėjo stebėti žmones iš labai patogios vietos ir likti kuo mažiau pastebėti.

Britų bulvarinis laikraštis "Daily Star" neseniai paskelbė interviu su amerikiečių ufologe Anna Whitty, kuris susijęs su naujo dokumentinio filmo apie Rosvelo incidentą "Rosvelas 75: galutinis įrodymas" (premjera įvyko liepos 7 d. per BLAZE) pasirodymu. Whitty teigė, kad ateiviai galbūt yra "pažengusi žmonių forma", kuri yra vietinė Žemės gyventoja ir "visada čia buvo", gyvenanti po vandeniu.

ateiviai, NSO, žmonija, povandeniniai NSO

Pasak Whitty, ji labai išsamiai išnagrinėjo slaugytojos Shirley Wright, kuri tariamai lydėjo Albertą Einšteiną į karinę bazę, kur jiems abiem buvo parodyti žuvusių ateivių (ir vieno išgyvenusio) kūnai iš laivo, 1947 m. sudužusio netoli Rosvelo, Naujosios Meksikos valstijoje, parodymus. Jau anksčiau paskelbėme straipsnį apie šią įdomią istoriją.

Whitty sako, kad Shirley pavyko susikalbėti su išlikusia būtybe, nes ji suprato anglų kalbą ir galėjo ja kalbėti. Vienu metu būtybė labai susidomėjusi klausinėjo Širlės apie tai, kaip toli "į vandenyną" prasiskverbė žmonės.

"Jei tai, ką mums papasakojo Širlė, yra tiesa, tuomet paaiškėja, kad šie "ateiviai" tikriausiai mus aplankė ne iš kitos planetos, o iš kažkur vandens gelmėse", - sako Whitty.

Whitty taip pat mano, kad šios būtybės iš tikrųjų nėra ateiviai, o atsirado Žemėje kaip žmonių rasė ir tam tikru metu tiesiog paniro po vandeniu, kad pasislėptų arba nuo ko nors apsisaugotų.

Pagal Whitty versiją jie galėjo bėgti nuo neišvengiamų kataklizmų, kurie tam tikru visuomenės raidos laikotarpiu ima persekioti išsivysčiusią žmonių civilizaciją ir "nubloškia" ją atgal į "akmens amžių".

Whitty mano, kad, nukeliavę po vandeniu ir radikaliai pakeitę savo gyvenimo būdą, šie padarai sugebėjo išvengti panašaus likimo, todėl dabar jie gerokai lenkia mus technologijomis, o gal net ir savo kūno bei proto galimybėmis.

"Taip pat gali būti, kad jie yra visai ne tokie, kokie mums atrodo, bet jie gali priversti jus manyti, kad matote dalykus, kurie nėra tikri."

Kodėl šios būtybės dabar persekioja žmones, Whitty mano, kad jos nori kažką pakeisti mūsų elgesyje ir padėti mums tobulėti, galbūt tam, kad išvengtume tos pačios "perkrovimo" krizės.
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau