Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.08.2024, 18:35
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (165)
Astrologija yra puikus būdas suprasti, kaip dangaus kūnų padėtis gali paveikti mūsų kasdienį gyvenimą. Rugpjūčio 21 diena atneša unikalių galimybių ir iššūkių kiekvienam zodiako ženklui. Šiame straipsnyje pateiksime prognozes, kurios apima sveikatą, finansus ir netgi pusryčių idėjas, kad galėtumėte maksimaliai išnaudoti šią dieną. Pasinerkite į savo zodiako ženklą ir sužinokite, ko tikėtis!
Sužinok daugiau ...
20.08.2024, 17:11
Medicina Peržiūrų (263)
Penktadienį paskelbtame naujame tyrime padaryta išvada, kad „Covid“ mRNA injekcijos nepataisomai pažeidžia recipientų širdį, smegenis, kraują, imuninę ir reprodukcinę sistemas.
Sužinok daugiau ...
20.08.2024, 14:53
Pasaulis Peržiūrų (215)
Pasauliui vis labiau keičiantis politinei situacijai, Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) paskelbė gąsdinantį įspėjimą: artėja „sukrėtimų era“, ypač JAV ruošiantis svarbiems 2024 m. rinkimams. Neseniai paskelbtame straipsnyje, kuris primena distopinę pranašystę, WEF siūlo piliečiams pasiruošti destabilizuojančių įvykių serijai - nuo tyčinių kibernetinių pandemijų ir ekstremistinių grupuočių iškilimo iki pagreitėjusių klimato kaitos nelaimių, keliančių grėsmę pažeidžiamoms salų valstybėms. Įtarus, kad pasaulinis elitas manevruoja, siekdamas sau palankių rezultatų, padidėjo susirūpinimas dėl atskaitomybės ir valdymo.
Sužinok daugiau ...
20.08.2024, 07:43
Pasaulis Peržiūrų (195)
Galvijų augintojai ir pienininkai visoje JAV tyliai nepaisydami PSO pandemijos protokolų, neįsileidžia inspektorių į savo ūkius ir atsisako tirti savo gyvulius dėl paukščių gripo
Sužinok daugiau ...