Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 25

Uždarymų tėvas Dr. Fauci teigia, kad "nieko neuždarė" ir neturi "ko slėpti"

2020 m. pradžioje daktaras Anthony Fauci (Anthony Fauci) ir daktarė Deborah Birx (Deborah Birx) naudojo apgaulingus ligų modelius, kad įtikintų buvusį prezidentą Donaldą Trumpą (Donald Trump) užblokuoti JAV ekonomiką.

Jų modeliai ir prognozės buvo itin netikslūs ir kaip tik atsitiko taip, kad jie suklydo dėl milijonų mirčių!

Daktarė Birx neseniai prisipažino, kad ji ir daktaras Fauci melavo D. Trumpui ir amerikiečiams apie tai, kaip sustabdyti kovid. Ji sakė, kad ji ir Fauci iš esmės šaudė iš peties, kai kalbėjo apie nacionalines direktyvas, tokias kaip "dvi savaitės plitimui sustabdyti" ir socialinio atsiribojimo reikalavimus.

Tačiau dabar netrukus į pensiją išeisianti Bideno vyriausioji patarėja medicinos klausimais sako, kad nieko neuždraudė, "neturi ko slėpti" ir gali "apginti viską, ką darė, ir kiekvieną priimtą sprendimą".

Fauci savo pastabas išsakė dalyvaudamas laidoje "Fox News", kai bandė atremti gandus, kad jis pasitraukia, norėdamas išvengti respublikonų investicijos.

Apie tai praneša "The Gateway Pundit": 2020 m. balandžio viduryje daktaras Faučis prisipažino, kad būtent jis ir daktarė Birx įtikino prezidentą D. Trumpą blokuoti JAV ekonomiką, žinodami, kokią didžiulę žalą tai sukels darbo vietoms, gyvybėms, mokymuisi, vaikų vystymuisi ir prekybai.

  • Dr. Tony Fauci ir Dr. Deborah Birx pasinaudojo Imperatoriškojo koledžo modeliu, kad įtikintų prezidentą Trumpą blokuoti VISĄ JAV EKONOMIKĄ.
  • Apgaulingas modelis numatė 2,2 mln. amerikiečių mirčių nuo koronaviruso pandemijos
  • Kovo pradžioje Imperatoriškojo koledžo modelio autoriai pasidalijo savo išvadomis su Baltųjų rūmų koronaviruso darbo grupe
  • Tada daktaras Fauci ir daktarė Birx privačiai susitiko su prezidentu D. Trumpu ir paragino jį uždaryti JAV ekonomiką ir sunaikinti rekordinę D. Trumpo ekonomiką, pagrįstą šiuo apgaulingu modeliu
  • Vėliau atlikus Imperatoriškojo koledžo modelio kritiką nustatyta, kad tyrimas "visiškai netinkamas naudoti moksliniais tikslais" - Imperatoriškojo koledžo tyrimas buvo visiška apgavystė
  • Daktaras Fauci ir daktarė Birx Baltiesiems rūmams, JAV prezidentui ir Amerikos visuomenei prastūmė apgaulingą modelį ir sunaikino JAV ekonomiką.

O visa kita - istorija.

Dėl daktaro Birkso ir daktaro Faučio kaltės visame pasaulyje nuo 300 000 iki 900 000 vaikų mirė iš bado dėl jų ekonominio blokavimo.

Daktaras Faučis ir šaltkalvė turėtų sėdėti kalėjime.

Sunaikinęs milijonus gyvybių, daktaras Faučis pirmadienį paskelbė, kad pasitrauks iš NIAID vadovo pareigų.

Gruodžio mėn. daktaras Faučis išeis į pensiją po 50 metų darbo valstybės tarnyboje.

"Šiandien pranešu, kad atsistatydinu iš Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) direktoriaus ir NIAID Imunoreguliacijos laboratorijos vadovo pareigų, taip pat iš prezidento Džo Baideno (Joe Biden) vyriausiojo patarėjo medicinos klausimais pareigų", - sakė Faučis.

"Šių metų gruodį paliksiu šias pareigas ir pradėsiu kitą savo karjeros etapą", - pridūrė jis.

Vyriausiasis Bideno patarėjas medicinos klausimais daktaras Anthony Fauci pasirodė "Fox News" laidoje kitą dieną po to, kai paskelbė, kad metų pabaigoje pagaliau paliks vyriausybinę tarnybą.

Antradienį daktaras Anthony Fauci sakė Neilui Cavuto (Neil Cavuto): "Neturiu ko slėpti ir galiu apginti viską, ką padariau, ir kiekvieną savo sprendimą".

Vaizdo įrašą žiūrėkite toliau:

Tą pačią dieną serijinis melagis Faučis melavo ir tvirtino: "Aš nieko neuždengiau".

Peržiūrėkime įrašą. Žiūrėkite vaizdo įrašą toliau:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. O, kam tai buvo reikalinga? Nagi nagi... Vokietijai ruošiantis racionalizuoti energiją, didėja neramumų dėl dujų baimė"Didysis perkrovimas": WEF jaunasis pasaulio lyderis Macronas įspėja apie "gausos pabaigą" paprastiems žmonėms"Klimato kaitos užtikrinimas": Trudeau stato šaunamųjų ginklų saugyklas ir žvalgybos apartamentus ‘Klimato kaitos ministerijai’

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau