Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.08.2024, 20:06
Burtai, Magija Peržiūrų (133)
Rugsėjo 1-oji yra simbolinė mokslo metų pradžia, kupina tradicijų ir prietarų, kurie gali paveikti mūsų nuotaiką ir elgesį. Šią dieną svarbu ne tik pasiruošti mokslui, bet ir atkreipti dėmesį į tai, ką galime daryti ar ko geriau vengti, kad užtikrintume sėkmingą startą. Nuo naujų drabužių pasirinkimo iki pagarbaus elgesio su mokytojais – prietarai gali suteikti šiek tiek magijos mūsų mokslo kelionei. Panagrinėkime, kaip šie papročiai gali atnešti daugiau laimės ir sėkmės tiek moterims, tiek vyrams.
Sužinok daugiau ...
30.08.2024, 08:28
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (276)
Dantų skausmas gali būti nepakeliamas, ir dažnai prireikia greitų sprendimų, kol pasieksite odontologą. Liaudiškos priemonės, perduodamos iš kartos į kartą, siūlo natūralius būdus, kaip sumažinti skausmą ir uždegimą. Šiame straipsnyje aptarsime, kurios priemonės yra veiksmingiausios ir kaip jas teisingai naudoti, kad pasiektumėte maksimalių rezultatų.
Sužinok daugiau ...
30.08.2024, 07:52
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (301)

Plaukų augimas yra ne tik estetinė vertybė, bet ir mūsų sveikatos atspindys. Natūralios liaudies priemonės, perduodamos iš kartos į kartą, gali pasitarnauti stiprinant plaukus ir skatinti jų augimą. Jūsų dėmesiui pateikiame efektyvius receptus ir patarimus, kaip pasiekti ne tik gražių, bet ir sveikų plaukų.

Sužinok daugiau ...
30.08.2024, 07:43
Burtai, Magija Peržiūrų (225)

Plaukų dažymas pagal Mėnulio kalendorių – tai senovinė praktika, kuri gali padėti pasiekti ne tik norimą spalvą, bet ir pagerinti plaukų sveikatą. Kiekviena Mėnulio fazė pasižymi savitais ypatumais, todėl rugsėjo mėnesį verta atkreipti dėmesį į palankias dienas. Šiame straipsnyje išsamiai aptarsime, kada geriausia dažyti plaukus, kokių prietarų laikytis ir kaip pasirūpinti plaukais, kad jie atrodytų ypatingai.

Sužinok daugiau ...
30.08.2024, 07:35
Burtai, Magija Peržiūrų (302)
Nagų kirpimas pagal Mėnulio kalendorių – tai ne tik praktika, bet ir senovinė tradicija, siekianti pagerinti nagų augimą ir sveikatą. Kiekvienas Mėnulio fazės pokytis atneša savų iššūkių ir galimybių, o rugsėjo mėnuo siūlo unikalių patarimų, kurie gali turėti įtakos jūsų nagų būklei. Šiame straipsnyje aptarsime palankias dienas, prietarus ir rekomendacijas, kurios padės jums pasiekti geriausių rezultatų.
Sužinok daugiau ...
30.08.2024, 06:59
Medicina Peržiūrų (243)
Visame pasaulyje paskiepyti vyrai, kurie manė, kad išvengė šalutinio poveikio, šią savaitę prabudo su blogomis naujienomis, nes novatoriški tyrimai atskleidė, kad jų sperma elgiasi taip, kaip gydytojai dar niekada nebuvo matę.
Sužinok daugiau ...