Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » Burtai, Magija

Burtai | Magija:


25.01.2018, 17:41
Burtai, Magija Peržiūrų (4303)
Renkant vardą savo vaikui galima vadovautis pačiais įvairiausiais kriterijais. Gal norite mažylį pavadinti vieno iš prosenelių vardu? O gal jo vardą inspiravo jūsų mėgstamas filmo herojus? Pavardės raidę jau žinote. Tačiau galbūt vardo pirmosios raidės reikšmė padės jums apsispręsti? magija, vardas, reikšmė, pavardė, inicialai, raidė.
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 18:59
Burtai, Magija Peržiūrų (2010)
Susipažinę ir pradėję artimiau bendrauti su simpatišku jums vyru, neskubėkite jam žadėti širdies. Prieš net ir nežymiai įsipareigodama, pažvelkite į išrinktojo kairįjį delną, kuris, mokančiam teisingai jį „perskaityti“, gali tapti it atversta knyga, iš kurios nesunkiai galima sužinoti draugo charakterį. Seksas, pavydas, jautrumas, vyro rankos, vyro delnai, tolerantiškumas, pareigingumas, kūryba, ištikimybė
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 14:08
Burtai, Magija Peržiūrų (2632)
Veidrodis – bene labiausiai mistifikuota, prietarais ir legendomis apipinta interjero detalė. Sudaužyti veidrodį – nieko gero nežadantis ženklas. Bet tai – dar ne viskas... prietarai, vestuvių prietarai, veidrodis
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 13:58
Burtai, Magija Peržiūrų (2288)
Arbata išgeriama ant dugno paliekant tik truputėlį skysčio. Jei vandens lieka per mažai, o tirščių – per daug, jie sulips į vieną bendrą foną puodelio dugne. O jei atvirkščiai, vandens bus per daug, o tirščių – pernelyg mažai, visas likęs puodelio turinys ištekės ant lėkštutės ir burti nebeliks iš ko.. arbata, tirščiai, burimas, būrimas iš arbatos, Lotynų Amerikos, Vidurio Azijos
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 10:10
Burtai, Magija Peržiūrų (2133)
Žmogaus pažinimui ir perpratimui visai nereikia ilgų pokalbių bei sudėtingų išgyvenimų... Pakanka tiesiog atidžiai pažvelgti į jo delno ir pirštų formą, ilgį, proporcijas. Rankos, delnas, charakteris pagal delno formą, charakteris pagal rankų formą
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 10:04
Burtai, Magija Peržiūrų (2153)

Sakoma, kad akys yra sielos veidrodis, tad vien pažvelgus į žmogaus akis galima susidaryti nuomonę apie jo būdą ir pomėgius. Siūlome paskaityti ir palyginti, kuo skiriasi rudaakiai, žalsvai-rudų akių savininkai, pilkas, žalias ar mėlynas akis turintieji. Akys, magija, fenotipologija, žmogaus būdas pagal akis, būdo bruožai pagal akių spalvą.

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 19:46
Burtai, Magija Peržiūrų (15110)
Ar jūs žinote, kad pasaulis juda energijos pagalba? Žinoma, yra keletą išorinių veiksnių, kurie gali mums padėti, kad šios energijos visada mums būtų teigiamos ir atneštų į mūsų šeimą gerovę, taip pat tai priklauso nuo esamų gyvenime emocijų. Energija, teigiama energija, česnakas, lauro lapai, magija, burtai.
Sužinok daugiau ...
20.01.2018, 17:07
Burtai, Magija Peržiūrų (2634)

Ar kada nors pagalvojote ką reiškia skirtingos gimimo žymės ant kūno? Pasirodo, jose užkoduota labai daug: nuo charakterio savybių iki to, koks likimas laukia. Norite tikėkite, norite – ne, bet tokie dalykai yra įdomūs daugeliui.

Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 14:02
Burtai, Magija Peržiūrų (3415)
Opalas yra apgaulingų vilčių ir iliuzijų akmuo, apgaubiantis protą tuščiomis svajonėmis ir įvairiais rūpesčiais. Jį gali dėvėti tik labai stiprūs žuvų ir skorpiono ženklų atstovai bei magai, kurie pagal spalvų ir blizgesio pokyčius gali nustatyti artėjančią grėsmę. Turime omenyje jo Europines rūšis, spindinčias ugnine rubino arba mėlynai-žaliais atspalviais su auksinėmis kibirkštimis. Tie, kurie nori imtis veiksmų savo padėties pagerinimui, opalas jiems trukdys. Jis taip pat gali paskatinti bijoti tamsos.
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 13:52
Burtai, Magija Peržiūrų (3221)
Senovėje ir viduramžiais jie buvo laikomi laimingų santuokinių sąjungų amuletu. Prancūzijoje jaunavedžiai pasikeisdavo žiedais su akvamarinu, manydami, kad dėl to jų gyvenimas išlaikys abipusę meilę ir pagarbą, nes šis mineralas turi sugebėjimą savo savininko mintis nukreipti link jį dovanojusio mylimojo. Kad veiktų tinkamai, bangakmenis turi būti fiksuotas sidabru.
Sužinok daugiau ...
04.01.2018, 16:04
Burtai, Magija Peržiūrų (2489)
Visais laikais žmonėms buvo reikalingas tikėjimas stebuklingomis kai kurių daiktų savybėmis bei ritualų magija, jie stengėsi išsiaiškinti paslaptingą nesuprantamą reiškinių prigimtį. Senovėje žmonės jautėsi itin silpni ir bejėgiai galingų gamtos jėgų akivaizdoje. O tai, ko negalėdavo suprasti, siedavo su paslaptinga aukštesniąja jėga. Taip ir gimė prietarai. Prietarų šaltinis, anot mokslininkų, yra seni papročiai, tradicijos ir legendos. Nesunku pastebėti, kad visokie prietarai pagrįsti žmonių baime.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 41 42 »