Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 11

BUM! Su WEF susijęs pareigūnas skelbia, kad "klimato apribojimai" yra čia, ‘nesvarbu, ar žmonėms tai patinka, ar ne’

Oksfordo (Anglija) miesto pareigūnas paskelbė, kad "klimato draudimai" jau prasidėjo ir liks "nepaisant to, ar žmonėms tai patinka, ar ne", nes miestas skelbia, kad gyventojai turi prašyti valdžios leidimo judėti mieste.

Nuo šiol Oksfordšyro gyventojai turės gauti specialų leidimą, kad galėtų pereiti iš vienos miesto "zonos" į kitą.  Tačiau net ir leidimą gavę gyventojai galės keliauti iš vienos zonos į kitą "ne daugiau kaip 100 dienų per metus".

Oksfordšyro grafystės taryba vakar pritarė planams, pagal kuriuos gyventojai, siekiant "išgelbėti planetą" nuo globalinio atšilimo, bus uždaryti vienoje iš šešių zonų. Naujausias "15 minučių miesto" darbotvarkės etapas - pagrindiniuose keliuose į miestą ir iš jo įrengti elektroninius vartus, kuriais gyventojai būtų apriboti savo rajonuose.

Pagal naująją schemą, jei gyventojai norės išvykti iš savo zonos, jiems reikės gauti Tarybos leidimą, kuri nuspręs, kas vertas laisvės, o kas ne. Pagal naująją schemą gyventojams bus leidžiama išvykti iš savo zonos ne daugiau kaip 100 dienų per metus, tačiau norėdami tai padaryti, visi gyventojai turės užregistruoti savo automobilio duomenis taryboje, kuri vėliau stebės jų judėjimą išmaniosiomis kameromis visame mieste.

Ar Oksfordšyro gyventojai iš tikrųjų su tuo taikstysis?

Bilas Geitsas (Bill Gates) buvo užfiksuotas prisipažįstantis, kad klimato kaitos darbotvarkė yra milžiniška Naujosios pasaulio tvarkos apgavystė neseniai pasirodžiusiame vaizdo įraše, kuriame jis giriasi, kad terminas "švari energija" "apsuko žmonėms galvas".

Jei priimsime klimato užrakinimo koncepciją, pateksime į sukčių pinkles.

Niekada nemaniau, kad iš tikrųjų pamatysime, kaip laisvajame pasaulyje pradedamas įgyvendinti klimato blokavimas, bet štai, kad taip ir yra.

Žinoma, yra keletas žmonių, kurie garsiai prieštarauja šiam naujam planui, tačiau Oksfordšyro grafystės tarybos kelionių ir plėtros strategijos kabineto narys Dankanas Enraitas (Duncan Enright) žada, kad "prieštaringai vertinamas planas bus įgyvendinamas, nesvarbu, ar žmonėms jis patinka, ar ne".

Pasaulinis elitas nustojo apsimetinėti, kad tiki demokratija.

Tai neturėtų stebinti, turint omenyje, kokia retorika pastaruoju metu sklinda iš Pasaulio ekonomikos forumo. Dabar jie save laiko dievais, turinčiais "dieviškų galių" valdyti "kūrimą ir naikinimą". Kalbant apie Dievą, jis miręs. O Jėzus yra "netikra naujiena". (PS: apie tai mes rašėme, bet niekas neskaito: Pasaulio ekonomikos forumas skelbia, kad ‘Jėzus yra netikra naujiena’ ir ‘Dievas miręs’)

Tuo tarpu Prancūzija, siekdama kovoti su vadinamąja klimato kaita, nusprendė visiškai uždrausti tam tikrus trumpojo nuotolio skrydžius.

Dabar Prancūzija gali priversti jus važiuoti traukiniu, o ne lėktuvu.

Europos Komisija (EK) leido Prancūzijos pareigūnams uždrausti tam tikrus vietinius skrydžius, jei atitinkamą maršrutą galima įveikti traukiniu per mažiau nei dvi su puse valandos.

Šis planas pirmą kartą buvo pasiūlytas 2021 m. kaip priemonė mažinti išmetamo anglies dioksido kiekį. Iš pradžių jame buvo numatyta uždrausti aštuonis trumpojo nuotolio skrydžius, tačiau EK sutiko atsisakyti tik trijų, kurie turi greitas ir lengvas geležinkelio alternatyvas su keliais tiesioginiais persėdimais į abi puses kiekvieną dieną.

Tai beprotybė.

Tačiau jei Prancūzijos visuomenė sutiks su šiais naujais apribojimais, panašių draudimų neišvengiamai sulauks ir kitos ES šalys.

Nyderlanduose vyriausybė iš tikrųjų ketina nupirkti ir uždaryti apie 3 000 ūkių, kad "sumažintų azoto taršą"... (PS: apie tai mes rašome Nyderlandų vyriausybė uždarys 3 000 ūkių, kad įgyvendintų visuotinio atšilimo tikslus)

Nyderlandų vyriausybė planuoja nupirkti, o vėliau uždaryti iki 3 000 ūkių, kad įvykdytų Europos Sąjungos aplinkosaugos įgaliojimą sumažinti išmetamų teršalų kiekį, teigiama pranešimuose.

Nyderlandų ūkininkams bus pasiūlyta "gerokai didesnė" nei jų ūkio vertė, kad jie savanoriškai priimtų pasiūlymą, pranešė "The Telegraph". Šalis bando sumažinti azoto taršą ir vykdys supirkimus, jei nepakankamai ūkininkų sutiks išpirkti.

"Nėra geresnio pasiūlymo", - penktadienį Nyderlandų parlamentui sakė azoto ministrė Kristianė van der Val (Christianne van der Wal).

Taip, WEF infiltruota Nyderlandų vyriausybė dabar turi "azoto ministrę".

Tai tiesiog savižudybė.

Kovojame su precedento neturinčia pasauline maisto krize, o Nyderlandų vyriausybė nusprendė, kad dabar yra laikas priverstinai uždaryti tūkstančius ūkių?

EOTAD.com praneša: Kalbant apie savižudybę, Kanada rado būdą, kaip priversti žmones nustoti išmesti anglies dioksidą, kai jų naudingumas baigsis.  Savižudybė su pagalba tapo gana populiari tarp liberalių kanadiečių, ir kasmet vis daugėja žmonių, kurie renkasi šią galimybę.

Praėjusiais metais Kanadoje daugiau nei 10 000 žmonių - stebėtina, kad tai sudaro daugiau nei tris procentus visų mirčių - baigė savo gyvenimą eutanazijos būdu, t. y. trečdaliu daugiau nei ankstesniais metais. Tikėtina, kad šis skaičius ir toliau augs: kitais metais Kanadoje ketinama leisti žmonėms mirti tik dėl psichinės sveikatos priežasčių.

Jei jaučiatės prislėgti, Kanada turi tam sprendimą.

Jei esate fiziškai neįgalus, Kanadoje galima rasti sprendimą ir šiuo atveju. (PS: mes apie tai rašėme, kitas to nerašo: Trudeau režimas įsakė "EUTANIZUOTI" neįgalią veteranę, nes ji valstybei kainavo ‘per daug pinigų’ )

Tik praėjusią savaitę buvo paskelbta žandikaulį atimanti istorija apie tai, kaip penkerius metus trukusioje įnirtingoje kovoje dėl laiptų keltuvo savo namams, Kanados kariuomenės veteranei ir parolimpietei Christine Gauthier buvo pasiūlyta neįprasta alternatyva.

Vienas Kanados pareigūnas 2019 m. jai pasakė, kad jei jos gyvenimas toks sunkus ir ji tokia "beviltiška", vyriausybė padės jai nusižudyti. 'Turiu laišką, kuriame rašoma, kad jei esate tokia beviltiška, ponia, mes galime jums pasiūlyti MAiD, medicininę pagalbą mirštant', - Kanados parlamento nariams liudijo paralyžiuotas buvęs kariuomenės kapralas.

"Medicininė pagalba mirštant" skamba taip kliniškai.

Tačiau galiausiai tai yra didžiausias užraktas iš visų.

Nes nustoję kvėpuoti nebegalėsite padaryti daugiau jokių "klimato nuodėmių".

Visame Vakarų pasaulyje autoritarizmas auga tokiu greičiu, kuris tiesiog gniaužia kvapą.

Jei šiandien jie gali griežtai apriboti keliones ir uždaryti ūkius, kokią tironiją matysime ateityje?

Deja, dauguma gyventojų vis dar nesupranta, kas vyksta.

Tikėkimės, kad jie atsibus, kol dar ne per vėlu.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Šitie tarakonai, jau nebesislepia, jie vaidina dievais.... Jie nuspręs, kaip mums gyventi. Manau, masinės žiniasklaidos žurnaliūgoms, reiktu pagalvoti, ką jie patys rašo... neklaus niekas ir jūsų... būsite toje pačioje eilėje prie skerdyklos... bet mes jums užleisime vietą į priekį.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.10.2017 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Gudobelės žiedai ir vaisiai gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: gudobelė, vanduo, Paprastoji sukatžolė.

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau