Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 25

Didysis perkrovimas: Airija "palaipsniui atsisakys" ūkių WEF vardu

Airija paskelbė apie planus prisijungti prie Nyderlandų ir Kanados ir palaipsniui atsisakyti ūkių pagal WEF "Didžiojo persitvarkymo" darbotvarkę žmonijai.

Nyderlandų ūkininkai jau kelias savaites protestuoja po to, kai vyriausybė parengė naują planą, kuriuo siekiama juos sužlugdyti ir sukelti maisto trūkumą visoje Europoje.

Opozicijos lyderis Geertas Vildersas (Geert Wilders) paskelbė piktą laišką, kuriame atskleidė, kaip globalistinė Nyderlandų vyriausybė nori nusavintą žemės ūkio paskirties žemę panaudoti prieglobsčio centrams.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Savaitgalį apie 40 000 olandų ūkininkų sunkvežimiais ir traktoriais paralyžiavo eismą Nyderlanduose ir užblokavo apie 20 maisto paskirstymo centrų.

Breitbart.com pranešė: "Nyderlandai ir jų ūkininkai, kaip ir jų kaimynai, yra išvykę į užsienį:

Ataskaitoje teigiama, kad Airijos vyriausybė, mėgstanti įgyvendinti ekologinę darbotvarkę, ketina įpareigoti ūkininkus sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį maždaug 28 proc.

Airijos ūkininkai netrukus gali būti priversti keisti savo verslą, nes Airijos vyriausybės ministrai, pasisakantys už klimato kaitą, ketina sumažinti šio sektoriaus išmetamųjų teršalų kiekį maždaug 28 proc.

Airijos vyriausybės pareigūnai jau kurį laiką tariasi, kaip smarkiai šalies ūkiams taikyti ekologiškus teisės aktus, nepaisant to, kad kitos ES valstybės narės Nyderlandų ūkininkai jautriai reaguoja į azoto išmetimo ribojimą, nes ES įkvėpti apribojimai pakenks jų verslui.

Pasak "The Times" pranešimo, Airijos žemės ūkio ministras Charlie McConalogue jau sutiko priversti šalies žemės ūkio sektorių sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį 27 arba 28 proc.

Šią savaitę Kanados tironas Justinas Trudeau (Justin Trudeau) taip pat paskelbė, kad toliau įgyvendina planą, kuriuo siekiama sumažinti Kanados trąšų naudojimą ir sužlugdyti ūkininkus.

Dėl to ūkininkai bankrutuos, jų žemę nusipirks tarptautiniai milijardieriai, o pasaulinis maisto trūkumas dar labiau padidės.

Nesulaukę, kada tai įvyks, valgysite vabalus, nesvarbu, ar to norite, ar ne!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 14:17 Receptai – Patiekalai Medaus tortas. Medučio receptas

Gardaus naminio medaus torto receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau