Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 11

Vienas geriausių pasaulio kardiologų perspėjo visuomenę neskiepytis "toksiška COVID vakcina"

Fox News laidos vedėjas Tuckeris Carlsonas (Tucker Carlson) neseniai kalbėjosi su kardiologu daktaru Aseemu Malhotra (Aseem Malhotra) ir aptarė nerimą keliančius įrodymus, dėl kurių jis priėjo prie išvados, kad Kovid vakcinos turi būti uždraustos visame pasaulyje.

Dr. Malhotra atkreipė dėmesį į didžiosios farmacijos, politikų, akademinių institucijų, medicinos žurnalų, reguliavimo institucijų ir didžiosios žiniasklaidos korupciją medicinoje.

Rairfoundation.com praneša: Dr. Malhotra nuo "Covid" vakcinos reklamos per televiziją perėjo prie abejonių dėl fizinio poveikio, kurį vakcina sukelia nesveikiems žmonėms. Šis pokytis įvyko po to, kai jo tėvas, sveikas ir darbingas gydytojas, patyrė nepaaiškinamą širdies sustojimą ir mirė.

Sustabdytos vakcinos už mažiau praeityje

Aš tai vadinu klaidingai informuotų gydytojų ir klaidingai informuotų bei nesąmoningai pakenktų pacientų pandemija, aiškina daktaras Malhotra. Jis įspėja, kad daugeliui pavojingiau yra skiepytis nei nesiskiepyti. Be to, nuo dviejų vakcinos dozių širdies smūgio rizika didesnė, nei jei nuspręstumėte pradėti rūkyti po 40 cigarečių per dieną, nustoti sportuoti ir kasdien kimšti nesveiką maistą.

Neseniai atlikta atsitiktinių imčių kontroliuojamų tyrimų duomenų analizė rodo, kad rimto nepageidaujamo reiškinio rizika dėl vakcinos yra didesnė nei hospitalizavimo su Covid. Pačių Pfizer ir Moderna atliktų Covid "vakcinos" bandymų metu buvo vienas rimtas nepageidaujamas įvykis iš 800. Tačiau, nepaisant nepageidaujamų įvykių dažnumo, ši informacija neskelbiama.

Nepaisant įrodytos grėsmės žmonių gyvybei, vakcinos vis dar nesustabdytos, kol bus pareikalauta atlikti tyrimą. Dr. Malhotra paaiškino Tuckeriui, kad istoriškai vakcinos buvo visiškai sustabdomos dėl daug mažesnių priežasčių:

1976 m. kiaulių gripo vakcina buvo sustabdyta, nes buvo nustatyta, kad ji sukelia GI ir Barre sindromą - neurologinę būklę ir vieną iš 100 000 žmonių. Rotaviruso vakcina 1999 m. buvo sustabdyta. Nes ji sukėlė žarnyno nepraeinamumo formą vaikams vienam iš 10 000. Mes turime rimtų nepageidaujamų reiškinių skaičių bent viename 800.

Ir dabar, kai tai pasikeitė, aš, kai nagrinėjau šiuos tyrimus, Jungtinėje Karalystėje labai padaugėjo širdies sustojimų ne ligoninėje, Izraelyje, pavyko nustatyti, kad yra ryšys tarp mRNA vakcinų ir 25 % padidėjusio širdies sustojimų ir širdies priepuolių skaičiaus 16-40 metų amžiaus žmonėms. Tai buvo susiję su vakcina, bet ne su COVID. 

Sąmokslai

"Tačiau tikrieji skandalai, - aiškina daktaras Malhotra, - yra tai, kad reguliavimo institucijos, pavyzdžiui, JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA), nesugebėjo užkirsti kelio netinkamam pramonės atstovų elgesiui ir kad "gydytojai, akademinės institucijos ir medicinos žurnalai, siekdami finansinės naudos, sudaro sąmokslą su pramonės atstovais". Pavyzdžiui, jis atkreipia dėmesį, kad "FDA gauna 65 proc. finansavimo iš farmacijos, o tai yra didžiulis interesų konfliktas. Jungtinėje Karalystėje mūsų reguliavimo institucija MHRA (Vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūra) gauna 86 % lėšų iš farmacijos." Be to, "2006-2019 m. laikotarpiu devyni iš dešimties FDA komisarų, palikę FDA, gavo labai pelningus darbus farmacijos pramonėje. Tai besisukančios durys, aiškina daktaras Malhotra.

Farmacijos bendrovės pelnosi, nors sukelia mirtis

Dr. Malhotra aptarė farmacijos bausmių istoriją ir tai, ką jos padarė per daugelį metų, kad padarytų žalos. "Taigi žinome, kad 2009-2014 m. dauguma iš 10 didžiausių farmacijos bendrovių, įskaitant "Pfizer", sumokėjo baudas, kurių bendra suma siekė apie 14 mlrd. dolerių. Didžioji dalis baudų skirta JAV už sukčiavimą, neteisėtą vaistų rinkodarą, duomenų slėpimą ir žalą. Vienas skaudžiausių pavyzdžių buvo "Vioxx" skandalas. Šį vaistą sukūrė "Merck" ir 1999 m. pardavė kaip priešuždegiminį vaistą. Vioxx neva buvo geresnis už ibuprofeną, nes sukeldavo mažiau skrandžio problemų. Tačiau galiausiai vaistas buvo pašalintas iš rinkos, nes dėl jo dvigubai padidėjo širdies priepuolių rizika. Apskaičiuota, kad dėl jo tikriausiai mirė 60 000 amerikiečių, o tai prilygsta Vietname žuvusių amerikiečių skaičiui.

2011 m. po tyrimo bendrovei "Merck" buvo skirta 950 mln. dolerių bauda. Tačiau pažvelgus į tai, kiek pinigų jie uždirbo iš šio vaisto prekybos, galima teigti, kad jie tikriausiai gavo milijardą dolerių pelno, nors šis vaistas sukelia širdies priepuolius, o "Merck" mokslininkai žinojo, kad šis vaistas kenkia. 2000 m. kovo mėn. vidiniame elektroniniame laiške vyriausiasis mokslininkas teigė, kad gaila dėl šio vaisto poveikio širdies ir kraujagyslių sistemai. Vis dėlto, jam seksis gerai, ir vaistui seksis gerai.

Vaistininkai elgiasi kaip psichopatai

Prireiks daug laiko, kol bus išvalyta medicininės dezinformacijos košė ir vakcinų padaryta žala, tačiau, kaip aiškina daktaras Malhotra, turime pradėti nuo to, kad suprastume ir spręstume problemą iš esmės. Pasak teismo psichologo daktaro Roberto Hare'o, šaknys yra psichopatinis darinys - Didžioji farmacija.

Dabartinė sistema skatina gerus žmones daryti blogus dalykus. Šios problemos šaknys - didelės, labai galingos korporacijos, kurios turi pernelyg didelę įtaką vyriausybei, sveikatos priežiūrai, žiniasklaidai ir kurių pagrindinė pareiga - gauti pelno savo akcininkams, o ne suteikti jums geriausią gydymą.

Kai tai suprasite, galėsime pradėti ką nors daryti, kad pakeistume sistemą. Ir aš tai sakau neatsargiai. Tai buvo gerai užfiksuota dokumentuose, kad šios korporacijos, deja, vykdydamos savo verslą, klaidindamos žmones, sukčiaudamos pagal savo verslo modelį, elgiasi kaip psichopatai.

Ir jos yra psichopatiškas darinys. Iš to darytina išvada, kad mes turime psichopatišką subjektą, darantį įtaką sveikatos politikai, ir tai turi būti sustabdyta. Ir tai reikia sustabdyti dabar."

Sprendimai

Mano siūlomi sprendimai yra labai paprasti ir paprasti, aiškina daktaras Malhotra. "Nors vaistų pramonė gali dalyvauti kuriant vaistus, jai neturėtų būti leidžiama juos vėliau išbandyti ir pasilikti neapdorotus duomenis. Taip pat pramonė neturėtų finansuoti reguliavimo institucijų. O politikai neturėtų imti pinigų rinkimų kampanijoms iš didžiųjų farmacijos bendrovių. Vienas iš pagrindinių valdžios tikslų yra apsaugoti savo piliečius nuo išorės agresorių, taip pat apsaugoti juos nuo ligų ir tarnauti žmonių interesams. O to jie nedaro, jei ima pinigus iš tam tikro subjekto".

Daktaras Malhotra taip pat mano, kad norėdami kovoti su šia problema; privalome į žmonių sąmoningą aklumą reaguoti "šaltais, kietais faktais", pasitelkdami "užuojautą, bet drąsiai". Jis mano, kad dauguma žmonių užmerkia akis prieš tiesą, kad jaustųsi saugūs, išvengtų konfliktų, sumažintų nerimą ir apsaugotų prestižą.

Jis sėdėjo su žurnalistais, iš kurių kai kurie buvo labai dideli šalininkai, netgi siūlantys suimti žmones ir suleisti jiems vakciną. Tačiau per valandą pokalbio, pokalbio, vedžiojimo po juos", daktaras Malhotra sugebėjo paveikti pokyčius. Tačiau jis pripažįsta, kad jie buvo labiau linkę jo klausytis, nes anksčiau buvo "paskiepytas".

Žiūrėkite visą interviu su Tuckeriu Carlsonu ir Aseemu Malhotra:

Vaizdo įrašas:

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Labai keista, kad visi Lietuvoje tyli... kurie atliko šią procedūra už laisvę... Niekas, nebando paduoti į teismą... nu jo jūs patys tai padarėte... Bet dabar pripažįstama, kad visa tai buvo tik politiniai dalykai, o ne medicinos... Pasaulio sveikatos aukščiausiojo lygio susitikimo narys pripažįsta, kad COVID blokavimas buvo politinis, o ne mokslinis Ar vėl... Lietuvis tylės... kol kojas nepakratys... Manau, turėtų būti užversta medicina skundais, segregacija, juolab įmonių direktorių, kurie per prievartą reikalavo pasiskiepyti. O, tiems žurnaliūgoms, siūlyčiau, bet turėti kardiologo išsilavinimą. O, ką daryti, tiems kurie pasiskiepijo...? Prieš metus rašiau straipsnius, bet žinoma, niekas čia neskaito... geriau paklausys visokias TV. Ir dar mokės pinigus jiems... O jeigu norite nepriklausomų naujienų visada skaitykite planet-today.com, žinoma kai yra mums laiko, ten yra ir nauja medžiaga. Mes verčiame, rašome be cento. Bet matau, mano darbas nelabai ir reikalingas.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 09:15 Receptai – Patiekalai Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 15:52 Receptai – Patiekalai Žaliosios Vištienos Salotos

Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaiš...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau