Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 3

10 dalykų, kuriuos reikia žinoti, jei nusprendėte atleisti neištikimybę

Niekada nemaniau, kad galėčiau susigrąžinti neištikimą vyrą. Visada norėjau būti stipri moteris, galinti pastovėti už save ir išvaryti neištikimą vyrą pro duris. Bet tada atleidau savo buvusiajam, kai jis mane apgavo. Ši patirtis mane daug ko išmokė, ir nors ne visiems patariu būtinai elgtis taip pat, noriu pasidalyti tuo, kam reikia būti pasiruošus, kai susigrąžinate neištikimąjį.

1. Jau niekada nebebus taip, kaip anksčiau.

Jūsų santykiai niekada nebebus tokie, kokie buvo prieš apgaudinėjimą. Laikui bėgant visi santykiai iš esmės keičiasi. Todėl nereikia bandyti grįžti į buvusią padėtį.

2. Neleiskite, kad neištikimybė jus apibūdintų.

Jis apgaudinėjo, suklydo ir norėjo būti su tavimi. Nieko blogo nepadarėte, tai ne jūsų kaltė. Rimtai! Nustokite galvoti, kad tai susiję su jumis. Taip, jums skauda, bet tai neturėtų jūsų kontroliuoti.

3. Tai su jumis nesusiję.

Atminkite tai. Jis tai padarė, jis jus išdavė, jūsų ten nebuvo, jūs nedalyvavote.

4. Žmonės yra tik žmonės, jie daro klaidų.

Žinoma, apgaudinėti nėra gerai. Turite pripažinti, kad jis yra tik žmogus, bet taip pat neleisti jam to pakartoti.

5. Jūs tai išgyvensite. Anksčiau ar vėliau.

Kuo daugiau laiko praeis, kai viskas bus gerai, tuo labiau galėsite vėl juo pasitikėti. Tai sužinojau sunkiai: prireikė savaičių, o gal net mėnesių, kol prisiminiau, kad mums tai jau kartą buvo nutikę.

6. Tačiau niekada to nepamiršite.

Silpnumo akimirkomis prisiminiau, kaip kartą jis nusprendė permiegoti su kita. Kartais dėl to net prasidėdavo kivirčai. Neištikimybės randas neužgyja. Galite atleisti neištikimajam, bet vargu ar pamiršite, ką jis padarė.

7. Tai suteiks jums pasitikėjimo savimi.

Prisimenu šį jausmą, kai jis mane apgavo, išbandė kitą, bet vis tiek grįžo pas mane. Jis iš visų jėgų stengėsi atgauti mano pasitikėjimą, kad vėl jam atsiverčiau. Tai kažkas tokio.

8. Visada nerimausite, kad jis vėl tai padarys.

Ši baimė lieka su jumis visam laikui ir gali pradėti jus graužti.

9. Tai išlaisvina jus.

Po to, kai jis mane apgavo, pasijutau laisvesnė: tarsi nieko negalėčiau taip sugadinti, kad galėčiau jį pranokti. Nustojau jaudintis dėl to, kad nesu tobula, ir tiesiog pradėjau būti savimi.

10. Santykiai gali išgyventi neištikimybę ir tapti dar geresni.

Žaviuosi kiekvienu, kuris išgyveno romaną ir sugebėjo išsaugoti santykius. Kiekvienas, kuris pasirinko atleidimą ir sugebėjo pasistengti. Tai nėra lengva. Tačiau jei žinote, dėl ko tai darote, viskas įmanoma.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2018 laikas 16:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo laringito
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Laringitas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo laringito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaista...

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau