Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 24

Baisusis Baidenas pribloškia auditoriją: "Ji buvo 12 metų, o aš - 30.

Prezidentas Joe Bidenas (Joe Biden) penktadienį apstulbino žiūrovus, kai minioje išskyrė vieną moterį ir pareiškė, kad su ja santykiavo, kai jai buvo vos 12 metų.

"Jūs turite su manimi pasisveikinti", - sakė J. Bidenas per kalbą Nacionalinėje švietimo asociacijoje Vašingtone, D. C. - "Mes einame ilgą kelią. Jai buvo 12 metų - man 30. Bet šiaip ar taip, ši moteris padėjo man labai daug nuveikti".

Washingtonexaminer.com praneša: Baidenas neprisipažino, iš kur pažįsta šią moterį ir ką ji jam padėjo padaryti, tačiau ši pastaba pribloškė žiūrovus.

Pauzė įvyko Bidenui prieštaraujant penktadienį paskelbtai Atstovų Rūmų respublikonų kampanijos platformai "Įsipareigojimas Amerikai", kurioje Bidenas kritikavo Atstovų Rūmų mažumos lyderį Keviną McCarthy (R-CA), paskelbusį šią platformą per kalbą Pitsburge.

"Atstovų Rūmų mažumos lyderis Kevinas McCarthy (Kevin McCarthy) nuvyko į Pensilvaniją ir pristatė tai, ką jis vadina "Įsipareigojimu Amerikai", - sakė J. Bidenas. "Dabar tai yra plonas politinių tikslų rinkinys, kuriame nėra beveik jokių detalių, kurių, pasak jo, respublikonai ketina siekti, jei atgaus Kongreso kontrolę. Per beveik valandą štai keletas dalykų, kurių neišgirdome: Negirdėjome, kad jis minėtų teisę rinktis, negirdėjome, kad jis minėtų Medicare, [ir] negirdėjome, kad jis minėtų socialinę apsaugą."

Vietoj to platformoje daugiausia dėmesio skirta keturioms pagrindinėms sritims: švietimui, ekonomikai, nusikalstamumui ir sienų apsaugai bei vyriausybės atskaitomybei.

"Taigi pažvelkime į tai, ką šiandien sakė Kevinas, - sakė J. Baidenas. "Jis sakė, kad respublikonai nori "išsaugoti mūsų konstitucijos laisvę". Tai skamba puikiai. Aš taip pat esu už tai; mes visi esame už tai. Bet pažiūrėkite, ką jie iš tikrųjų padarė: MAGA respublikonai ką tik džiūgavo ir pritarė pirmajam Aukščiausiojo Teismo sprendimui per visą mūsų istoriją... kuris iš tikrųjų atėmė pagrindinę teisę."

Šis komentaras buvo susijęs su neseniai priimtu Aukščiausiojo Teismo sprendimu, kuriuo buvo panaikintas svarbiausias sprendimas byloje Roe prieš Wade, abortų teisėtumą grąžinant valstijoms. J. Bidenas sakė, kad jei lapkritį vyksiančiuose kadencijos vidurio rinkimuose laimės demokratai, Kongresas įstatymu įtvirtins Roe įstatymą.

J. Baidenas taip pat išsakė priekaištus respublikonams, kurie teigia remiantys teisėsaugą, bet nepasmerkė sausio 6 d. riaušių Kapitolijuje.

"Negalima būti už teisėsaugą ir už maištus", - sakė J. Bidenas. "Negalima teigti, kad esate teisėtvarkos partija, o žmones, kurie sausio 6 d. užpuolė policiją, vadinti patriotais."

McCarthy planas pasirodė kitą dieną po to, kai Atstovų Rūmai priėmė kelis svarbius teisėsaugos teisės aktus, kuriais demokratai tikisi pasipriešinti kaltinimams, kad prieš vidurio kadencijos rinkimus yra "minkšti nusikalstamumo atžvilgiu".

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone. P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:04 Receptai – Patiekalai Ajeras gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Ajerų šaknų miltelių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau