Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 17

Nutekinti elektroniniai laiškai: Bideno nekilnojamojo turto bendrovė iš Rusijos oligarchės J. Baturinos gavo 40 mln. dolerių investicijų

Hunterio Bideno (Hunter Biden) nekilnojamojo turto įmonė "Rosemont Realty" gavo 40 mln. dolerių investiciją iš Šveicarijos bendrovės, priklausančios Rusijos oligarchei Jelenai Baturinai.

Primename, kad Hanteris Baidenas (Hunter Biden) anksčiau taip pat gavo 3,5 mln. dolerių už Jeleną Baturiną, korumpuoto Maskvos mero našlę milijardierę.

Jelena Baturina (Yelena Baturina)

Jelena Baturina (Yelena Baturina)

2020 m. rugsėjį Senato Finansų ir Krašto saugumo komitetai paskelbė triuškinančią ataskaitą apie Bidenų nusikalstamą šeimą ir savo teiginius pagrindė Iždo departamento dokumentais.

Remiantis dokumentais, kuriuos Senato komitetai gavo iš Iždo departamento:

    Hunteris Bidenas 2014 m. vasario 14 d. iš buvusio Maskvos mero žmonos Jelenos Baturinos gavo 3,5 mln. dolerių pavedimą, o 2015 m. gegužės-gruodžio mėn. dar 241 797 dolerius pervedė į "Rosemont Seneca Thornton" banko sąskaitą.

Iki šiol Jelenai Baturinai Bideno režimas niekada neskyrė sankcijų, o Džo Bidenas atsisako atsakyti, kodėl (mes žinome kodėl).

Dienraštis "The Daily Mail" gavo nutekintų elektroninių laiškų, kuriuose matyti, kad Hanterio Baideno nekilnojamojo turto įmonė gavo 40 mln. dolerių "investiciją" (atlygį) iš Jelenos Baturinos įmonės "Inteco Management AG" (ekrano nuotrauka žemiau).

Bideno nekilnojamojo turto bendrovė iš Rusijos oligarchės J. Baturinos

Apie tai pranešė "The Daily Mail":

    JAV dolerių investiciją iš Rusijos oligarcho, atskleidė nauji elektroniniai laiškai.

    JAV prezidento sūnaus ir Jelenos Baturinos, milijardierės, korumpuoto Maskvos mero našlės, santykiai jau buvo pažymėti kaip keliantys nerimą Senato ataskaitoje po to, kai ji paslaptingai pervedė 3,5 mln. dolerių su Hanteriu susijusiai įmonei.

    Baturinos brolis Viktoras Baturinas portalui DailyMail.com sakė, kad šie pinigai buvo "mokėjimas už įėjimą į Amerikos rinką".

    Tačiau dabar DailyMail.com gali atskleisti, kad Hanterio finansiniai ryšiai su Baturina buvo kur kas platesni: jos įmonė investavo 40 mln. dolerių į Hanterio įmonės "Rosemont Realty" nekilnojamojo turto įmonę.

    2012 m. Hanterio įmonė planavo investuoti 69,7 mln. dolerių į 2,15 mln. kv. pėdų biuro patalpų septyniuose JAV miestuose.

    Dokumentuose, kuriuose išdėstytas planas, teigiama, kad pinigus skyrė įvairūs investuotojai, įskaitant 40 mln. dolerių iš Šveicarijos bendrovės "Inteco Management AG", priklausančios Baturinai.

    "Inteco" grupė yra plastmasės ir statybų milžinė, dėl kurios Baturina tuo metu buvo turtingiausia Rusijos moteris. Šiuo metu, "Forbes" duomenimis, jos turtas siekia 1,4 mlrd. dolerių.

Visą "Daily Mail" pranešimą skaitykite čia.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:59 Receptai – Patiekalai Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sult...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:10 Receptai – Patiekalai Paprastoji takažolė vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 09:23 Receptai – Patiekalai Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sud...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau