Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 8

Geriausias pasaulyje virusologas: Spyglių baltymas sukelia ‘smurtinį širdies sprogimą’

Kovid-19 injekcijų sudėtyje esantys "Spike" baltymai verčia žmonių širdis smarkiai sprogti, neseniai Dr. Drew laidoje pareiškė geriausias virusologas Ryanas Cole'as (Ryan Cole).

Pateikdamas skaidres, kuriose matyti, kaip dygliuotieji baltymai reiškiasi smegenų audinyje ir kituose svarbiausiuose organuose, Aidaho patologas apibūdino, kaip jie patenka į visą organizmą "visur, kur pasklinda lipidų nanodalelės".

"Dr. Drew turėjo puikų klausimą: Ar ji yra pilkojoje [smegenų] medžiagoje, ar baltojoje medžiagoje? Kur smegenyse? Ten, kur pasiskirsto lipidinė nanodalelė, ir ji patenka per kraujo-smegenų barjerą... ir mes žinome, kad smaigalys taip pat patenka. Taigi, jis eis paskui mažuosius kapiliarus ir nutekės į bet kurį audinį, į kurį tik norės."

Infowars.com praneša: Toliau daktaras Cole'as pristatė papildomas skaidres, kuriose matyti, kaip spyglių baltymų rasta aortoje - pagrindinėje širdies arterijoje.

"Tai yra kažkas neįprasto. Paprastai tai matome genetinių būklių atvejais, kai aorta plyšta".

Daktaras Cole'as, remdamasis viena skaidrele, kurioje parodyta, kaip aortoje reiškiasi dygliuotasis baltymas, pažymėjo: "Tai dygliuotasis baltymas, kuris tiesiogine prasme priverčia limfocitus išgraužti skylę aortoje. Tai didžiausia kraujagyslė jūsų kūne, išeinanti iš širdies. Kai ji plyšta, jūsų nebelieka per kelias minutes."

"Taigi, tai tik dar vienas pavyzdys, ką gali padaryti nusėdęs "spike" baltymas ir sukeltas uždegimas."

Kitoje interviu vietoje Cole'as kartu su daktaru Kelly Victory (Kelly Victory) aptarė skaidres, kuriose matyti iš skrodžiamų pacientų paimti pluoštiniai "pėdos ilgio kraujo krešuliai".

"Ten yra neįprastas surinktų baltymų kiekis... yra neįprastų baltymų derinių, dėl kurių organizmui sunku juos ištirpdyti, - aiškino Cole'as.

Dr. Cole'as toliau ragino savo kolegas visame pasaulyje tęsti ilgalaikio poveikio sveikatai, susijusio su eksperimentine mRNA vakcinacija, tyrimus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 22:28 Receptai – Patiekalai Varškės desertas be kepimo! Labai skanūs varškės zefyrai.

Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau