Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.08.2024, 21:12
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (126)
Rugpjūčio 20 d. gali būti ypatinga diena kiekvienam zodiako ženklui, suteikianti unikalių galimybių ir iššūkių. Ši prognozė ne tik padeda geriau suprasti, ko tikėtis šią dieną, bet ir suteikia konkrečių patarimų, kaip pasinaudoti šiuo laikotarpiu. Atsižvelgiant į astrologines įtakas, sveikatos patarimus ir finansinius aspektus, galime planuoti veiksmus, kurie padės pasiekti mūsų tikslus. Apžvelkime, kaip kiekvienas ženklas gali išnaudoti šią dieną savo naudai.
Sužinok daugiau ...
19.08.2024, 15:45
Video Peržiūrų (143)
Šiame įkvepiančiame 4K vaizdo įraše įsiklausykite į gamtos garsus ir mėgaukitės nuostabiais vaizdais iš giliausių miškų. Leiskite paukščių čiulbėjimu ir miško ošimu nuraminti jūsų sielą, leisdami jums pasijusti artimiau gamtos.
Sužinok daugiau ...
19.08.2024, 14:28
Burtai, Magija Peržiūrų (189)
Mėnulio pilnatis – tai ne tik įspūdingas gamtos reiškinys, kuris nušviečia naktinį dangų, bet ir galingas emocinis katalizatorius, galintis paveikti mūsų kasdienį gyvenimą ir elgesį. Nuo seniausių laikų žmonės stebėjo mėnulio fazes, siekdami suprasti jų įtaką savo jausmams ir veiksmams. Kiekvienas Zodiako ženklas reaguoja į pilnatį savaip, todėl šis periodas atveria galimybes ne tik suvokti savo emocinį pasaulį, bet ir rasti būdų, kaip išnaudoti šią energiją savo naudai.
Sužinok daugiau ...
19.08.2024, 13:57
Psichologija Peržiūrų (236)
Klausimas apie meilę yra vienas iš giliausių, su kuriais susiduriame. Kuo daugiau abejojame, tuo labiau kyla nerimas. Šiame straipsnyje nagrinėsime, kodėl, jei kyla klausimų dėl meilės, tai gali būti ženklas, kad jos iš tiesų nėra, ir kaip svarbu būti sąžiningam su savimi, siekiant rasti tikrą laimę.
Sužinok daugiau ...
19.08.2024, 07:10
Pasaulis Peržiūrų (204)
Šokiruojantis įvykis - Billo ir Melindos Geitsų fondo vyresnysis mokslininkas pateikė nerimą keliančių įtarimų dėl slaptos operacijos, pavadintos „Projektas Skypox“. Šis demaskuotojas teigia, kad fondas planuoja panaudoti esamus chemtreilus, kad aerozoliu paskleistų labai užkrečiamą beždžionių raupų atmainą ir taip nieko neįtariančiai visuomenei sukeltų naują pandemiją.
Sužinok daugiau ...