Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.08.2024, 20:18
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (185)
Amuletai ir talismanai nuo senų laikų buvo laikomi galingais įrankiais, galinčiais keisti gyvenimo sėkmę ir energiją. Nors daugeliui gali atrodyti, kad tai tik senoviniai papročiai, tikrieji talismanai turi ypatingą ryšį su jų savininku ir gali padėti išlaisvinti individualias savybes. Šiame straipsnyje aptarsime, kokie talismanai tinka kiekvienam zodiako ženklui ir kaip juos naudoti, kad jie taptų jūsų asmeniniais pagalbininkais.
Sužinok daugiau ...
25.08.2024, 19:55
Psichologija Peržiūrų (191)
Bendraujant su mylimu žmogumi, kasdienės frazės gali turėti didžiulę įtaką santykiams. Net ir paprasti žodžiai, tariami iš širdies, gali padėti išreikšti jausmus, parodyti rūpestį bei sukurti artumą. Šiame straipsnyje aptarsime penkias frazes, kurias verta sakyti kiekvieną dieną, ir kaip jos gali prisidėti prie jūsų santykių stiprinimo.
Sužinok daugiau ...
25.08.2024, 11:43
Pasaulis Peržiūrų (152)
Prancūzijos valdžios institucijos Le Buržė oro uoste netoli Paryžiaus suėmė „Telegram“ įkūrėją ir generalinį direktorių, milijardierių Pavelą Durovą ir sukėlė didelį teisinį ginčą. Durovas sulaikytas pagal orderį, susijusį su rimtais įtarimais, ir jam gresia patikrinimas dėl tariamo nesugebėjimo pažaboti nusikalstamos veiklos, kurią palengvino jo žinučių platforma, įskaitant prekybą narkotikais ir organizuotą nusikalstamumą.
Sužinok daugiau ...