Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 11

BUM! JK spartina planus įvesti centrinio banko skaitmeninę valiutą ‘skaitmeninį svarą’

Jungtinės Karalystės vyriausybė "artimiausiomis savaitėmis" pradės konsultacijas dėl centrinio banko skaitmeninės valiutos, pranešė iždo kancleris Jeremy Huntas (Jeremy Hunt).

Šią savaitę faktinis Jo Didenybės iždo vadovas atskleidė, kad Anglijos bankas, įgyvendindamas Didžiosios Britanijos finansinių paslaugų "Edinburgo reformas", pradės konsultacijas dėl centrinio banko skaitmeninės valiutos, kuri veiktų kaip skaitmeninė svaro sterlingų versija, projektas.

Šis žingsnis galėtų įgyvendinti globalistų viziją apie visuomenę be grynųjų pinigų, kurioje visus sandorius galėtų atsekti vyriausybė.

JK spartina planus įvesti centrinio banko skaitmeninę valiutą

Bideno administratorius JAV, taip pat Europos Sąjunga ir Japonija taip pat siekia įgyvendinti savo valiutų skaitmenines versijas.

Apie tai praneša "Breitbart": Hantas, prieš Brexitą nusiteikęs ir Kinijai palankus veikėjas, prikeltas iš Deivido Kamerono (David Cameron) laikų, rašytiniame pareiškime parlamentui teigė, kad vyriausybė artimiausiomis savaitėmis pradės "rengti konsultacijas, kad išnagrinėtų centrinio banko skaitmeninės valiutos - suverenaus skaitmeninio svaro - galimybę ir pasikonsultuotų dėl galimo dizaino".

"Anglijos bankas taip pat išleis technologijų darbo dokumentą, kuriame bus išdėstyti pažangiausių technologijų aspektai, kuriais remiantis būtų galima sukurti skaitmeninį svarą", - pridūrė jis.

Priešingai nei bitkoinas, kuris veikia decentralizuotai, kai nė vienas asmuo negali kontroliuoti jo funkcijų, nuosavybės ar vertės, CBDC būtų panašus į tradicinę fiat valiutą, kurią išleidžia centrinis bankas, pavyzdžiui, Anglijos bankas, todėl galėtų patirti tas pačias infliacijos problemas, jei centrinis bankas nuspręstų išleisti daugiau šios valiutos - pavyzdžiui, spausdinti grynuosius pinigus

Jei CBDC visiškai pakeistų grynąją valiutą, vyriausybė galėtų stebėti kiekvieną visuomenės pirkinį ar sandorį.

Anglijos bankas taip pat pripažino, kad skaitmeninis svaras galėtų būti "programuojamas", o tai reiškia, kad vyriausybė potencialiai galėtų pridėti mechanizmus, kurie neleistų žmonėms leisti savo pinigų dalykams, kuriems valstybė nepritaria.

Tai sukėlė susirūpinimą, kad Vakarų vyriausybės gali įdiegti sistemą, panašią į komunistinės Kinijos socialinio kredito vertinimo sistemą, kuri jau buvo naudojama milijonams piliečių, įskaitant tuos, kurie nepritarė autoritariniam pirmininko Xi Jinpingo valdymui, įtraukti į juoduosius sąrašus ir neleisti jiems keliauti.

Premjeras Riši Sunakas (Rishi Sunak), kurį Kinijos valstybinė žiniasklaida iš esmės palaikė konkurse dėl Boriso Džonsono (Boris Johnson) pakeitimo premjero poste, kurį jis pralaimėjo, ir kuris Indijoje vedė daugiamilijardinę "Infosys" technologijų dinastiją, buvo vienas iš pirmųjų, siekiančių, kad Didžiojoje Britanijoje būtų įvestas CBDC. (PS: rašėme Prasideda: Nigerija riboja grynųjų pinigų išėmimą iki 45 JAV dolerių, kad pradėtų veikti WEF patvirtinta ‘visuomenė be grynųjų pinigų’ ir Kinija atskleidžia CBDC su galiojimo terminu, todėl žmonės verčiami išlaidauti ir negali taupytiKaras su grynaisiais pinigais: Indija pradeda skaitmeninės rupijos mažmeninės prekybos bandomąją programą

Centrinių bankų skaitmenines valiutas taip pat aktyviai remia globalistinis Davose įsikūręs Pasaulio ekonomikos forumas (WEF), įtraukęs jas į technologijų, kurios "pakeis pasaulį iki 2027 m.", sąrašą. 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Įdomu, kiek žmonių tai žino? Kas vyksta? Ir mano, kad jų nepalies? Visi būsime vienoje eilėje... Jei tylėsime.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Įdomu, kas dar nori gyventi Anglijoje? Dėl pinigų... žada pasiaukoti šiai sistemai. Jūs ten esate, tik vergai.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau