Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Rugpjūčio » 2

Avarinis NSO su ateiviais nusileidimas Graikijoje

"Ateiviai Atalanti miestelyje" arba "Nutikimas su NSO Atalanti miestelyje" laikomas svarbiausiu ufologiniu incidentu Graikijoje ir vienu paslaptingiausių atvejų Europoje.

Tiesa, informacijos apie tą incidentą yra labai mažai, ir beveik visa ji paimta iš trumpos graikų kariškių ataskaitos.

Joje sakoma, kad naktį į rugsėjo 2 d. 1990 metais flotilė, kurią sudarė nuo 12 iki 17 neatpažintų skraidančių objektų, buvo pastebėta keliose vietose virš žemyninės Graikijos dalies.

Praskridusi virš Peloponeso, ši flotilė pasisuko ir nuskrido į šiaurę. Maždaug 21.30 val., skrendant virš nedidelio Atalanti miestelio (maždaug už 150 km į šiaurės vakarus nuo Atėnų), vienas iš NSO atsiskyrė iš flotilės rikiuotės.

Keli liudininkai minėjo, kad tam lėktuvui, matyt, kilo kažkokia problema, nes laivo spalva pasikeitė į raudoną, o paskui, atrodo, ir išvis užsidegė.

Tuo pačiu metu danguje nutiko trys labai stiprūs sprogimai (kituose pranešimuose kalbama apie garsius metalinius triukšmus).

Anot liudininkų, laivas avariniu režimu nusileido ant kalvos viršūnės; ten stovi nedidelė bažnytėlė, esanti už kelių kilometrų nuo Atalanti miestelio ir maždaug už 1 km nuo Megaplatanoso kaimelio.

Vietiniai gyventojai, kurie stebėjo “NSO kritimą” maždaug 1 kilometro atstumu, iškart pranešė policijai apie įvykį, bet naktį buvo labai sunku pasiekti įvykio vietą dėl vietovės ypatumų.

ufologija, ateiviai, NSO, Graikija, NSO avarija, humanoidai

Kai tik tas NSO su techninėmis problemomis nusileido ant žemės, kiti flotilės lėktuvai nejudėdami pakibo danguje virš tos pačios kalvos. Greičiausiai jie norėjo apsaugoti nusileidusį NSO.

Virš kalvos susitelkę šviečiantys NSO taip apšvietė vietovę, kad liudininkai, kurių dauguma buvo fermeriai, galėjo gerai įžiūrėti objektus. Anot jų, NSO buvo apvalūs ir gana nedideli (nedidesni už traktorių).

Pasak vieno iš liudininkų, kurie sugebėjo prieiti arčiau nusileidimo vietos, ant kalvos jie pamatė labai keistas būtybes: žemaūgius humanoidus, kurie, atrodė, remontavo savo laivą.

Visas incidentas nuo nusileidimo ant kalvos iki remonto pabaigimo tęsėsi nuo 21.30 val. vakaro iki 3.00 val. nakties. Humanoidams pavyko suremontuoti lėktuvą ir pakelti jį į orą, paskui visa NSO flotilė iškart pakilo į orą. Kitą rytą vietiniai gyventojai masiškai traukė į tą vietą pažiūrėti, kas gi ten nutiko.

Jie pamatė, kad žolė ant kalvos viršūnės buvo išdegusi, o žemė buvo taip įkaitinta, kad net ryte iš jos kilo stiprūs dūmai. Toje vietoje, kur buvo remontuojamas NSO, žmonės rado kabelių, metalinių detalių ir visiškai neaiškų artefaktą, panašų į jūrinę pintį.

Labai prastos kokybės nuotrauka, kurioje matoma išdegusi žolė kalno viršūnėje

Teigiama, kad kai kurios ant tos kalvos rastos detalės

Netrukus į įvykio vietą atvyko Graikijos kariuomenė, apsupo viską, surinko visus artefaktus ir paėmė dirvos mėginius. Paskui buvo parengta ataskaita, kurioje svarbiausias dėmesys buvo skiriamas NSO detalėms, tarp jų kažkokiam variniam “kamščiui”, 11cm skersmens su išgraviruotais ant jo simboliais, labai panašiais į arabiškas raides.

Ataskaitoje padaryta išvada, kad nuolaužos galimai priklausė senam palydovui (greičiausiai sovietiniam), tačiau liudininkai tuo laiku nenorėjo tuo patikėti, nes palydovai nenusileidžia ir vėl nepakyla į dangų kaip kosminiai ateivių lėktuvai.

Pačioje Graikijoje šis incidentas dažnai vadinamas “graikiškuoju Rosvelu”.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.07.2019 laikas 16:30 Receptai – Patiekalai Pynės receptas

Man tai ne tik šventinė duona, bet ir malonumas pasimėgauti skoniu, medaus aromatu ir visu kepimo procesu. Šia duona mes valgome su arbata ar kava, tepame uoginės, džemo ar sviesto ... ir ant viršaus dar tarkuoto sūrio, labai s...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau