Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 21

Geoinžinerijos naujienos (2022 m. liepos 16 d)

Jungtinių Tautų interneto svetainėje paskelbta esė, kurioje aptariama "Pasaulinio bado nauda", ar tiesa apie JT pagaliau tampa akivaizdi?

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

JAV patente aprašytas būdas atvėsinti mūsų planetą sprogdinant branduolines bombas, ar sveikas protas visiškai išėjo iš rikiuotės? 

Daugybėje pasaulio vietų džiūsta ežerai ir rezervuarai, o upės išsenka. Kituose regionuose visą kraštovaizdį užlieja nesiliaujančios liūtys ir nuolatiniai potvyniai. Dėl oro sąlygų chaoso žlunga pasėliai, sutrinka maisto tiekimo grandinės. Slaptos klimato intervencijos operacijos yra neatsiejamos nuo viso to, tačiau oficialiai ir toliau neigiamas vykstantis orų karas. Ar pavyks laiku pažadinti gyventojus, kad jie galėtų ką nors pakeisti? Naujausia "Global Alert News" dalis pateikiama toliau.

Visi esame reikalingi lemiamoje kovoje, kad pažadintume gyventojus apie tai, kas artėja, turime pasistengti, kad kiekviena diena būtų svarbi. Dalinkitės patikimais duomenimis iš patikimo šaltinio, kad jūsų balsas būtų išgirstas. Sąmoningumo didinimo pastangas galite atlikti iš savo namų kompiuterio.

Privalote pamatyti, DIMTMINGAS, išsamiausią dokumentinį filmą apie klimato inžineriją.

Autorius: Dane Wigington

GeoengineeringWatch.org

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau