Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 31

Kai kurios JK ligoninės sugrąžina "Covid" apribojimus

Gruodžio 29 d. dvi Jungtinės Karalystės ligoninės (abi Northamptonšyro grafystėje) vėl įvedė "covid" apribojimus.

Northampstono bendroji ligoninė ir Ketteringo bendroji ligoninė (Kettering General Hospitak) sustabdė apsilankymus ir tikisi, kad ligoninėje esantys pacientai dėvės veido kaukę. Atrodo, kad "senoji geroji" NHS per pastaruosius kelerius metus nieko nepasimokė, todėl visai tikėtina, kad jos pavyzdžiu paseks ir kitos ligoninės.

Šį žingsnį pagrįstai peikė televizijos laidų vedėjas ir parlamento narys.

MSN praneša: Kirstie Allsopp (Kirstie Allsopp) ir Rutlando ir Meltono parlamento narė Alicija Kearns (Alicia Kearns) kritikavo ligoninių vadovus už tai, kad jie įvedė naujas taisykles, kuriomis siekiama užtikrinti pacientų saugumą. K. Kearns sakė, kad tai "labai neteisinga ir žiauru", o K. Allsopp tviteryje užsipuolė ligoninių vadovus.

Nuo vakar tiek NGH, tiek KGH buvo sustabdyti visi apsilankymai, išskyrus tuos, kurie vyksta dėl užuojautos, o lankytojai ir pacientai vėl privalo dėvėti veido kaukes. Nuo rugsėjo mėnesio Covid pacientų skaičius abiejose ligoninėse išaugo 650 proc.

Be COVID, daugėja ir gripu bei RSA sergančių pacientų. Kai kurie pacientai kartu serga ir COVID, ir gripu, ir sunkiai serga.

Naujomis priemonėmis siekiama sumažinti riziką pažeidžiamiems pacientams, užkirsti kelią infekcijų plitimui ir padėti išvengti darbuotojų neatvykimo į darbą. Lankytojų lankymo draudimas netaikomas gimdymo ir vaikų skyriuose.

Tačiau po vakar paskelbto pranešimo, namų ruošos ekspertas Allsoppas (Allsopp) socialiniame tinkle "Twitter" piktai užsipuolė šį sprendimą. Atsakydamas į NGH prašymą vietos naujienų agentūroms išplatinti šią žinią, televizijos laidų vedėjas teigė, kad "žurnalistai neturėtų paprasčiausiai pripažinti, kad tai yra teisinga".

Medicininio išsilavinimo neturintis 51 metų vyras rašė: "Tikiuosi, kad nė vienas iš šių leidinių paprasčiausiai nepasidalijo šia žinia, nesuabejojęs ja ir nesupažindinęs skaitytojų, kad yra daug pacientų, kuriems vis dar labai reikia lankytojų ir kurie turi teisę į juos."

4 kanalo laidos vedėja tęsė savo tiradą retweetindama NGH generalinės direktorės Heidi Smoult tviterio žinutę apie vykdomuosius darbuotojus, kurie prieš Kalėdas dalijo maltinukus. Ji pridėjo prierašą: "Dabar stacionare gydomiems pacientams uždrausta priimti lankytojus, o Heidi paprašė vietos žiniasklaidos apie tai paskleisti žinią. Jei būčiau vietinis žurnalistas, galėčiau paklausti, kas, po velnių, čia vyksta?"

NGH atsakė Allsopp: "Atsiprašome, jei tai nebuvo aišku. Kaip nurodyta aukščiau pateiktoje nuorodoje, yra daugybė išimčių dėl mūsų lankymosi sustabdymo. Tarp jų yra motinystės, pediatrijos ir lankymo iš užuojautos atvejai. Dėl užuojautos vizitų galima pasitarti su mūsų skyrių komandomis".

Allsopp, savo karjerą pradėjusi nuo namų pardavimo Londone, pasidalijo atsiprašymu ir pridūrė: "Įsitikinkite, kad žinote savo teises ir matote savo artimuosius ligoninėje. Jei jiems reikia jūsų arba jums reikia jų, tikėtina, kad esate išimtis. Neleiskite išsigandusiam, sutrikusiam ar pažeidžiamam šeimos nariui likti vienam, nes nenorite kelti triukšmo."

Ne mažiau kritiškai sprendimą įvertino ir parlamento narė Alicija Kearns (Alicia Kearns), pavadinusi jį "labai neteisingu ir žiauriu". Konservatorių parlamento narė, atstovaujanti Rutlando ir Rutlando bei Meltono (kuris ribojasi su Northamptonšyru) regionams, parašė tviteryje: "Pacientai neturėtų būti uždaromi nuo savo artimųjų, kurie pasisako už jų priežiūrą, supranta jų poreikius ir atpažįsta požymius, kad gali prireikti didesnės pagalbos."

35 metų vyras, kuris taip pat neturi medicininio išsilavinimo, padarė išvadą: "Turime mokytis iš klaidų, o ne jas kartoti."

Rugsėjo mėnesį COVID infekcijų skaičius sumažėjo iki 16 užimtų lovų abiejose ligoninėse. Tačiau nuo gruodžio 28 d. šis bendras skaičius išaugo iki 120 lovų, kuriose abiejose gydymo įstaigose buvo užimtos COVID lovos. Be to, daugiau nei 70 lovų užimta gripu sergančių pacientų.

Ketvirtadienį paskelbtame pranešime NGH ir KGH patikino, kad gimdyvėms, pediatrams ir pacientams, kuriuos reikia lankyti iš užuojautos, tai neturės įtakos ir toliau bus taikoma dabartinė politika. Dėl gailestingo lankymo galima tartis individualiai su skyriaus komanda.

Pacientų ir lankytojų bus prašoma dėvėti kaukes, kai jie bus ligoninėje. Kaukės bus prieinamos tiems, kuriems jų reikia, tačiau NHS svetainės paprašė žmonių, jei įmanoma, atsinešti savo kaukes.

Šios rekomendacijos bus nuolat peržiūrimos, o ligoninės savo interneto svetainėje ir vietinėje žiniasklaidoje reguliariai teiks naujausią informaciją. Vietos gyventojai raginami pasiskiepyti nuo COVID ir gripo, kad šią žiemą išvengtų sunkių ligų.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau