Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.08.2024, 17:16
Patarimai Peržiūrų (133)
Kariniai poligonai yra svarbi kariuomenės treniruočių ir strateginio planavimo dalis, tačiau jų buvimas šalia gyvenamųjų vietų gali sukelti įvairių iššūkių. Šiame straipsnyje aptarsime, kokią naudą ir žalą jie gali atnešti vietos bendruomenėms, aplinkai ir gyventojų sveikatai. Suprasdami šiuos aspektus, galime geriau įvertinti, kaip rasti pusiausvyrą tarp karinių poreikių ir civilinių interesų.
Sužinok daugiau ...
22.08.2024, 16:45
Video Peržiūrų (171)
Šis vaizdo įrašas kviečia jus pasinerti į nuostabų gamtos pasaulį, kur upės garsai ir paukščių čiulbėjimas sukuria nepakartojamą vasaros rytą prie upės. Įsivaizduokite, kaip saulė lėtai kyla, o jūsų ausis pasiekia švelnus sraunios upės šniokštimas, papildytas miško paukščių giesmėmis.
Sužinok daugiau ...
22.08.2024, 13:59
Psichologija Peržiūrų (235)
Santykiai yra sudėtingas ir individualus procesas, kuris skirtingiems žmonėms gali reikšti skirtingus dalykus. Nors idealių santykių samprata dažnai sutampa su harmonija ir susižavėjimu, iš tiesų dauguma žmonių gali turėti unikalius poreikius ir norus, kurie ne visada atitinka šiuos standartus. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip skirtingos nuostatos apie santykius gali paveikti mūsų laimę ir kokie yra keliai link asmeninio pasirinkimo ir savirealizacijos.
Sužinok daugiau ...
22.08.2024, 08:29
Medicina Peržiūrų (218)
Neseniai atliktas recenzuojamas tyrimas sukėlė nerimą visuomenės sveikatos bendruomenėje, nes rodo, kad COVID mRNA vakcinos, ypač stiprinamosios dozės, gali būti susijusios su dideliu mirtingumo padidėjimu Australijoje. Tyrimas rodo, kad, analizuojant paprastąja mažiausiųjų kvadratų regresija, nustatytas stiprus ryšys tarp stiprinamųjų skiepų skaičiaus ir per didelio mirčių skaičiaus.
Sužinok daugiau ...
22.08.2024, 07:01
Psichologija Peržiūrų (248)
Tatuiruotės jau seniai yra neatsiejama mūsų kultūros dalis, siūlanti unikalią galimybę asmeniškai išreikšti save. Nuo senovės laikų jos buvo naudojamos kaip simboliai, reprezentuojantys įvairias reikšmes – nuo identiteto ir kultūros iki emocinių prisiminimų ir asmeninių istorijų. Šiame straipsnyje panagrinėsime pagrindines žmonių motyvacijas daryti tatuiruotes ir tai, kaip jos gali paveikti mūsų gyvenimą.
Sužinok daugiau ...