Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 20

Skandalinga! Teismo proceso metu FDA atsitraukia ir dabar teigia, kad "nevartoti ivermektino dėl COVID-19" buvo tik rekomendacija

2021 m. gruodį FDA įspėjo amerikiečius nevartoti ivermektino, kuris "skirtas gyvūnams", COVID-19 gydymui ar profilaktikai.

Tuo metu tai buvo labai prieštaringas pareiškimas, nes FDA dar 2015 m. stūmė šį vaistą afrikiečių migrantams, o vaistas buvo giriamas keliuose moksliniuose žurnaluose.

Buvo atlikta daugiau kaip 93 moksliniai ivermektino tyrimai, kurie parodė didelę naudą gydant COVID-19 ankstyvose stadijose.  Mokslo duomenys yra neginčijami.

Nepaisant to, JAV vyriausybė pasmerkė jo naudojimą COVID-19 gydyti.

Šiandien...

Neseniai vykusiame teismo posėdyje vyriausybės teisininkai įrodinėjo, kad Maisto ir vaistų administracija (FDA), liepdama žmonėms "nutraukti" Ivermektino vartojimą COVID-19 gydyti, tik patarė, o ne įpareigojo.

Lapkričio 1 d. Teksaso federaliniame teisme įvyko posėdis dėl trijų gydytojų skundo, kurie teigia, kad FDA pareiškimai dėl ivermektino - antiparazitinio preparato, kuris kai kuriuose tyrimuose parodė teigiamą poveikį COVID-19, pažeidė jų konstitucinę teisę verstis medicinos praktika, pranešė "Epoch Times".

"Cituojami pareiškimai nebuvo direktyvos", - sakė vienas iš advokatų Izaokas Belferis (Isaac Belfer). "Jie nebuvo privalomi. Tai buvo rekomendacijos. Juose buvo nurodyta, ką šalys turėtų daryti. Juose buvo pasakyta, pavyzdžiui, kodėl nereikėtų vartoti ivermektino COVID-19 gydyti. Jie nesakė, kad galite to nedaryti, privalote to nedaryti. Jie nesakė, kad tai draudžiama ar neteisėta. Jie taip pat nesakė, kad gydytojai negali skirti ivermektino".

"Jie vartoja neoficialią kalbą, tai tiesa... Tai pokalbis, bet ne privalomas, - tęsė jis.

FDA yra patvirtinusi ivermektiną naudoti kitoms pernešėjų platinamoms ligoms gydyti, bet ne COVID-19. Maisto ir vaistų administracija savo "Twitter" paskyroje įspėjo visuomenę, kad ivermektiną saugu naudoti tik arkliams, bet ne žmonėms nuo Kovid-19.

"Jūs nesate arklys. Jūs nesate karvė. Rimtai, jūs visi. Nustokite", - rašoma prieraše.

Antrajame įraše buvo teigiama: ,,Iš tikrųjų, tai yra, kad jūs esate gyvūnas: Antrajame antrame puslapyje rašoma: "Sustabdykite savo arklius, y'all. Ivermektinas gali būti madingas, bet jis vis dar nėra autorizuotas ar patvirtintas COVID-19 gydyti".

Ieškinyje teigiama, kad FDA veiksmai pažeidė įstatymus, nes trukdė gydytojams verstis medicinos praktika ir naudoti stebuklingą vaistą "Ivermektiną" prieš Kovid-19.

Ji prašė teismo pripažinti FDA veiksmus neteisėtais ir uždrausti agentūrai skelbti direktyvas ar nuomones dėl "ivermektino" naudojimo "COVID-19" gydyti.

Trys bylos ieškovai yra daktaras Paulas Marikas (Paul Marik) iš Virdžinijos, daktarė Mary Bowden (Mary Bowden) iš Teksaso ir daktaras Robertas Apteris (Robert Apter) iš Arizonos.

"Ar galite suprasti, kokią žalą man daro tai, kad turiu jaunų pacientų - jaunų trisdešimtmečių ir keturiasdešimtmečių pacientų, kuriuos turėjau stebėti, kaip jie miršta, - o ligoninė neleido man skirti jiems gydymo, kuris, mano manymu, geriausiai atitiko jų interesus", - sako daktaras P. Marikas 2021 m.

Hjustono metodistų sveikatos priežiūros pareigūnai pernai pradėjo tyrimą ir nušalino daktarę Mary Bowden nuo pareigų dėl "pavojingos dezinformacijos" apie Covid-19 skleidimo ir ivermektino veiksmingumo propagavimo - visa tai dėl FDA nuomonės.

Nobelio premijos laureatas, antiparazitinis vaistas, kuris buvo panaudotas kovojant su kai kuriomis labiausiai niokojančiomis tropinėmis ligomis pasaulyje, yra daug saugesnis už potencialiai mirtinas eksperimentines "Covid" vakcinas, teigė Teksaso gydytoja.

Daugiau nei 40 metų patirtį turinti Meino valstijos gydytoja daktarė Meryl Nass (Meryl Nass) negali praktikuoti po to, kai jos medicinos licencija buvo sustabdyta už "klaidingos informacijos apie Covid skleidimą" ir Covid pacientų gydymą Ivermektinu ir Hidroksichlorochinu.

Dr. Meryl Nass taip pat buvo nurodyta atlikti neuropsichologinį įvertinimą dėl jos veiksmų, ir visa tai dėl FDA nuomonės apie ivermektiną ir HCQ.

Ivermektinas pirmą kartą buvo nustatytas praėjusio amžiaus aštuntajame dešimtmetyje per "Merck Pharmaceuticals" veterinarinių vaistų atrankos projektą ir nuo to laiko naudojamas be jokių nepageidaujamų reiškinių.

Beveik trejus metus "The Gateway Pundit" rašė apie ivermektino ir HCQ veiksmingumą gydant COVID-19.

Šiuo metu atlikti 187 ivermektino COVID-19 tyrimai, iš jų 138 recenzuoti, 93 lyginant gydymo ir kontrolinę grupes, kurie rodo, kad ankstyvas COVID pacientų gydymas pagerėjo 62 %. Ivermektinas ankstyvam gydymui patvirtintas visose arba dalyje 22 šalių (39, įskaitant nevyriausybines medicinos organizacijas).

Teismo proceso metu FDA atsitraukia ir dabar teigia

Itajaí, pietiniame Brazilijos mieste, esančiame Santa Katarinos (Santa Catarina) valstijoje, nuo 2020 m. liepos mėn. iki 2020 m. gruodžio mėn. buvo įgyvendinama viso miesto prevencijos programa, kurioje COVID-19 profilaktikai naudojamas ivermektinas.

Šio išsamaus tyrimo duomenimis, reguliarus ivermektino, kaip profilaktinės priemonės, naudojimas buvo susijęs su reikšmingai sumažėjusiu COVID-19 infekcijos, hospitalizacijos ir mirties atvejų skaičiumi. Ivermektino nevartojantys asmenys turėjo du kartus didesnę tikimybę mirti nuo COVID-19 nei ivermektino vartotojai, analizuojant visą populiaciją.

Šių metų pradžioje "Project Veritas" paskelbė dar niekada nematytus karinius dokumentus, susijusius su Kovid-19 kilme, funkcijos padidėjimo tyrimais, vakcinomis, galimais gydymo būdais ir vyriausybės pastangomis viską nuslėpti.

Dokumentuose buvo įrodymų, kad ivermektinas ir hidroksichlorochinas buvo veiksmingi gydant koronavirusą. Ši informacija buvo slepiama nuo Amerikos visuomenės.

Apie tai pranešė Halo Ternerio šou:

Dokumentai, saugomi PARDUOTIŠKAI SLAPTAI aplanke Gynybos pažangiųjų mokslinių tyrimų projektų agentūros (DARPA) kompiuteriuose, įrodo, kad vaistai Ivermektinas, Hidroksichlorochinas ir Interferonas buvo ĮRODOMAI "gydantys" KOVID-19. 2020 m. balandį - šie vaistai buvo palaidoti kaip "Visiškai slaptai".

Šių dokumentų, slapta saugomų "TOP SECRET" aplanke vyriausybės kompiuteriuose, atskleidimas įrodo, kad Jungtinių Valstijų federalinė vyriausybė 2020 m. balandį ŽINOJO, kad visa "COVID-19 pandemija" buvo visiškai išgydoma naudojant šiuos įprastus vaistus.

Pateikiame ištraukas.

Teismo proceso metu FDA atsitraukia ir dabar teigia

Dėl šio atskleidimo turėtų kristi galvos.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Įdomu, ką pasakys faktų tikrintojai iš delfinariumo ir 15sekundžių? O, jūs tikite dar mokslu?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 15:51 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (pupalaiškio, gencijono)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: trapiojo pupalaiškio, melsvojo gencijono, jonažolės žiedų ir lapų, paprastosios kraujažolės žiedų ir lapų, gysločio lapų, apynio spurgų.

Skaityti daugiau

09.11.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Karka Aluje. Čekų Receptas Su Medumi Ir Garstyčiomis

Gaminti karką galima tamsiame arba šviesiame aluje. Bet tamsiame ji gaunasi aštresnio „vyriško“ skonio, o baltame – švelnesnė. Ir būtinai reikia kepti karką iki charakteringos rusvos plutelės. O patiekti tokią...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau