- 11.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 1158 Peržiūros
- Komentarai
Prostatos ir tiesiosios žarnos vėžys
Prieš naktį daryti šiltas mikroklizmas su 50-100 ml įžulniojo skleistenio užpilo. Gydymą atlikti kursais po 3-5 mėnesius, pertrauka tarp kursų 7-10 dienų. įžulnųjį skleistenį geriausia rinkti pavasarį, kai vyksta sulos tekėjimas. Grybas turi augti apatinėje beržo dalyje, o pats medis turi būti ne jaunesnis kaip 20 metų ir ne senesnis kaip 50 metų. įžulnusis skleistenis gerai dera su gyvatžole. 2 arbat. šaukštelius susmulkintos gyvatžolės šaknies suberti į termosą, užpilti 1 stikline verdančio vandens, palaikyti per naktį, ryte perkošti. Visą porciją išgerti per dieną nedideliais gurkšneliais. Galima vartoti ir spiritinę trauktinę.
Sumaišyti po 3 valg. šaukštus gyvatžolės ir susmulkinto įžulniojo skleistenio, mišinį užpilti 0,5 l degtinės ir palaikyti 2 savaites tamsioje vietoje. Vartoti po 1 valg. šaukštą 3-6 kartus per dieną. Vaikams ir žmonėms, kurie netoleruoja alkoholio, galima daryti užpilą: po 1 arbat. šaukštelį gyvatžolės šaknies ir įžulniojo skleistenio sumaišyti, suberti į termosą, užpilti 1 stikline verdančio vandens ir palaikyti per naktį. Geriausia ruošti iš karto 3-4 stiklines, kad pakaktų 2 dienoms. Ryte nevalgius išgerti 0,5 stiklinės užpilo, o 1-1,5 stiklinės išgerti nedidelėmis porcijomis per dieną. Gydymo kurso trukmė priklauso nuo ligonio būsenos ir gali tęstis 3-6 mėnesius, kol pasireiškia tvirti sveikimo požymiai.
Stemplės vėžys
3 kartus per dieną prieš valgį vartoti česnako sultis, palaipsniui didinant dozę. Pirmas 5 dienas - po 10 lašų, kitas 5 dienas - po 20 lašų. Taip dozę didinti 10 lašų kas 5 dienos, kol dozė bus 1 valg. šaukštas, česnako sultis užgerti 0,5 stiklinės gysločio sulčių, o dar po 30 minučių suvalgyti 1 valg. šaukštą medaus. Po 2 mėnesių praeis galvos skausmai ir stemplės skausmas. Nuo skysto maisto pereiti prie tirštesnio. Po 3 mėnesių gydymo palaipsniui mažinti česnako sulčių dozę, kol vienkartinė dozė pasidarys 30 lašų. Šią dozę vartoti dar 5 dienas. Taikant šį gydymą gysločio sultis reikia gerti be pertraukos po 1 valg. šaukštą 4 kartus per dieną metus laiko. Žiemai reikia užsikonservuoti gysločio sultis su degtine.
Gysločio lapus reikia skinti anksti ryte, iš karto po to, kai nukrinta rasa. Skinti reikia praėjus savaitei nuo žydėjimo pradžios (gegužės pabaiga - birželio pradžia) rankomis arba pjauti nerūdijančio plieno peiliu. Nuskintus gysločio lapus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su tokiu pačiu kiekiu cukraus, indą laikyti šiltoje vietoje. Masę periodiškai paspausti mediniu šaukštu, kad sultys būtų paviršiuje. Jeigu tai nebus daroma, masė ims pelyti. Po 10 dienų išsunkti sultis. Jas vartoti po 1 valg. šaukštą 3-4 kartus per dieną 20 minučių iki valgio. Gydymo kursui reiki 3-5 1 l talpos stiklainių žaliosios gysločių masės ir tiek pat cukraus. Gysločio sultis būtina laikyti šaldytuve. Ilgesniam laikymui, kaip jau buvo minėta, sultis reikia sumaišyti su tokiu pačiu kiekiu degtinės. Vartoti po 1 valg. šaukštą 3 kartus per dieną nuo skrandžio, žarnyno ir plaučių vėžio.
Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne, o dar geriau pasitarkite su gydytoju.
Jei jūs žinote daugiau naudingų liaudiškų patarimų, pasidalinkite jais su mumis, prisijunkite ir rašykite bloge!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau