Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 6

Kokius vyriškus žodžius moteris nori girdėti kasdien

Jei vyras nori palaikyti gerus santykius su moterimi, jis turi atitinkamai elgtis. Taip jau atsitiko, kad moterims kasdien reikia vyrų žodžių. Nusprendžiau nerašyti, pavyzdžiui, apie akivaizdų "Aš tave myliu". Juk visi tai jau turėtų žinoti. Šiandien kalbėsime apie kitus žodžius. Tačiau tai nereiškia, kad jie yra mažiau svarbūs. Kiekvienam žodžiui, kiekvienai frazei ateina laikas.

"Sutinku." Tai labai svarbus žodis ir pamatysite, kodėl. Vyras visada stengiasi išspręsti problemą, bet moteris to nenori. Ji nori palaikymo ir pritarimo. Pavyzdžiui, moteris grįžta namo iš darbo ir sako: "O, mano viršininkas mane pykdo, jis vėl prie manęs priekabiavo."

Moteris nenori girdėti vyro žodžių: "Pakeisk darbą, jei jis tave taip erzina" arba "Turėtum dirbti geriau, kad jis negalėtų prie tavęs priekabiauti". Ne, moteris nori išgirsti: "Sutinku. Viršininkas priekabiauja prie jūsų be jokios priežasties." Taigi moteris mato, kad ją suprantate, ji tiesiog nori pasidalyti savo rūpesčiais ir kad vyras tai išgirstų.

"Tu tai įveiksi." Šie žodžiai taip pat svarbūs. Moterys labai retai ką nors pradeda. Pavyzdžiui, hobis. Arba moteris nori pakeisti darbą, numesti svorio ir pan. Tiesiog kai buvome vaikai, mažai kas mumis tikėjo, todėl suaugusiems mums sunku ką nors pradėti.

Jei vyras kasdien sako moteriai, kad ja tiki, moteris turi daugiau energijos daryti tai, ko iš tikrųjų nori. Ji turi daugiau entuziazmo ir tikėjimo savimi. Tai žodžiai, bet po žodžių seka darbai. Vyras sako: "Tu gali tai padaryti" ir pradeda padėti atlikti darbus. Tai tikrai padeda moteriai jaustis geriau.

"Ačiū." Manau, kad tai labiausiai neįvertintas žodis santykiuose. Juk prie gero dalyko visi greitai pripranta. Ne išimtis ir vyrai. Moteris gamina maistą, turėtumėte jai padėkoti. Ji padarė kai ką kita, turėtumėte jai padėkoti. Ir tikiuosi, kad kai kurie iš jūsų pastebėjo, jog "ačiū" skamba geriau nei "ačiū". Todėl dažniau sakykite "ačiū".

Moteris daro daugybę dalykų, kurie yra nepastebimi. Ir būtų labai pageidautina, kad žmogus tai pastebėtų ir už tai padėkojo. Aišku, kad tai turėtų veikti ir atvirkščiai, bet šis straipsnis buvo skirtas vyrams. Priminti jiems žodžius, kuriuos moteris nori girdėti kiekvieną dieną.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau