Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 19

Arbata nuo pilvo skausmo, pilvo pūtimo ar vidurių užkietėjimo

Gerkite šias arbatas ir atsikratykite šių problemų! 7 naudingi receptai!

1. Kmynų, kalendros, pankolių arbata.

Tai puikus prieskonių derinys kuris turi raminančių savybių, labai efektyviai gydo pilvo pūtimą ir uždegimą. Ši arbata padeda atkurti virškinimo funkciją, ypač naudinga po atliktos operacijos.

2. Pankolių, mėtų, imbiero, ramunėlių arbata.

Šis receptas veikia kaip raminanti priemonė nuo virškinimo problemų, apsaugo nuo pilvo pūtimo ir skausmingų skrandžio spazmų. Tai veikia, nes pankoliai stimuliuoja tulžies srautą, mėta atpalaiduoja raumenis, imbieras skatina seilių ir tulžies gamybą, o ramunės pašalina raumenų spazmus.

3. Pipirmėčių, ramunėlių, saldymedžio, apelsinų žievelių arbata.

Naudokite džiovintą arbatą, pasigaminkite didele porcija ir laikykite sandariame stiklainyje, šaldytuve 2-3 dienas. Vartokite tada, kai pajusite skrandžio diskomfortą.

4. Ramunėlių žiedų, imbiero arbata.

Stiprus derinys yra ramunėlių žiedai ir imbieras. Ši arbata suaktyvina virškinimo fermentų gamybą ir padidina maistinių medžiagų absorbciją. Užpilkite ramunėlių žiedus ir šiek tiek imbiero šaknies, palikite bent 10 minučių pieš vartojimą.

5. Pankolių sėklų, imbiero, citrinos verbenos arbata.

Pagerina virškinimą. Gerkite šią arbatą padarytą iš 2 šaukštelių pankolių sėklų, 1 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero ir 1 šaukštelio džiovintų citrinų Verbena ir 500 ml vandens.

6. Kriaušių, obuolių, vynuogių, cinamono arbata.

Kad, pagaminti šią arbatą jums reikės: 2 mažus gabalėlius kriaušes, 2 mažus gabalėlius obuolio, 4-5 vienetų sausų arba šviežių violetinių vynuogių ir 1 šaukštelį cinamono. Užpilkite 250 ml karštu vandeniu. Pektinas esantis obuolyje ir kriaušyje apsaugos nuo viduriavimo ir vidurių užkietėjimo, vynuogių kvercetinas skatina sveiką virškinimą, o cinamonas stimuliuoja medžiagų apykaitą.

7. Vaistinės svilarožės, rožių pumpurų, cinamono arbata.

Tai raminanti ir šildanti arbata. Rekomenduojama gerti kurie nori išvengti pilvo skausmo ir spazmų. Sudėkite: 3 dalis - vaistinės svilarožės, 2 dalis - rožių pumpurų ir 1 dalį - cinamono. Užpilkite šaltu virintu vandeniu arba išvalytu vandeniu ir palikite šaldytuve per naktį. Perkoškite ir kitą dieną mėgaukitės arbatos skoniu po valgio.

Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Mūsų tikslas informuoti. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne, o dar geriau pasitarkite su gydytoju, dėl galimo šalutinio poveikio.  

* „Paranormal.lt“ straipsniai skirti tik informaciniams ir švietimo tikslams ir nepakeičia profesionalių medicininių patarimų, diagnostikos ar gydymo. Visais klausimais apie savo sveikatos būklę visada pasitarkite su gydytoju.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 14:33 Receptai – Patiekalai Skanūs avižiniai sausainiai su razinomis

Avižinių sausainių su razinomis ir riešutais receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau