Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.08.2024, 20:01
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (239)
Reumatoidinis artritas (RA) yra lėtinė liga, kuri gali sukelti stiprų skausmą ir judėjimo apribojimus. Nors tradiciniai vaistai dažnai yra pirmasis pasirinkimas, vis daugiau žmonių ieško natūralių gydymo būdų, kurie gali palengvinti simptomus ir pagerinti gyvenimo kokybę. Šiame straipsnyje apžvelgsime efektyvias vaistažoles, papildus ir vitaminus, kurie gali padėti sergant reumatoidiniu artritu, ir pasidalinsime naudingais patarimais, kaip juos naudoti.
Sužinok daugiau ...
27.08.2024, 19:25
Burtai, Magija Peržiūrų (225)
Rugpjūčio 28 diena yra ypatinga ne tik dėl kalendoriaus, bet ir dėl gausybės liaudies prietarų ir tradicijų, kurios gali prisidėti prie mūsų kasdieninio gyvenimo. Ši diena, simbolizuojanti vasaros pabaigą ir rudens pradžią, atneša ne tik natūralių pokyčių, bet ir galimybių pasireikšti mūsų jausmams, ypač pavydui. Šiame straipsnyje pasidalinsime svarbiausiais prietarais moterims ir vyrams, taip pat pateiksime patarimus, kaip šią dieną pasinaudoti savo naudai.
Sužinok daugiau ...
27.08.2024, 19:10
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (261)
Veido oda dažnai reikalauja specialios priežiūros, ypač jei norime, kad ji būtų sveika ir spindinti. Liaudies medicina siūlo daugybę natūralių ingredientų, kurie gali padėti išlaikyti mūsų odos grožį ir sveikatą. Šiame straipsnyje pateiksime paprasto ir veiksmingo tepalo receptą, pagamintą iš natūralių ingredientų, kurie ne tik maitina, bet ir drėkina odą, suteikdami jai spindesio ir jaunatviškumo.
Sužinok daugiau ...
27.08.2024, 08:13
Video Peržiūrų (184)

Pasinerkite į ramų vasaros mišką su mūsų 8 valandų vaizdo įrašu, kuriame kerintys paukščių giesmių garsai perkelia jus į ramybės ir harmonijos karalystę. Pasinerkite į švelnias rytinio miško melodijas, kur kiekviena nata audžia atsipalaidavimo ir ramybės gobeleną.

Sužinok daugiau ...
27.08.2024, 06:49
Pasaulis Peržiūrų (178)
Robertas F. Kenedis jaunesnysis, garsus politikos veikėjas ir aktyvistas, pareiškė drąsų pažadą: sustabdyti slaptas vyriausybes vykdomas chemtreilų operacijas, kurios, jo teigimu, nuodija tiek amerikiečius, tiek kitų šalių piliečius. Reaguodamas į virusinį vaizdo įrašą, kuriame cituojamas chemtreilų pilotas informatorius, Kenedis pažadėjo
Sužinok daugiau ...