Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 14

Vyriausiasis branduolinės energetikos mokslininkas sako, kad elito "grynojo nulio" tikslas lems šiuolaikinės civilizacijos pabaigą

Pasak daktaro Wallace'o Manheimerio (Wallace Manheimer), kuris perspėja, kad klimato apgaulė gali reikšti "šiuolaikinės civilizacijos pabaigą", ateities istorikai stebėsis, kaip globalistų elitui pavyko įtikinti beveik visus pasaulio gyventojus, kad žmonių pramonės išmetamas CO2 yra pavojingas planetą naikinantis toksinas.

Dr. V. Manheimeris yra MIT fizikos mokslų daktaras, 50 metų dirbęs branduolinių tyrimų srityje, taip pat JAV karinio jūrų laivyno tyrimų laboratorijos Plazmos fizikos skyriuje. Jis paskelbė daugiau kaip 150 mokslinių straipsnių. Jo nuomone, "tikrai nėra jokio mokslinio pagrindo" tikėtis klimato krizės dėl per didelio anglies dioksido kiekio atmosferoje per artimiausią šimtmetį. Jis teigia, kad nėra jokių priežasčių, kodėl civilizacija negalėtų vystytis naudodama ir iškastinio kuro, ir branduolinę energiją, palaipsniui pereidama prie branduolinės energijos.

Neseniai paskelbtame moksliniame straipsnyje daktaras Wallace'as Manheimeris rašo, kad vėjo ir saulės energija nėra išeitis. Pasekmės bus milžiniškos, "kai ši nauja infrastruktūra ne tik žlugs, bet ir kainuos trilijonus, nualins didelę dalį aplinkos ir bus visiškai nereikalinga".

Summit ataskaita: Žinoma, vis dažniau pasigirsta nuomonių, kad imperatorius neturi drabužių, kai kalbama apie visas madingas žaliąsias technologijas. Elektromobiliai, vėjo ir saulės energija, vandenilis, akumuliatorių baterijos, šilumos siurbliai - visos šios technologijos turi didžiulių trūkumų ir negali pakeisti esamų sistemų be pražūtingų pasekmių.

Manheimeris pabrėžia, kad prieš pradedant plačiai naudoti iškastinį kurą, energiją tiekė žmonės ir gyvūnai. Kadangi energijos buvo pagaminama labai mažai, "civilizacija buvo tik plonas sluoksnis ant didžiulio žmonių skurdo ir vargo kalno, kurį palaikė tokios institucijos kaip vergovė, kolonializmas ir tironija".

Šis argumentas rodo, kodėl tiek daug turtingų, dorybes demonstruojančių įžymybių pasisako ne tik už "grynąjį nulį", bet ir už "tikrąjį nulį", uždraudžiant naudoti bet kokį iškastinį kurą. Karalius Čarlzas 2009 m. sakė, kad vartojimo ir patogumo amžius baigėsi, nors daugybę dvarų turintis monarchas tikriausiai nemano, kad tokie desperatiški apribojimai taikomi jam pačiam. Manheimeris pažymi, kad iškastinis kuras suteikė civilizacijos privalumus milijardams žmonių, tačiau jo darbas dar nebaigtas. "Norint šiuolaikinės civilizacijos privalumus išskleisti visai žmonijos šeimai, reikėtų kur kas daugiau energijos ir naujesnių šaltinių", - priduria jis.

Autorius pažymi, kad netikros klimato krizės akcentavimas tampa "šiuolaikinės civilizacijos tragedija", kuri priklauso nuo patikimos, įperkamos ir ekologiškos energijos. "Vėjo malūnai, saulės baterijos ir atsarginės baterijos neturi nė vienos iš šių savybių", - teigia jis. Šį melagingą teiginį stumia vadinamasis klimato pramonės kompleksas, kurį sudaro kai kurie mokslininkai, dauguma žiniasklaidos priemonių, pramonininkai ir įstatymų leidėjai. Be to, tęsia jis, šiai grupei "kažkokiu būdu" pavyko įtikinti daugelį, kad atmosferoje esantis CO2, dujos, būtinos gyvybei Žemėje, kurias iškvepiame su kiekvienu įkvėpimu, yra aplinkos nuodai.

Manhaimerio nuomone, savanaudiškų interesų turinčių įmonių, didžiavyriškų politikų ir paniką skleidžiančių kampanijų dalyvių partnerystė "iš tiesų yra nešventa sąjunga". Klimato pramonės kompleksas neskatina diskusijų apie tai, kaip įveikti šį iššūkį taip, kad jis būtų geriausias visiems. "Neturėtume stebėtis ar stebėtis, kad tie, kurie siekia gauti pelno, garsiausiai ragina politikus imtis veiksmų", - pridūrė jis.

Autorius mano, kad vienas geriausių balsų, verčiančių abejoti artėjančia klimato krize, yra Masačusetso technologijos instituto (MIT) profesorius emeritas Ričardas Lindzenas (Richard Lindzen), vienas didžiausių pasaulio autoritetų geologinių skysčių judėjimo srityje:

"Ateinančiais šimtmečiais istorikai neabejotinai stebėsis, kaip giliai ydinga logika, užgožta įžvalgios ir negailestingos propagandos, iš tikrųjų leido galingų specialiųjų interesų koalicijai įtikinti beveik visus pasaulio gyventojus, kad žmonių pramonės išmetamas CO2 yra pavojingas planetą naikinantis toksinas. Tai bus prisimenama kaip didžiausia masinė apgaulė pasaulio istorijoje - kad CO2, augalų gyvybės šaltinis, kurį laiką buvo laikomas mirtinu nuodu."

Didelė dalis įdomaus daktaro Manheimerio dokumento paneigia daugelį madingų nostrūmų, susijusių su politizuotu "nusistovėjusiu" klimato mokslu. Tai puikus skaitinys. Aptardamas kai kurias priešingas nuomones, paneigiančias akivaizdžiai klaidingus teiginius, jis sako, kad "ypač apmaudu" matyti, kaip mokytos visuomenės pateikia galutinius teiginius, kai tiek daug priešingos informacijos yra lengvai prieinama. Jis pabrėžia, kad per pastaruosius 10 000 metų Žemė beveik neabejotinai buvo šiltesnė. Buvo ir šiltesnių, ir šaltesnių laikotarpių, kaip ir šiandien.

Manheimeris sako, kad norint rasti su teiginiais nesusijusią informaciją, galima pasinaudoti net Google, nors ir pažymi, kad bendrovė įspėja, jog neteiks informacijos apie "teiginius, kuriais neigiama, kad ilgalaikės tendencijos rodo, jog pasaulio klimatas šyla".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 17:05 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kurtumo gydymui
Kurtumas liaudies medicinoje, Kurtumas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau