Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.08.2024, 18:02
Medicina Peržiūrų (237)

Dr. Volfgangas Wodargas (Wolfgang Wodarg), teigdamas, kad neseniai kilęs beždžionių raupų protrūkis yra tik dūmų uždanga, sukėlė diskusijas, teigdamas, kad iš tikrųjų tai yra juostinė pūslelinė, kurią sukėlė skiepai COVID-19. Neseniai duodamas interviu jis kritikavo medicinos įstaigas dėl tariamo baimės kurstymo, teigdamas, kad beždžionių raupai diagnozuojami remiantis klaidinančiais tyrimais, skirtais farmacijos bendrovėms pasipelnyti.

Sužinok daugiau ...
21.08.2024, 12:40
Psichologija Peržiūrų (317)
Santykiai gali būti sudėtingi, o kartais išsiaiškinti, ar partneris tikrai jums tinka, gali būti labai sunku. Remiantis Dr. Johnu Gottmanu, kuris tyrinėjo santykių dinamiką jau daugiau nei tris dešimtmečius, yra keturi elgesio tipai, kurie gali būti ženklas, kad jums su partneriu nereikėtų eiti toliau. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip atpažinti šiuos signalus ir kokios strategijos gali padėti išsaugoti sveikus santykius.
Sužinok daugiau ...
21.08.2024, 07:07
Medicina Peržiūrų (196)
Neseniai žurnale „Journal of Infection and Chemotherapy“ paskelbtame tyrime iškeltas rimtas susirūpinimas dėl Covid-19 mRNA vakcinų saugumo. Japonijoje atliktas išsamus tyrimas atskleidė, kad su šiomis vakcinomis susijusių miokardito ir perikardito atvejų yra gerokai daugiau, nei anksčiau skelbė sveikatos priežiūros institucijos. Tyrimo rezultatai rodo nerimą keliantį ryšį tarp vakcinacijos ir sunkių širdies komplikacijų, ypač tarp jaunesnių vyrų, todėl reikia skubiai atkreipti dėmesį ir iš naujo įvertinti šių vakcinų rizikos ir naudos analizę.
Sužinok daugiau ...