Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 22

Citrinos žievelėse 10 kartų daugiau vitaminų nei jų sultyse

Norėdami pagerinti savo sveikatą, naudokime citrinos žieveles:

Po panaudojimo citrinų sulčių gamybai, paprastai citrinos žieveles mes išmetame į šiukšlių dėžę. Šiame straipsnyje mes apžvelgsime citrinų žievelių naudą ir jos maistinių medžiagų kiekį.

Citrinos žievelės naudojamos siekiant užkirsti kelią ir gydant įvairias sveikatos problemas.

Citrinos žievelėse yra 5-10 kartų daugiau vitaminų nei citrinos sultyse, įskaitant vitaminą C, A, beta-karotino, kalcio, magnio ir kalio.

Citrinos žievelėse yra ingredientų, kaip parodė tyrimai, vaidiną svarbų vaidmenį kovai su vėžio ląstelėmis žmogaus organizme. Salvestrol Q40 yra būtinas kovojant su vėžio ląstelėmis ankstyvojoje stadijoje, ypač tais atvejais, sergant krūties vėžiu, storosios žarnos vėžių ir odos vėžiu.

Citrinos žievelėse 10 kartų daugiau vitaminų nei jų sultyse

Citrinos žievelėse yra gausu vitaminų C ir P (flavonoidų), kurio derinys valo kraujagysles ir mažina blogojo cholesterolio ir aukšto spaudimo lygį. Žievelė taip pat apsaugo nuo osteoporozės ir stiprina kaulus.

Citrinos žievelės sultys:

  1. gerai nuplaukite 2 citrinas;
  2. išspauskite sultis ir smulkiai supjaustykite žieveles;
  3. įdėkite citrinos žieveles į 2-3 litrų šilto vandens indą ir palikite pastovėti 12 valandų;
  4. gerkite 2 šaukštus šių sulčių kas tris valandas, prieš ir po kiekvieno valgio (taip pat 2 šaukštus).

Baigę dozę, pakartokite procedūrą. Šis receptas yra idealus turintiems aterosklerozę, cholesterolį ir hipertenziją, dėl savo didelio kiekio vitamino P. Kartu su vitaminu C, šie vitaminai valo kraujagysles ir padidina kraujo tekėjimą.

Geriausias būdas naudoti citrinų žieveles:

Nuplaukite gerai citrinas, tada juos užšaldykite.

Kepimo metu, pridėkite šiek tiek užšaldytos žievelės į salotas, sriubą, žuvies patiekalus ir t.t. Mitybos specialistai rekomenduoja, šiek tiek įtarkuoti citrinos žievelės į šiltą arbatą.

Visada pirkite ekologiškas citrinas. Be to, svarbu kruopščiai plauti jas. Pavyzdžiui, galite pamerkti obuolių acto tirpale 10-15 minučių, tai pašalins purvą ir chemikalus.

Jai ši informacija jums buvo įdomi, nepatingėkite pasidalinti su kitais, jie jums tikrai pasakys ačiū.
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.healthandhealthyliving.com/you-will-never-throw-away-lemon-peels-again-here-is-how-you-can-use-to-improve-your-health/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau