Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 14

Atskleista nerimą kelianti tiesa apie Hario sąsajas su elitine pedofilija

Kol pasaulis kabo ant kiekvieno Sasekso hercogo, princo Harry, ištartų žodžių ir varto kiekvieną jo memuarų bestselerio "Spare" puslapį, verta stabtelėti ir paklausti savęs, kas yra šis žmogus, kuris neva demaskuoja savo paties šeimą ir atskleidžia jos paslaptis?

Ir ar jis iš tiesų daro ką nors panašaus, ar Haris iš tikrųjų dalyvauja didžiuliame ir liguistame karališkosios šeimos baisiausių apeigų ir papročių slėpime, šokyje, sename kaip pati senovinė šeima?

Labai laukiami princo Hario memuarai jau muša pardavimo rekordus, nes knyga pagaliau buvo išleista po didžiulio žiniasklaidos dėmesio. Pirmąją dieną parduotuvių lentynose "Spare" tapo greičiausiai parduodama negrožine knyga Jungtinėje Karalystėje.

"Visada žinojome, kad ši knyga išpopuliarės, tačiau ji pranoksta net pačius drąsiausius mūsų lūkesčius", - pareiškime sakė "Transworld Penguin Random House" vykdomasis direktorius Larry Finlay (Larry Finlay).

"Kiek mums žinoma, per pirmąją dieną daugiau parduota tik tų knygų, kuriose vaidina kitas Haris (Poteris)."

Reklamuodamas knygą Haris pasirodė keturiuose televizijos tinkluose, davė išsamius interviu Didžiosios Britanijos ITV, CBS laidai "60 minučių", ABC laidai "Good Morning America", o ketvirtąjį interviu davė Stepheno Colberto vėlyvojoje laidoje, kur kartu su laidos vedėju gėrė tekilos šūvius ir daug kalbėjo apie savo penį.

Haris taip pat davė daugybę interviu žurnalams ir laikraščiams, o visos šios žiniasklaidos priemonės tvirtina, kad "Spare" - tai nepagražintas pasakojimas, kuriame nespaudžiami smūgiai ir demaskuojama karališkoji šeima.

Bet ar tikrai?

Princo Hario knygoje meistriškai vengiama bet kokių tikrų klausimų, susijusių su karališkąja šeima, užuot aptarinėjus prabudusią politiką, tariamą jo šeimos rasizmą Holivudo žmonos atžvilgiu ir kario kodekso pažeidimą, kai jis gyrėsi, kiek talibų nukovė Afganistane.

Haris meistriškai iš istorijos ištrina princo Andrew pedofilijos skandalą. Pasak Hario, Andrew draugystė su Džefriu Epšteinu (Jeffrey Epstein), kuri dominavo viso pasaulio laikraščių antraštėse, neverta net vieno sakinio.

Tai yra dangstymas. Tačiau tuo viskas nesibaigia.

Be abejo, esate girdėję apie Džimį Savilą (Jimmy Savile) - artimą britų karališkosios šeimos draugą ir geriausią žmogaus, tapusio karaliumi Karoliu III, draugą.

Po J. Savile'o mirties paaiškėjo, kad jis tiekė vaikus VIEŠIEMS Jungtinės Karalystės aukštuomenės pedofilų tinklams, į kuriuos buvo įtraukti ministrai pirmininkai, teisėjai, policijos ir kariuomenės vadovai, aukšto rango dvasininkai ir, taip, karališkosios šeimos ir britų aristokratijos nariai.

Haris nematė reikalo nieko iš to paaiškinti ar atskleisti savo didžiulei auditorijai.

Be abejo, dar turime Džefrį Epšteiną (Jeffrey Epstein) - artimą Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos draugą ir geriausią karalienės Elžbietos mylimiausio sūnaus, princo Endriu, draugą. Šiuo metu teismai ir valdžia labai slepia Epšteino išnaudojimo faktus, tačiau mes tikrai žinome, kad, kaip ir Savile'as, Epšteinas, kaip ir Savile'as, tiekė vaikus aukščiausiems JAV ir Europos aukštuomenės sluoksniams, o į jo elitinį pedofilų tinklą buvo įtraukti prezidentai, generaliniai direktoriai ir karališkosios šeimos nariai.

Akivaizdu, kad Haris pamiršo apie tai užsiminti savo knygoje ar daugelyje interviu.

Gaila, nes daug ką reikia paaiškinti. Britų karališkoji šeima praktikuoja vaikų aukojimą ir ritualinę pedofiliją kaip vieną iš savo senovinių apeigų ir papročių.

Ar žinojote, kad daugiau nei 50 000 Kanados vaikų buvo kankinami, seksualiai išnaudojami, o kai kurie nužudyti Kanados bažnyčios valdomose internatinėse mokyklose - o Anglijos karalienę Tarptautinis tribunolas bažnyčios ir valstybės nusikaltimams tirti pripažino kalta dėl 10 vaikų, kuriuos ji pati asmeniškai pasiėmė ir kurių daugiau niekada nematė gyvų, dingimo?

Galbūt tai jus šokiruos, bet daugelis kanadiečių tvirtina, kad karalienė ir princas Filipas vedėsi našlaičius vaikus iš Kanados į piknikus - ir šie vaikai niekada nebuvo grąžinti į našlaičių prieglaudas arba daugiau niekada nebuvo matomi. Ką karališkieji rūmai su jais darė? Išleido juos kur nors į mišką?

Supratus jos sūnų Čarlzo ir Endriu prigimtį, turbūt nieko nestebina, kad karalienė Elžbieta II buvo pripažinta kalta dėl 10 mažamečių vaikų nužudymo Vakarų Kanadoje 1964 m. Tačiau labiausiai į akis krenta dangstymas.

Rugsėjo 12 d. Londone (Anglija) vykusiame Tarptautinio tribunolo bažnytiniams ir valstybiniams nusikaltimams tirti atidarymo posėdyje 59 metų amžiaus ir geros sveikatos Viljamas Kombesas (William Combes) turėjo būti pagrindinis liudytojas.

Dieną prieš atidarymo sesiją Viljamas staiga mirė dėl kol kas neatskleistos priežasties. Vankuverio koronerio biuras atsisako komentuoti Viljamo mirtį.

Viljamas buvo vienintelis išgyvenęs iš trijų berniukų grupės, kurie tvirtina matę dešimties vaikų pagrobimą per karališkąjį vizitą Kamloopso internatinėje mokykloje 1964 m. spalio viduryje, kai Kanadoje lankėsi ir karalienė, ir princas Filipas.

"Jie išsivežė tuos dešimt vaikų ir niekas daugiau jų nematė", - apibūdino Viljamas keliuose viešuose pasisakymuose, padarytuose Vankuverio kooperatyvo radijo programos eteryje, taip pat 2010 m. pasirašytuose ir liudininkų patvirtintuose pareiškimuose.

Pasak faktų tikrintojų, tokių kaip "Snopes", tai netiesa. Jie teigia, kad pagal karalienės Elžbietos oficialų grafiką ji nebuvo Britų Kolumbijoje, kai buvo įvykdytas tariamas nusikaltimas, o tarptautinis teismas, pripažinęs ją kalta, neturi teisėtų teisminių įgaliojimų Kanadoje.

Atskleista nerimą kelianti tiesa apie Hario sąsajas su elitine pedofil

Kaip patogu britų karališkajai šeimai, kad valdžia ir toliau saugo juos nuo kontrolės. Ateinančiose kartose princo Andrew artimą draugystę su Džefriu Epšteinu didžioji žiniasklaida tikriausiai ištrins iš istorijos, o tuos, kurie prisimins faktus, išjuoks kaip sąmokslo pamišėlius.

Faktų tikrintojų nelaimei, Kanadoje yra daug tikrų, gyvų žmonių, kurie prisimena, ką karališkieji rūmai veikė ankstesnėse kartose. Jie reikalauja teisingumo.

Daugeliui tų, kurie nenuilstamai neseka Europos karališkųjų šeimų palikuonių, tai skamba kaip "absurdiškas reikalavimas", tačiau jei patys atliksite tyrimą, rasite labai įdomių faktų.

Čarlzas labai didžiuojasi tuo, kad yra tiesioginis Drakulos palikuonis. Pasak NPR, princas Čarlzas 2011 m. interviu metu sakė: "Transilvanija yra mano kraujyje. Genealogija rodo, kad esu Vlado Drakulos palikuonis, suprantate".

Jei reikia greitai atnaujinti žinias: Vladas III, paprastai žinomas kaip Vladas Impaleris arba Vladas Drakula, buvo Valachijos (dabartinės Rumunijos) kunigaikštis. Pasak NBC, jo tėvas priėmė pavardę Dracul (reiškiančią drakoną), o tai reiškė, kad Vlado pavardė tapo Drakula (drakono sūnus). Visais duomenimis, jis buvo itin žiaurus valdovas.

Didžioji Britanija ir Sandrauga dabar turi valdovą, kilusį iš liūdnai pagarsėjusio tirono, kuris savo duoną mirkydavo savo aukų kraujyje.

Tačiau ne tik Čarlzas dalijasi krauju su aukštas pareigas užimančiais tamsos atstovais.

Visos Europos karališkosios šeimos bent vieno protėvio šaknys gali būti siejamos su Romos imperijos imperatoriaus kraujo linija, o Romos imperatoriai bent per vieną protėvį gali būti siejami su Egipto dinastijų karališkosios kraujo linijos nariais, kurie savo ruožtu bent per vieną protėvį gali būti siejami su Babilono karališkosios kraujo linijos nariais, kurie buvo pirmieji "karališkieji asmenys", teigę, kad "Dieviškąją teisę valdyti žmoniją jiems suteikė antgamtinės būtybės, kurias jie vadino "dievais" (taip pat pirmieji, kurie užsiėmė ritualiniu vaikų seksu ir aukojo vaikus šiems "dievams" per tamsius ritualus).

Nuo babiloniečių laikų daugelis kitų karalių ir imperatorių visame pasaulyje kopijavo juos ir reikalavo šios "dieviškosios teisės" savo šalyse (nors šie kiti "karaliai" neperėmė babiloniečių vaikų aukojimo ir ritualinės pedofilijos aspektų).

Tačiau atrodo, kad Didžiosios Britanijos karališkoji šeima, 70 metų valdoma karalienės Elžbietos ir visuotinai suprantama kaip gyvatės galva, perėmė vaikų aukojimą ir ritualinę pedofiliją kaip vieną iš savo senovinių apeigų ir papročių.

Kokia tikimybė, kad du karalienės Elžbietos sūnūs, Čarlzas ir Endriu, abu buvo geriausi draugai su liūdniausiai pagarsėjusiais savo epochos pedofilais Savilu ir Epšteinu?

Ir kokia tikimybė, kad karaliaus Čarlzo globėjas taip pat bus apkaltintas mažų berniukų prievartavimu?

Kiek kartų šie atskleidimai gali būti nustumti į šalį ir paskelbti "atsitiktinumu"?

Tai skandalas, kurį princas Haris turėjo spręsti. Vietoj to jis ir jo Holivudo žmona savo senovinės šeimos ir globalistinio elito vardu įvykdė didįjį dangstymą.

Jei esi krikščionis - turėtum prisiminti įspėjimą Biblijoje, kuriame sakoma: "Šį pasaulį valdo TAMSOS galybės ir kunigaikštystės VIEŠPATIES vietose"...... Turėtum prisiminti šią citatą visą gyvenimą.

Žiūrėkite:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:49 Receptai – Patiekalai Vištienos muštiniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš dubenėlio su kiaušiniu imame vištieną, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai. Vištienos muštinį patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau