Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.08.2024, 14:11
Psichologija Peržiūrų (201)
Draugystė – tai viena iš svarbiausių mūsų gyvenimo dalykų, formuojanti mūsų emocinę gerovę ir psichinę sveikatą. Tikri draugai ne tik džiaugiasi mūsų sėkmėmis, bet ir palaiko mus sunkiais laikais, padeda augti ir siekti naujų tikslų. Tačiau kartais pasitaiko, kad draugai, kuriuos laikome artimais, iš tikrųjų slepia neigiamus jausmus ir nesidžiaugia mūsų pasiekimais.
Sužinok daugiau ...
16.08.2024, 08:31
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (291)

Galvos skausmas – tai dažnas ir nemalonus reiškinys, kuris gali varginti bet kurį iš mūsų. Nors vaistai kartais yra neišvengiami, daugelis žmonių ieško natūralių būdų palengvinti skausmą. Šiame straipsnyje aptarsime keletą efektyvių liaudies medicinos priemonių, kurios gali padėti sumažinti galvos skausmą.

Sužinok daugiau ...
16.08.2024, 08:16
Psichologija Peržiūrų (258)
Šiuolaikinėse diskusijose apie santykius dažnai iškyla klausimas, ar moterų lūkesčiai yra pernelyg materialistiniai. Vyrams, kurie nesijaučia finansiškai stabilūs, gali pasirodyti, kad moterys vertina juos tik pagal jų turtą ar gebėjimą suteikti materialinių gėrybių.
Sužinok daugiau ...
16.08.2024, 08:03
Psichologija Peržiūrų (205)

Šiuolaikinis gyvenimas, kupinas technologinių naujovių, atneša ne tik patogumų, bet ir sudėtingumų, ypač kai kalbama apie santykius. Pažinčių svetainės ir socialiniai tinklai leidžia mums susipažinti su įvairiais žmonėmis, tačiau tuo pačiu metu kuria paviršutiniškus įspūdžius ir netikras iliuzijas.

Sužinok daugiau ...