Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2017 » Gegužės » 12

Belgijos trikampis

Nuo 1989 m. lapkričio 29 d. virš Belgijos teritorijos ne kartą buvo stebimi trikampio formos neatpažinti skraidantys objektai. Juodi trikampiai, kurių kraštinė gali siekti 30-40 metrų, turėjo tris baltą šviesą skleidžiančius prožektorius bei viduryje žibintą, mirksintį oranžine ir raudona spalva.

Pats didžiausias neatpažintų skraidančių objektų aktyvumas buvo 1990-ais metais naktį iš kovo 30 d. į 31 d., kai nežinomi objektai buvo stebimi radaru ir persekiojami dvejais Belgijos KOP naikintuvais F-16. Trikampius objektus danguje matė, fotografavo, įrašinėjo į vaizdo juostą apie 13 500 žmonių, iš kurių vėliau apie 2600 pateikė raštiškus parodymus apie tai, ką matė. 1990 m. birželio 22 d. Belgijos karinės oro pajėgos sutiko dalinai paviešinti ataskaitą apie tos nakties įvykius.

Kovo 30 d. vakare, apie 23:00, Glono centro, kontroliuojančio civilinių ir karinių lėktuvų judėjimą virš visos Belgijos teritorijos, vadovas gavo pranešimą, kad pastebėtos trys šviesos, judančios link Turemba Geblo, esančio į pietryčius nuo Briuselio. Buvo pranešta, kad šviesos yra ryškesnės už žvaigždes, keitė spalvas (raudona, žalia ir geltona) ir, atrodė, buvo lygiakraščio trikampio viršūnėse. Glono centras Vervjė žandarmerijai išsiuntė nurodymą išsiųsti patrulį ir patikrinti pranešimo teisingumą.

Belgijos trikampis Maždaug po 10-ies minučių buvo pastebėta antra šviesų grupė, kuri judėjo link pirmojo trikampio. 23:30 Vervjė žandarmerija patvirtino pirmąjį pranešimą, o Glono centre pavyko objektą pamatyti radaro ekrane. Tuo metu antroji šviesų grupė po eilės chaotiškų judesių taip pat suformavo nedidelį trikampį. Po to, kai buvo aptikti taikiniai ir gautas patvirtinimas iš kito radaro, esančio Eismo valdymo centre Semerzake, likus nedaug iki vidurnakčio Glono centras įsakė pakelti į orą du karinius lėktuvus F-16 iš Bovešeno bazės. Visą šį laiką objektai buvo gerai matomi iš žemės: liudininkai apibūdino šviesų judėjimą -jos lėtai plaukė dangumi ir tarpusavyje palaikė vienodą atstumą. Liudininkai taip pat pranešė apie dvi pritemdytas šviesas Egezės municipalitete, kurios, atrodo, netvarkingai judėjo danguje.

Per kitą valandą naikintuvai net 9 kartus bandė aptikti taikinį. Tris kartus kelioms sekundėms pavyko gauti koordinates iš radaro, tačiau kiekvieną kartą taikinio greitis ir padėtis taip staigiai pasikeisdavo, kad nebuvo įmanoma nusitaikyti. Pirmojo bandymo nusitaikyti metu trikampis padidino greitį nuo 240 km/h iki 1770 km/h, o aukštis pasikeitė nuo 2700 m iki 1500 m, o netrukus - iki 3350 m. Po to objektas nusileido truputį virš 900 m, o po to staiga, per 2 sekundes, nusileido beveik iki žemės paviršiaus. Panašūs manevrai vyko ir kitus du kartus, kai buvo bandoma radarais nustatyti objektų koordinates. Nė vienu atveju lakūnai negalėjo vizualiai stebėti taikinio, nors ir skrido dideliu greičiu. Taip pat nebuvo jokių garso smūgio požymių, kuris tikrai turėjo būti, objektui įveikiant garso greičio barjerą. Kaip teigia Stekas Robertas knygoje „Neįmintos paslaptys", dėl tokių staigių pagreitėjimų ir aukščio pokyčio atsiradusios perkrovos žmonėms būtų buvusios mirtinos, todėl galima atmesti prielaidą, kad keistuosius objektus pilotavo žmonės.

Tuo pačiu metu ant žemės esantys liudininkai patvirtino informaciją, gaunamą iš radijo lokacinių stočių. Žmonės pranešė, kad mažesnis trikampis viename taške dingo iš regėjimo lauko, o tuo metu didysis trikampis staiga pakilo aukštyn, kai netoliese praskrido F-16. Po 00:30 radijo lokacinės stotys tik kartais pastebėdavo keistuosius objektus, o paskutinį kartą objektas buvo užfiksuotas 00:40. Pabandžius nustatyti objekto koordinates, jis padidino greitį nuo 160 km/h iki 1120 km/h, o po to naikintuvų radarai ir radijo lokacinės stotys, esančios Glone ir Semerzake, visiškai prarado kontaktą su objektais. Apie 01:00 naikintuvai F-16 grįžo į savo bazę.

Paskutinieji, matę danguje trikampius, buvo Vervjė žandarmerijos darbuotojai. Jie vėliau pasakojo apie keturias šviečiančias ugnis, kurios iš pradžių judėjo nepastoviu greičiu, kol apie 01:30 ugnys tapo neryškios ir išnyko keturiomis skirtingomis kryptimis.

Nuo to laiko trikampiai NSO buvo pastebėti ne tik Belgijoje, bet ir Prancūzijoje, Anglijoje, JAV ir Panamoje. Kaip skelbia duomenis apibendrinusi ufologijos organizacija MUFON, trikampiai NSO ypač dažnai buvo stebimi 1998-ais metais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau