Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Rugpjūčio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.08.2024, 14:21
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (257)
Česnakas – tai ne tik populiarus prieskonis, bet ir galingas natūralus gydytojas, suteikiantis ypatingą skonį mūsų patiekalams. Česnako aliejus, pagamintas namuose, ne tik praturtina maistą, bet ir dovanoja daugybę sveikatos privalumų. Nuo imuniteto stiprinimo iki širdies sveikatos palaikymo – šis aliejus gali tapti vertingu jūsų virtuvės sąjungininku.
Sužinok daugiau ...
26.08.2024, 08:18
Žmonės Peržiūrų (217)
Feliksas Dadajevas, mažai žinoma, bet intriguojanti figūra Sovietų Sąjungoje, tapo Stalino dublis ir simbolizavo totalitarinio režimo manipuliacijas. Jo gebėjimas tiksliai imituoti Stalino manieras ir elgesį leido valdžiai išlaikyti kontrolę ir sukurti įspūdį, kad lyderis yra visur. Šiame straipsnyje panagrinėsime Dadajevo gyvenimo detales, jo veiklą ir plačias politines sąlygas, kurios leido jam tapti tokia reikšminga figūra.
Sužinok daugiau ...
26.08.2024, 08:06
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (183)

Antrojo pasaulinio karo pabaigoje, kai pasaulis stebėjo nacių režimo žlugimą, A. Hitleris tapo ne tik istoriniu, bet ir legendiniu asmeniu. Jo mirtis 1945 m. Berlyne sklandė didelis paslapties šydas, sukeldamas daugybę konspiracijos teorijų. Kai kurie teigia, kad Hitleris pabėgo į Pietų Ameriką, kiti mano, kad jis mirė daug vėliau. Šiame straipsnyje apžvelgsime pačias keisčiausias teorijas apie Hitlerio gyvenimą ir mirtį, analizuodami įrodymus ir mitus, kurie tęsiasi iki šiol.

Sužinok daugiau ...