Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.08.2024, 20:07
Patarimai Peržiūrų (164)
Kalkių apnašos gali tapti rimta problema jūsų namuose, ypač vonios ir virtuvės srityse, kur drėgmė ir mineralai dažnai prisideda prie jų kaupimosi. Nepriklausomai nuo to, ar tai būtų senos apnašos ant maišytuvų, ar naujos dėmės ant plytelių, efektyvios priemonės ir metodai gali padėti greitai ir lengvai atsikratyti šio nemalonaus reiškinio. Šiame straipsnyje pateiksime keletą paprastų ir prieinamų patarimų, kaip išlaikyti savo namus švarius ir be kalkių.
Sužinok daugiau ...
29.08.2024, 18:27
Burtai, Magija Peržiūrų (192)
Rugpjūčio 30 diena Lietuvoje yra ypatinga, nes švenčiama „Liaudies prietarų“ diena. Šią dieną žmonės pasineria į senolių išmintį ir tradicijas, kurios gali padėti suprasti, kaip orai, derlius ir kasdieniai jausmai veikia mūsų gyvenimą. Pasinaudokite šia proga ištirti prietarus, patirti gamtos grožį ir sustiprinti savo santykius su artimaisiais.
Sužinok daugiau ...
29.08.2024, 16:59
Pasaulis Peržiūrų (198)
Trudeau režimas sugrąžino reikalavimą ligoninėms dėvėti kaukes ir įspėjo, kad atsisakiusieji tai daryti bus nepriimti. Kanados vyriausybė, vadovaujama Justino Trudeau, priėmė sprendimą sugrąžinti kaukių reikalavimus ligoninėse, įspėdama pacientus, kad atsisakiusieji dėvėti kaukes nebus priimti į gydymo įstaigas.
Sužinok daugiau ...
29.08.2024, 16:25
Pasaulis Peržiūrų (183)
Netrukus penkiose Europos šalyse bus pradėtas bandomasis naujo skiepų paso projektas. Teigiama, kad Europos skiepų kortele siekiama „skatinti informuotų sprendimų dėl skiepų priėmimą ir gerinti priežiūros tęstinumą visoje ES“.
Sužinok daugiau ...
29.08.2024, 07:34
Pasaulis Peržiūrų (149)

D. Trumpo pereinamojo laikotarpio komanda ruošiasi įgalioti pareigūnus suimti elitinius veikėjus, kurie, kaip įtariama, dalyvauja slaptoje chemtreilų purškimo operacijoje, kuria siekiama manipuliuoti orais, kontroliuoti gyventojus ir paskleisti kenksmingus toksinus, įskaitant aliuminį ir barį.

Sužinok daugiau ...
29.08.2024, 06:34
Gamta Peržiūrų (145)
Ar kada nors susimąstėte, kodėl žmonės dažnai renkasi klausytis muzikos gamtoje? Nors muzika gali suteikti džiaugsmo ir energijos, yra ir kitų aspektų, kuriuos verta apsvarstyti. Garsai, kurie supa mus natūralioje aplinkoje, gali turėti didelę įtaką mūsų psichologinei ir fizinei savijautai.
Sužinok daugiau ...