Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Rugsėjo » 17

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis apie naujas pasaulio baimes artimiausiais mėnesiais

Per pastaruosius du klipus Krzysztofas Jackowskis, mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregys, nesugalvojo nieko naujo ir sensacingo, pavyzdžiui, visuotinio įsipareigojimų nevykdymo ar didelių skaitymo rėmų virš kelių. Vis dėlto jis ir toliau mato naujų dalykų mūsų gyvenime, todėl rekomenduojame savo skaitytojams su jais susipažinti, nes iš anksto įspėtas yra iš anksto ginkluotas:

Mūsų iliuzinio pasaulio laikas baigiasi, ir tai matyti iš to, kad daugėja vis daugiau problemų. Pasaulinis žaidimas, apie kurį jus taip įspėjau, iš viso turėtų trukti trejus su puse metų, todėl svarbiausias jo etapas vyks šį rudenį ir žiemą. Problemos didės ir stiprės, pažadindamos daugelį praeities žiemos košmarų.  Bendrasis nerimas sugrįš, tačiau jį sukels kažkas naujo pasaulyje.

Šį rudenį ir artėjančią žiemą galvoju apie visišką chaosą - chaosą, kurį sukels tam tikra socialinė dezorientacija, kai vienu metu vyks keli labai svarbūs dalykai, bet negalėsime susitelkti į vieną problemą, nes jų visada bus kelios vienu metu. Šiuo metu visame pasaulyje vyks svarbiausi dalykai, o kai jie įvyks, atsidursime kitoje realybės pusėje. Mes išgyvename labai sunkų ir svarbų laikotarpį, kuriam neturime ypatingos įtakos.

Tai, ką matėme per pastaruosius dvejus metus ir ko bijome, neturi nieko bendra su tuo, ką matysime šį rudenį ir žiemą. Pirmiausia susidarys didžiulės eilės prie visų įmonių ir paslaugų. Atrodo, kad visi kažko bijosime ir tai privers visus bėgti ieškoti atsargų.

Matau kažkokį keistą dalyką, vadinamą "neutralia policija". Tai bus specialūs policijos būriai, kurie šiek tiek skirsis nuo įprastos policijos ir palaikys keistą "neutralią tvarką".  Kol kas negaliu pasakyti, apie ką ji bus, bet labai gali būti, kad ši "neutrali policija" bus susijusi su naujuoju maru.

Bus vykdoma nauja ekonominė politika, primenanti karinio komunizmo laikus. Pavyzdžiui, jei turite laisvą namą ar butą - turėsite informuoti vietos valdžios institucijas, kad teritorija yra laisva ir kad joje šiuo metu niekas negyvena. Priešingu atveju jums gresia didelės baudos. 

Tokia pati situacija bus taikoma ir ūkininkams, kurie turės pranešti ir parodyti valdžios institucijoms, kur ir koks jų derlius yra saugomas.  O jei turite santaupų ir nusprendėte nusipirkti ką nors didžiulio, turėsite valdžios institucijoms pateikti išsamią ataskaitą apie šių pinigų kilmę. Bus taip keista - tarsi valdžia viską kontroliuotų dėl kokios nors nepaprastosios padėties ar situacijos, kuri turėtų apsaugoti mūsų šalį - taip mes tai aiškiname.

Lenkijoje matau kokį nors staigų vyriausybės sprendimą, kuris sukrės visą tautą. Šis sprendimas bus priimtas dėl kovos su tam tikra naujai susiklosčiusia situacija, o vyriausybė kalbės apie mūsų saugumą.   Panašu, kad tai bus susiję su mūsų opozicijos teisių apribojimais ir bus nulemta įvykių kažkur už Lenkijos ribų. Ir viskas bus taip skubu, kad Seimas posėdžiaus naktį, o sprendimą paskelbs anksti ryte. 

Kol kas negaliu pasakyti, koks tai bus išorinis įvykis, ir manau, kad tai bus tam tikra ES griūtis, tačiau pasaulyje vyks ir kitų pavojingų dalykų, kurie visus išgąsdins.  

Taigi dabar Armėnija ir Azerbaidžanas vėl konfliktuoja. Prisiminkite, kad jau seniai sakiau, jog bus du konfliktai, ir tik vienas iš jų, kuris, kaip niekas nemanė, peraugs į pasaulinį konfliktą. Kol kas man atrodo, kad karas Kaukaze nereiškia nieko rimto ir pasaulinio, bet kas žino. 

Kita problema bus susijusi su Zaporožės AE. Atrodo, kad dabar ten viskas jau nurimo, bet ta atominė elektrinė vis dar persekioja mane vizijose. Manau, kad netrukus Zaporožė vėl bus visose naujienose ir vėl atsiras koks nors naujas šantažas, kuris pareikalaus tarptautinės reakcijos. 

Taigi netrukus atsiras naujų baimių ir naujų problemų, tačiau kol kas labiausiai nerimauju dėl šios labai "neutralios policijos" ir to, su kuo bus siejamas jos pasirodymas. Atrodo, kad bus sprendžiama dėl naujo maro. Nemanau, kad ji bus plačiai paplitusi, tačiau panašu, kad Europoje bus imtasi naujų priemonių - kuriami specialūs padaliniai, kurie užtikrins karantiną ir neleis epidemijai plisti.

Tikroji Žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanale:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo alergijos
Alergija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo alergijos, alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau