Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 14

3 priežastys, kodėl vyras nenori supažindinti savo moters su savo šeima ir draugais

Vyras nenori pristatyti savo moters savo šeimai ir draugams. Žinoma, šiuo metu moteris pradeda nerimauti. Juk ji nežino, ką galvoti. Kodėl vyras tai daro? Ar turėtumėte pradėti nerimauti, ar taip elgiasi visi vyrai? Šiame straipsnyje apžvelgsiu tris priežastis, o tada patys galėsite nuspręsti, ar turėtumėte nerimauti.

Nesi pasiruošęs rimtam įsipareigojimui. Tai pirmoji priežastis. Vyras nori palaukti tinkamos akimirkos, kad galėtų visiems pristatyti moterį. Juk supažindindamas su ja, jis įsileidžia ją į savo šeimos ir draugų ratą. Nenorite vesti moters pas tėvus ar draugus, o po mėnesio pasakyti, kad išsiskyrėme. Norite supažindinti ją su ja visam laikui.

Štai kodėl žmogus nepasikliauja likimu. Jis nori palaukti, kol bus pasiruošęs. Jei vyras nėra tikras dėl moters, nėra prasmės supažindinti su ja artimus žmones. Jei ten yra kas nors kitas, po išsiskyrimo bus nepatogu su ja kalbėtis. Tačiau jei vyras pasitiki savimi ir moterimi, jis nueis ir ją supažindins.

Antroji priežastis - jis nenori matyti savo giminaičių ir draugų reakcijos. Moteris dažniausiai visai nepažįsta savo giminaičių ir draugų. Jų norai ir charakteris. Jie gali turėti lūkesčių, kurių vyras nenori sugriauti. Pavyzdžiui, moteris turi vaiką iš ankstesnės santuokos, o vyras nenori girdėti šeimos ir draugų kritikos.

Arba moteris yra verslininkė, arba moteris nemoka gaminti. Visada yra įvairių priežasčių. Net apie maisto gaminimą. Atrodo, kad tai smulkmena. Tačiau vyro motina gali kiekvieną dieną priekaištauti, kad jo moteris negamina maisto. Net jei vyras nori tai padaryti pats. Mes nežinome, kas vyksta kito žmogaus šeimoje. Ir mes nežinome, kaip jie reaguos.

Trečioji priežastis. Nenori paspartinti įvykių. Galbūt vyras yra pasirengęs rimtai įsipareigoti, galbūt jis pasitiki savimi ir savo moterimi. Tačiau jis nenori pernelyg paspartinti įvykių. Juk kas nutinka, kai vyras pristato moterį savo šeimai ir draugams? Ypač jei klausimas susijęs su tėvais.

Iš karto kalbama apie vaikus, vestuves ir pan. Žinoma, tai nereiškia, kad turite iš karto paklusti jų norams. Tačiau ne itin malonu, kai esi nuolat stumiamas tam tikra kryptimi. Yra net toks efektas, tarsi planuotumėte vestuves, bet kadangi visi aplinkui jus įtikinėja tai daryti, jūs nenorite to daryti. Taigi taip, vyras gali tiesiog nenorėti skubėti.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau