Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 12

Viskas baigta: CDC teigia, kad COVID paveiktiems žmonėms nebereikia karantino

Chris Martenson iš PeakProsperity

Ir štai taip viskas baigėsi.

Tai didžiulė naujiena, žmonės. Kalbant biurokratų kalba, tai beveik visiškas faktų nuopuolis:

rinka, CDC, karantinas, COVID, medicina

  • Jokių simptomų? Ne bėda.
  • Skiepytas ar neskiepytas? Tos pačios rekomendacijos.
  • Susidūrėte su infekcija? Nereikia net karantino.
  • Moksleiviai, kuriems buvo padarytas poveikis? Jie gali likti klasėje, ką gi, tiesa?

Jei per šį siaubingą laikotarpį jums pavyko išsaugoti vientisumą, sveikinu! Esate viena iš šios istorijos roko žvaigždžių. Esate tvirta asmenybė, turinti drąsos ir stovinti tvirtai bei aukštai, kai tai buvo svarbiausia.

Kalbant apie žmones, kurie to nepadarė, kai kuriems galima atleisti. Tačiau daugeliui atleisti negalima.

Tiems, kurie galėjo ir "turėjo" žinoti geriau? Gydytojams, kurie nepasinaudojo žinomais ir įrodytais ankstyvaisiais gydymo būdais, kad išgelbėtų gyvybę? Visuomenės sveikatos institucijoms, kurios uždarė žmones ir uždėjo kaukes ant vaikų veidų, neturėdamos nė menkiausio mokslo įrodymo tokiems sprendimams pagrįsti?  Medicinos ligoninių administratoriai, kurie pasinaudojo piniginiu masalu ir privertė pacientus vartoti toksiškus ir mirtinai pavojingus "Remdesivir" ir ventiliacijos aparatus (vėlgi be jokių patvirtinančių įrodymų!). NIH gydymo komisija, kuri iki šiol nerekomenduoja vitamino D ar kitų saugių ir veiksmingų ankstyvųjų gydymo būdų?

Atsiprašau, neatsiprašau, tie žmonės turi patirti realias ir ilgalaikes pasekmes visuomenei. Kai kurie gydytojai turėtų netekti licencijų. Kai kurie biurokratai turi netekti darbo, o kiti - stoti prieš teismą.

Labiausiai užjaučiu tuos, kurie įkliuvo ir dėl to siaubingai nukentėjo. Man tikrai baisu dėl visų žmonių, kurie negalėjo dalyvauti artimųjų laidotuvėse arba kurie, kaip darbo sutarties sąlygą, buvo priversti gauti "Covid" injekcijas, kurių nenorėjo ir kurių jiems nereikėjo.

Yra per daug tragiškų atvejų. Per daug jaunų žmonių gyvybių buvo prarasta ir tebėra prarandama. Pykstu, kad taip atsitiko, ir ant smulkmeniškų, neišmanančių biurokratų, kurie privertė tai padaryti. "Staigios suaugusiųjų mirties sindromas" dabar yra dalykas, o spaudos bandymai jį normalizuoti verčia mane galvoti, kad toms bendrovėms ir žurnalistams, kurie tuo užsiima, turėtų būti visam gyvenimui uždrausta vėl dirbti šiame versle.

Štai keletas iš daugelio tokių kandidatų:

rinka, CDC, karantinas, COVID, medicina

Vienas ryškus išvengiamos tragedijos atvejis buvo septyniolikmečio Šono Hartmano atvejis:

Danas Hartmanas įsitikinęs, kad jo ledo ritulį mylėjęs sūnus mirė nuo COVID vakcinos, tačiau apie tai, kas įvyko, jam pasakojama labai mažai. Ontarijo provincijos tėvas sako norintis gauti atsakymus apie staigią 17-mečio Šono mirtį.

"Negaliu jo tinkamai gedėti, jei nesužinosiu tiesos. Visai kas kita, jei kas nors miršta autoavarijoje, dėl ligos ar savižudybės. Tai nė vienas iš jų - tai nežinia", - sakė Hartmanas interviu NTD laidoje "The Nation Speaks", transliuotame liepos 30 d.

Kaip teigiama Beetono atletų asociacijos "Cash Draw" duoklėje Seanui, jis pradėjo žaisti ledo ritulį būdamas penkerių metų ir trejus metus žaidė TNT "Tornadoes" komandoje Naujojo Tekumseto (Ontarijo valstija), o po to grįžo į gimtąjį Beetono miestelį, kai buvo pagrindinis bantamas.

Dėl COVID-19 pandemijos Ontarijo mažųjų ledo ritulio asociacija įgyvendino politiką, pagal kurią 12 metų ir vyresni žaidėjai privalėjo būti paskiepyti arba rizikuoti, kad negalės žaisti.

Hartmanas sakė, kad Šonas nusprendė pasiskiepyti praėjusių metų rugpjūtį, kad galėtų toliau žaisti, nes ledo ritulys buvo jo aistra. Ontarijuje pagal Sutikimo dėl sveikatos priežiūros įstatymą nėra nustatytas minimalus sutikimo amžius, o tai reiškia, kad Seano amžiaus jaunuoliai gali skiepytis be tėvų sutikimo.

"Taigi, rugpjūčio 25 d. jam buvo atlikta "Pfizer" vakcina. Rugpjūčio 29 d. jis nuvyko į skubios pagalbos [skyrių] - jam aplink akis buvo rudos spalvos ratilai, bėrimas ir jis vėmė", - sakė Hartmanas.

"Jie išsiuntė jį namo tik su "Advil". Gydytojas neatliko dviejų kraujo tyrimų, kuriuos turėjo atlikti. Kitas gydytojas man sakė, kad jis turėjo juos atlikti. Ir rugsėjo 27 d. rytą jis buvo rastas negyvas ant grindų šalia savo lovos".

(Šaltinis: Epoch Times)

Panašių ir tragiškų atvejų yra tūkstančiai ir tūkstančiai. Jų yra per daug.

Visą laiką sakiau tą patį, ką ir daktarai McCullough, Malone, Urso, Kory, Marik, Rose, Steve Kirsch ir daugelis kitų; "Covid" vakcinos niekada neturėjo būti suleidžiamos visiems įmanomiems žmonėms.

Reikėjo taikyti amžiaus ir rizikos stratifikacijos metodą. Jomis turėjo būti skiepijami tik kai kurie žmonės, bet niekada ne sveiki vaikai. Niekada.

Net paprastų ir visiškai tinkamų klausimų demonizavimas buvo siaubingas ir tęsiasi iki šiol, kaip aprašiau neseniai sukurtame vaizdo įraše "Fact Checkers", kuriame aptariau tikrai siaubingą "New York Times" Sheeros Frenkel straipsnį. Jame E. Frenkel persistengė su hiperbolizuotais, emocijų kupinais žodžiais, įžūliai bandydama neteisingai apibūdinti bet kokius tėvų klausimus, kaip kylančius tik dėl dezinformacijos, sąmokslo teorijų ir juodai baltos pozicijos, kaip "prieš skiepus nusiteikusių".

Na, jei abejojantys tėvai yra prieš skiepus nusiteikę žmonės, tuomet turime pasakyti, kad tokių žmonių yra didžioji dauguma (ir teisingai), o ponia Frenkel ir "New York Times" siaubingai neatitinka duomenų.

Pasirodo, kad nuomonė, jog vaikams nereikia Covid-19 skiepų, yra toli gražu ne marginalinė, o sudaro arba didelę mažumą (vyresnio amžiaus grupėse), arba didžiąją daugumą (jaunesnio amžiaus grupėse) tėvų tiek JAV, tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek kitur.

Ar 95 % JAV tėvų, atsisakiusių skiepyti 0-5 metų vaikus Covid-19 vakcina, yra "nusiteikę prieš skiepus"? O kaip dėl 89 % Jungtinės Karalystės tėvų, kurie liepos pabaigoje atsisakė skiepyti savo 5-11 metų vaikus?

Žinoma, kad ne. Jie paprasčiausiai pripažįsta, kad dėl ypatingos amžiaus diskriminacijos, kurią lemia Covid, skiepai nereikalingi didžiajai daugumai sveikų vaikų, kaip ir imunitetas, įgyjamas per infekciją.

(Šaltinis - The Demonization of Dissent)

Kaip apskritai atsitiko, kad "kairieji" tapo didžiausiais teismų įrodytų korumpuotų farmacijos kompanijų palaikytojais, turėtų išsiaiškinti psichologai ir socialinių mokslų specialistai. Galbūt galėtume įtraukti ir kai kuriuos etikos specialistus bei prokurorus.

Ankstyvasis gydymas

Šioje liūdnoje sagoje dar svarbiau ir iškalbingiau yra tai, kad turėjo būti atrasti ir išmintingai taikomi ankstyvieji gydymo būdai, kaip tai buvo daroma daugelyje kitų šalių.

Vien tai, kad pora toliau rodomų diagramų niekada nebuvo sveika ir energinga diskusijų tema, byloja apie tai, kokia didelė iš tikrųjų buvo korupcija.

rinka, CDC, karantinas, COVID, medicina

Daugiau nei metus Utar Pradešas (Uttar Pradesh), kovodamas su Kovidu, davė į užpakalį visoms Vakarų valstybėms ir tai darė naudodamas paprastus, veiksmingus ankstyvojo gydymo paketus, kurie atrodė štai taip:

rinka, CDC, karantinas, COVID, medicina

Rinkinį sudarė:

  • Ivermektinas
  • Azitromicinas (Z-pac)
  • Doksiciklinas
  • Cinkas
  • Vitaminai D ir C

Akivaizdu, kad šis metodas buvo veiksmingas ir labai veiksmingas ne tik siekiant sumažinti mirčių skaičių, bet ir atvejų skaičių. Kadangi mažiau atvejų buvo ne tokie sunkūs, galima lažintis, kad pavyko sumažinti ir ilgų Covid atvejų skaičių.

Dr. Pierre'as Kory (Pierre Kory) neseniai parašė nepaprastai gerą straipsnį apie tai, kaip Utar Pradešas (Uttar Pradesh) pasiekė stulbinamą žygdarbį. Viskas prasidėjo nuo lyderio, kuris nebijojo pradėti nuo korupcijos išnaikinimo:

Pasaulyje negirdėtas stebuklas: The Success of Uttar Prades

Utar Pradešas (UP) - valstija Indijos šiaurėje, kurioje gyvena 231 mln. žmonių. Tai Tadž Mahalo gimtinė. Jei tai būtų valstybė, ji būtų šešta pagal dydį pasaulyje.

Mano nuomone, UP istorinių pasiekimų pagrindas - jos vyriausiojo ministro (VMI) Jogio Aditjanato (Yogi Adityanath) sąžiningumas. Jis yra hinduistų vienuolis ir žinomas dėl savo nulinės tolerancijos korupcijai politikos. Šios savybės svarbos neįmanoma pervertinti, ypač turint omenyje pastaruosius dvejus metus nesibaigiančią korupciją medicinos moksle ir visuomenės sveikatos politikoje, kuri nuolat iškyla kiekvieną dieną.

Nuo tada, kai prieš daugiau nei trejus su puse metų pradėjo eiti CM pareigas, jis ėmėsi veiksmų prieš 775 korumpuotus UP pareigūnus iš Indijos administracinės tarnybos ir Indijos policijos tarnybos. Jo vadovavimas per COVID turėtų būti istoriškai įkvepiantis pavyzdys politikams. Jie turėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip sąžininga, tiesmuka politika, parengta siekiant vienintelio tikslo - tarnauti visuomenės gerovei ir ją apsaugoti, gali būti sėkminga politikoje.

2020 m. kovą Jogis Aditjanatas (Yogi Adityanath) sušaukė (ir visą laiką pirmininkavo) 11 aukštų vyriausybės pareigūnų komitetą, kuriam buvo pavesta valdyti įvairius aspektus, pavyzdžiui, priežiūrą ir kontaktų atsekamumą, testavimą ir gydymą, dezinfekavimą, sulaikymą, vykdymą, pristatymą į namus, migrantų klausimus, komunikacijos strategiją ir kt. 

Atkreipkite dėmesį, kad UP nuo pat pradžių ėmėsi stiprios veiklos. Pandemijos pradžioje, 2020 m. kovą, perimdama pavyzdį iš Indijos nacionalinio protokolo, UP nedelsdama patvirtino hidroksichlorochino vartojimą COVID prevencijai visiems savo sveikatos priežiūros darbuotojams, taip pat visų laboratoriškai patvirtintų atvejų buitiniams kontaktams.

Prisiminkime, kad HCQ perspektyvos gydymui buvo žinomos nuo pat pirmosios SARS pandemijos - šį faktą jau seniai pabrėžė Anthony Fauci. Tačiau COVID atveju, kai jo, kaip veiksmingo gydymo, grėsmė farmacijai tapo realybe, Fauci iš esmės vadovavo pirmajai dezinformacijos kampanijai, nukreiptai prieš pandemijos metu pakartotinai panaudotą vaistą. Jo kampanija aprašyta RFK jaunesniojo knygoje "Tikrasis Anthony Fauci" (angl. The Real Anthony Fauci) giliai paminėtame pirmajame 1 skyriaus skyriuje, pavadintame "Hidroksichlorochino nužudymas".

Tada, 2020 m. rugpjūtį, UP atitrūko nuo federalinių pareigūnų ir po "eksperimento" UP Agroje, 1,6 mln. gyventojų turinčiame mieste, pakeitė savo protokolą į ivermektiną. Valstijos greitojo reagavimo grupės padalinių vadovas daktaras Anshul Pareekas, remdamasis veterinarijos gydytojo pranešimu, nusprendė atlikti ivermektino kaip profilaktinės priemonės tyrimą (teisybės dėlei reikia pasakyti, kad jis buvo pagrįstas ir kitais daug žadančiais klinikiniais pranešimais apie žmones).

UP nedelsdama pradėjo skirti ivermektiną artimiems teigiamų atvejų kontaktams rajone ir pastebėjo labai teigiamus rezultatus. Remdamosi šiais pastebėjimais, valstybinės sveikatos priežiūros institucijos uždegė žalią šviesą naudoti ivermektiną ne tik profilaktikai, bet ir gydymui. Toks buvo jų ivermektino naudojimo protokolas:

  1. COVID-19 sergančių pacientų artimi kontaktai
  2. Sveikatos priežiūros darbuotojai
  3. Bendra COVID-19 sergančių pacientų priežiūra

Atkreipkite dėmesį, kad UP vyriausybė padarė tai, ko aš ir mano kolegos raginome nuo pat pandemijos pradžios. Nepaprastosios padėties atveju taikyti rizikos ir naudos sprendimų priėmimo analizę. Kaip ir karo metu. Net jei buvo laikomasi nuomonės, kad klinikinių tyrimų įrodymų dėl HCQ ar IVM "nepakanka", įrodymai dėl žalos buvo beveik nuliniai, o įrodymai dėl plačiai paplitusio negydomo COVID žalos akivaizdžiai buvo katastrofiški.

Šaltinis - Pierre Kory Substack

Taigi, kodėl Vakarų šalys niekaip nesugebėjo pastebėti neįtikėtinos Utar Pradešo (Uttar Pradesh) sėkmės? Aš sakau, kad todėl, kad jos nenorėjo to pastebėti. Tai buvo sąmoninga, piktybiška ir pikta. Faučis (kaip kiekvieno korumpuoto ir konfliktiško sveikatos priežiūros specialisto vietininkas) pirmenybę teikė valdžiai, pinigams ir šlovei, kurią atnešė ilga krizė. Šie konfliktiški žmonės negalvojo žudyti ir žaloti daugiau žmonių, o mieliau stengėsi kuo ilgiau išlaikyti krizę.

Tiek ilgai kentėjome ir tiek daug žmonių mirė, nes mūsų vyriausybėms nerūpi jų pačių žmonės. Nes didžiajai žiniasklaidai nerūpi jų bendrapiliečiai. Nes korporacijoms, ypač farmacijos bendrovėms, nerūpi žmonės. Joms labiau nei kas kita rūpi pinigai, kontrolė ir valdžia.

Toks yra mano tvirtas ir tiesmukas vertinimas. Šių žmonių neįmanoma pataisyti. Jie yra sugadinta prekė. Institucijos negali būti reformuotos, jos turi būti išardytos ir pradėtos iš naujo. Korporacijų negalima išgelbėti, jos turi būti išregistruotos, o jų akcijų ir obligacijų turėtojai turi patirti didelių nuostolių, kad kitą kartą kapitalas užduotų daugiau klausimų.

Didysis grįžimas atgal

Taigi kodėl CDC šiuo metu atšaukia savo "gaires"? Nežinau, bet man nėra žinoma apie jokius naujus tyrimus, kurie galėtų lemtingai pakeisti pusiausvyrą į vieną ar kitą pusę.

Manau, kad Danijos vyriausybė uždraudė skiepyti nepilnamečius (<18 metų), pagaliau pastebėjusi, kad rizikos ir naudos santykis nėra palankus.

rinka, CDC, karantinas, COVID, medicina

CDC taps labai sunku išlaikyti bent kokį sąžiningumą, jei kai kurios Vakarų sveikatos agentūros pradės konstatuoti akivaizdžius dalykus, o CDC ir toliau patars savo piliečiams aukoti savo vaikus ir save Covid vakcinų mašinai.

Kol tai išliks jų patarimas - kvailas - mano spėjimu, tai tęsis neilgai. Biurokratija turi palaipsniui atsitraukti.

Be to, vis daugiau šalių atvirai pastebi, kad jų mirtingumo dėl visų priežasčių rodikliai yra per dideli, ir pradeda tai tirti:

rinka, CDC, karantinas, COVID, medicina

Kai per tris savaites miršta maždaug 4000 per daug žmonių, tai labai nemalonu ir galiausiai žmonės tai pastebi. O kai jie tai pastebi, oho, žiūrėkit!

O gal tiesiog CDC perskaitė naujausias apklausas ir suprato, kad demokratai neteks daugumos, todėl stengiasi užbėgti už akių tyrimams, kuriuos respublikonai neabejotinai pradės kuo greičiau?

Kad ir kokia būtų priežastis, tai per mažai ir per vėlu. CDC visiems laikams prarado mano pasitikėjimą, ir visi ten dirbantys asmenys yra atsakingi už tai, kas įvyko, žinoma, vieni labiau nei kiti.

Išvada
Tai baigėsi, žmonės. Susipakuokite! Didžioji Kovido pandemija baigėsi. Kaip ir prognozavau 2021 m. gruodį, Omikronas buvo Covid pabaiga, tik prireikė per daug laiko ir per daug papildomų gyvybių, kad ši tikrovė įsisąmoninta.

Prognozuoju, kad praeis dar daug mėnesių, kol Kanada, Naujoji Zelandija ir Australija pagaliau pabus iš savo autoritarinių košmarų, bet ir tai įvyks. Tikėkimės, kad tai turės itin skaudžių pasekmių Trudeau, Morrisonui, Ardenui, Andrews, poniai Freeland ir nesuskaičiuojamai daugybei kitų biurokratinių minaretų.

Kad padėtume išsigydyti nuo šios katastrofos, turime būti kuo palankesni tiems, kurie pagaliau atsibudo ir nori būti vėl įtraukti į Likimą kaip geranoriški jo nariai. Žinoma, dėl to jie amžinai bus bandomajame laikotarpyje, bet jie bus laukiami.

Dar skubiau raginu visuotinai atsiprašyti nuo vakcinos nukentėjusių žmonių ir jų artimųjų, kuriuos medicinos įstaigos siaubingai apnuodijo. Jie nusipelno mūsų paramos ir ją gaus.

O visiems, kurie tvirtai stovėjo, jūs esate mano viso gyvenimo draugai ir aš sveikinu kiekvieną iš jūsų!

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau